کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ كيانو ريوزم عالیه راستییییییییی... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آل پاچینو مارلون براندو رابرت دنیرو من عاشق هر سه شونم و همشونو به یک اندازه میدوستم! :w36:(:persiana__hahaha:) 6 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ همشون خوبن،ولی چون فقط چهار تاخواستی: راسل کرو رابرت دنیرو تام هنکس آلپاچینو آلن دلون براد پیت مارلون براندو خو ب ، اقلا از آلن دلون عکس دوران اوجشو میذاشتی که خیلی معروف بود . مثل اینا: 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ میدونم باندراسه،سریع تایپ کردم حرف ب نیافتاده.... چرا تضاد؟ از هر کدوم از یک سبکش خوشم میاد..... اینجوری نیست که بگم،هر چه خوبان همه دارند تو یکجا داری. حاجی من که راجع به حرف ب صحبت کردم اخه؟ اخه باندراس سبکی نداره.جز چهره ی س ک س ی هیچی نداره. اما خب به هر حال سلیقه شماس ما اینجا منظورمون هر دو بوده، هم ظاهر هم بازی. خو نوشتی بهترین بازیگر.ننوشتی بهترین و خوشتیپ ترین که 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آل پاچینومارلون براندو رابرت دنیرو من عاشق هر سه شونم و همشونو به یک اندازه میدوستم! :w36:(:persiana__hahaha:) :w72::w72::w72::icon_gol::icon_gol: اورین اورین.حض کردم از این انتخاب.به این میگن یه انتخاب بی عیب و نقص همشون خوبن،ولی چون فقط چهار تاخواستی:راسل کرو رابرت دنیرو تام هنکس آلپاچینو آلن دلون براد پیت مارلون براندو خو ب ، اقلا از آلن دلون عکس دوران اوجشو میذاشتی که خیلی معروف بود . مثل اینا: خوب شد گفتی 4تا 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ به ترتیب دوست داشتنم میذارم: 1- رابرت دنیرو 2- رابرت دنیرو 3- رابرت دنیرو 4- رابرت دنیرو 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ به ترتیب دوست داشتنم میذارم: 1- رابرت دنیرو 2- رابرت دنیرو 3- رابرت دنیرو 4- رابرت دنیرو نج.ال پاچینو.من همیشه این دعوا رو دارم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چرا نمیشه به یکی 4 بار رای داد؟.حق من 4 تا رای چرا نمیشه؟؟؟.. من نمیدونم انتخاب این بازیگرا بر چه اساسی بود ...ولی خیلی انتخاب بدی بود.. یعنی نیکلاس کیج و آنتونیو باندراس هستند اما جک نیکلسون نیست؟؟؟:jawdrop:.. همفری بوگارت...جک لمون...پل نیومن...کرک داگلاس....داستین هافمن...جین هکمن...آنتونی هاپکینز...شان کانری...از سینما کلاسیک چرا بیشتر نیست:icon_pf (34):..لااقل از بازیگران جدید مت دیمون...کوین اسپیسی...دنزل واشگتن.. شان پن ..بجای اون کیج و باندراس و کرو که اصلا نمیدونم میشه اسمشونو گذاشت بازیگر خوب یا نه...روبرتو بنینی از این کیج و باندراس خیلی بهتره.. 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نج.ال پاچینو.من همیشه این دعوا رو دارم آل پاچینو بازیگر خیلی خوبیه ...اما رابرت بینظیره...گفته مارلون براندو اسطوره بازیگری هالیوود در مورد رابرت دنیرو.. به گمان من حتی خود دنیرو هم نمیداند که تا چه حد مهارت دارد. 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بازیگران جدید مت دیمون...کوین اسپیسی...دنزل واشگتن.. شان پن ..بجای اون کیج و باندراس و کرو که اصلا نمیدونم میشه اسمشونو گذاشت بازیگر خوب یا نه...روبرتو بنینی از این کیج و باندراس خیلی بهتره.. پس این راسل کرو چه جوری جایزه اسکار گرفته؟!! 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ همشون خوبن،ولی چون فقط چهار تاخواستی:راسل کرو رابرت دنیرو تام هنکس آلپاچینو آلن دلون براد پیت مارلون براندو خو ب ، اقلا از آلن دلون عکس دوران اوجشو میذاشتی که خیلی معروف بود . مثل اینا: گفتم بچه هارو گول نزنم خوب....الان این شکلیه دیگه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ گفتم بچه هارو گول نزنم خوب....الان این شکلیه دیگه ولی اون زمانا خیلی خوشگل بوده من مطمئنم اگه اون زمانا بودم بازیگر مورد علاقم میشد 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چرا نمیشه به یکی 4 بار رای داد؟.حق من 4 تا رای چرا نمیشه؟؟؟..من نمیدونم انتخاب این بازیگرا بر چه اساسی بود ...ولی خیلی انتخاب بدی بود.. یعنی نیکلاس کیج و آنتونیو باندراس هستند اما جک نیکلسون نیست؟؟؟:jawdrop:.. همفری بوگارت...جک لمون...پل نیومن...کرک داگلاس....داستین هافمن...جین هکمن...آنتونی هاپکینز...شان کانری...از سینما کلاسیک چرا بیشتر نیست:icon_pf (34):..لااقل از بازیگران جدید مت دیمون...کوین اسپیسی...دنزل واشگتن.. شان پن ..بجای اون کیج و باندراس و کرو که اصلا نمیدونم میشه اسمشونو گذاشت بازیگر خوب یا نه...روبرتو بنینی از این کیج و باندراس خیلی بهتره.. موافقم آل پاچینو بازیگر خیلی خوبیه ...اما رابرت بینظیره...گفته مارلون براندو اسطوره بازیگری هالیوود در مورد رابرت دنیرو.. به گمان من حتی خود دنیرو هم نمیداند که تا چه حد مهارت دارد. بعدا بیشتر صحبت میکنیم.میتونی نظر براندو رو راجع به آل پاچینو هم بخونی.یه بار دیگه هم بشین فیلم مخمصه رو نگاه کن. پس این راسل کرو چه جوری جایزه اسکار گرفته؟!! ربطی به جایزه نداره.اسکار هم مثل خیلی جاهای دیگه باند بازی هست.خیلی مواقع جوایز به درستی داده نشدن 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ پس این راسل کرو چه جوری جایزه اسکار گرفته؟!!اسکار گرفته؟!!!!!...اینم شده دلیلی بر خوب بودن..میدونید که جایزه اسکار فقط قدرت بازیگری رو نشون نمیده به دلایل مختلف از جمله سیاسی بودن حماسی بودن یا روابط جنسی توش باشه در الویت گرفتن اسکارن..مطمئن باشین اگه قرار بود به بازی واقعی بازیگرا اسکار بدن ...رابرت دنیرو الان تعداد اسکاراش 2رقمی بود... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چرا نمیشه به یکی 4 بار رای داد؟.حق من 4 تا رای چرا نمیشه؟؟؟..من نمیدونم انتخاب این بازیگرا بر چه اساسی بود ...ولی خیلی انتخاب بدی بود.. یعنی نیکلاس کیج و آنتونیو باندراس هستند اما جک نیکلسون نیست؟؟؟:jawdrop:.. همفری بوگارت...جک لمون...پل نیومن...کرک داگلاس....داستین هافمن...جین هکمن...آنتونی هاپکینز...شان کانری...از سینما کلاسیک چرا بیشتر نیست:icon_pf (34):..لااقل از بازیگران جدید مت دیمون...کوین اسپیسی...دنزل واشگتن.. شان پن ..بجای اون کیج و باندراس و کرو که اصلا نمیدونم میشه اسمشونو گذاشت بازیگر خوب یا نه...روبرتو بنینی از این کیج و باندراس خیلی بهتره.. موافقم... آنتونی هاپکینزم خیلی خوبه!!! یجورایی به دلم میشینه () ولی من نمیدونم چرا از همون اول از باندراس بدم میومد....یجوریه! فک میکنه خوش تیپ ترین و زیبا ترین و بهترین بازیگر دنیاس!:icon_razz: :icon_gol::icon_gol: اورین اورین.حض کردم از این انتخاب.به این میگن یه انتخاب بی عیب و نقص میسی میسی :icon_gol: البته ناگفته نمونه من همیشه بهترینارو می انتخابم! چیز عادیی ِ 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ همشون استاد بازیگری هستن .. انتخاب سختیه من اینارو انتخاب کردم Al Pacino Nicolas Cage Robert De Niro Johny Depp 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بعدا بیشتر صحبت میکنیم.میتونی نظر براندو رو راجع به آل پاچینو هم بخونی.یه بار دیگه هم بشین فیلم مخمصه رو نگاه کن. دقیقا منم میخواستم همین رو بگم...که برنده اصلی دوئل در فیلم مخمصه یا heat رابرت دنیرو بود از هر نقادی میخواین سوال کنین... یا اصلا میتونین تو همین انجمن نظر سنجی کنین.. 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ از بازی این دوتا هم خیلی خوشم میاد danial craig با leonardo dicaprio 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی شما هییچ کدوم به جرج کلونی رای ندادین!؟! :w645: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده