Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چیزی برای گفتن نداریم ! اقتصاد ما روز به روز بدتر و بدتر میشه و مردم ایران دارن چوب این حق مسلم رو میخورن ! گور بابای این حق مسلم ! نخواستیم ! خیلی از پروژه های عسلویه خوابیده ! خیلی از کارگرا حقوقشون رو بعد از چندین ماه هنوز دریافت نکردن ! و دولت فقط از اجرای موفقیت امیز طرح هدفمندی یارنه ها !!!!!!سخن میگه ! همان گدا پروری الکترونیکی ! اکنون همه گدایی دولت را میکنند ! گدایی عابربانک ها ! 10 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ بله :icon_pf (34):امروز خریده بودن خونه،قیمت رو پرسیدم کپ کردم سکه امروز توی بازار 500000 دقیق. بیچاره اون کسایی که دارن مهریه میدن. هرروز با قیمت سکه یه سکته خفیف میزنن! این دفعه دیگه تقصی آمریکاست کارشناس اقتصادی شبکه خبر میگفت:icon_pf (34): دیشب همه رفتن احیا،قرآن سر گرفتن،توبه کردن،استغفرالله گفتن و ..... من نه روزه میرم و نه اینجور جاها میرم امروز صبح رفتم داروخانه ماشاله آدمای ریشکی بودن همه هم پیشونیاشون پینه بسته بود چون داروخانه سپاه بود یه پیرزنی آسم داشت مشکل قلبی هم داشت یه نسخه گرفت که با اسپری آسمشو و چند تا ورق قرص شد 7 هزار تومان ولی بیچاره نمی دونست این همه میشه و فقط 2 هزار تومان پول داشت...به هر کدوم ازین مسلمان نماها گفت که کمک کنید این نسخه رو بگیرن همه از بغلش دور میشدن من می خواستم کلمو بکوبم تو دیوار با دیدن این صحنه با خودم گفتم واقعا خاک تو سرتون این همه دیشب تا سحر دعا می خوندین.....:w00: 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ یه پیرزنی آسم داشت مشکل قلبی هم داشت یه نسخه گرفت که با اسپری آسمشو و چند تا ورق قرص شد 7 هزار تومان ولی بیچاره نمی دونست این همه میشه و فقط 2 هزار تومان پول داشت...به هر کدوم ازین مسلمان نماها گفت که کمک کنید این نسخه رو بگیرن همه از بغلش دور میشدن من می خواستم کلمو بکوبم تو دیوار با دیدن این صحنه با خودم گفتم واقعا خاک تو سرتون این همه دیشب تا سحر دعا می خوندین.....:w00: وای بر اون اسلامی که طرفداراش این آدمان:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ وای بر اون اسلامی که طرفداراش این آدمان:icon_pf (34): بیچاره معلوم نبود بره خونه و برگرده چه اتفاقی واسش بیوفته بابا یکی نیست بهشون بگه 7 هزار تومان که به جایی بر نمیخوره همچین ازین بیچاره فرار میکردن که انگار روح دیدن بنده خدا داشت به همه اون آشغالا رو مینداخت که بهش گفتم بده من واست میگیرم نسختو اینقدر خوشحال شد که نگو همون جا می خواستم گریه کنم از دست این مردم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ بیچاره معلوم نبود بره خونه و برگرده چه اتفاقی واسش بیوفتهبابا یکی نیست بهشون بگه 7 هزار تومان که به جایی بر نمیخوره همچین ازین بیچاره فرار میکردن که انگار روح دیدن بنده خدا داشت به همه اون آشغالا رو مینداخت که بهش گفتم بده من واست میگیرم نسختو اینقدر خوشحال شد که نگو همون جا می خواستم گریه کنم از دست این مردم این مردم فقط یاد گرفتن که به همه چیز و همه کس بدبین باشن... اینم ارمغان این حکومت اسلامیه واسه ی ما... تو کار درستی کردی...آفرین به تو... 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ هر روز تو بعضی خیابونا که راه میری و خیلی چیزارو که میبینی فقط باید بگی تاسف و راتو بکشی بری.... 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ نوبت به نسل ما رسید یک دفعه دنیا شد خراب 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ نمی دونم چی کار باید کنید! یا کرد؟! اما می دونم با نوشتن جملات قشنگ و غصه خوردن هیچ کاری نمی شه کرد لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ شاید همانطور که امروز ماداریم چوب شتاب زدگی های پدران و مادرانمان را میخوریم فرزندان ما چوب شتاب زدگی های مارو نخورن گل گفتی سارا جان نفست طلا نمیدونم ماها کی میخوایم خودمون رو بسازیم کی افکرامون رو بسازیم کی زبون و عمل آیندمون یکی میشه!!! کی ... :icon_pf (34): سالهاست دارم به خودم اینها رو میگم. کسی به دل نگیره منظورم اول خودمم و دوم بقیه. ماها کاره ای نیستیم و دم ازاین حرفا میزنیم اگه کاره ای شدیم .... و خدمون رو نساخته باشیم ته دلمون و وجودمون رو نساخته باشیم ... امیدوارم بدتر از اینا نشیم یه مثال بزنم از خودم که خیر سرم ادعام میشه :icon_pf (34): چند سال پیش توی شهرداری منطقه 15 کار میکردم. تازه درسم تموم شده بود و معاف شده بودم. مامور بازدید بودم. یه توضیح کوچیک بدم: مامور بازدید کسیه که ساخت و سازها رو نظارت میکنه و تخلفات رو گزارش میکنه تا یا اصلاح صورت بگیره یا جریمه بدن. در موارد خاص هم تخلف به ماده 100 (یه کمیته ای است براساس ماده 100 قانون شهرداریها) ارجاع میشه و حکم داده میشه و چون نماینده دادگستری هم هست حکمی که میده لازم الاجراست و حتی نیروی انتظامی هم میتونه در صورت لزوم وارد عمل بشه برای اجرای حکمو کمتر از یک سال کار کردم اما آخرش استعفا دادم. زمانی استعفا دادم که داشتم پیشرفت میکردم و منتقل میشدم به بخش طرح تفصیلی که کاملا مربوط به رشتم بود دیگه و کار بهتری هم بود. اما استعفا دادم چون داشتم در مقابل رشوه تحریک میشدم. بابا حساب میکردم میدیدم 10 برابر حقوق ماهانم در ماه میتونم پول بگیرم اونم پولی که مردم راضی بودن (البته که سیستم راضیشون کرده بود) بدون اینکه تخلفی انجام بدم. اگه قرار بود تخلفات کوچیک کنم که به پولش به 30 برابر حقوقم هم میرسید هر روز وسوسه و هر روز جنگ داخلی:icon_pf (34): آخرش دیدم کندن بهتره برام هرچند چند بار متهم شدم به رشوه گرفتن خدا رو شکر سر پرونده هایی متهم شدم که به علت گزارش صحیحی که داده بودم پرونده به ماده 100 ارجاع شده بود حالا اگه شهردار بودم چی؟ :icon_pf (34): میدونم باید خودمون رو بسازیم تا کاره ای نشدیم .... تا امیدوارم باشیم آینده ای مطلوب رو برای جامعه و کشورمون رقم بزنیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده