رفتن به مطلب

کردار مجازی

Abolfazl_r

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 143
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یعنی چی؟ :w58:
یعنی هروقت میام انجمن ارسال های جدید رو میزنم 99% شده معرفی فلان ماهی!

اصلا جو انجمن دیگه بوی ماهی میده!

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
دومیشم خودم میگم. باقیش با شما. :ws3:

من خودم رو موظف میدونم هیچوقت اطلاعات شخصی هیچ کاربری رو علنی نکنم. و رازدار باشم.

این خیلی خوبه:a030:

یه تجربه این فرمی برای یکی از دوستام پیش اومد که خیلی بد بود:icon_razz:

لینک به دیدگاه

کردار مجازی؟؟!!!!:banel_smiley_4:

ولمون کن داداش....طرف ملتی رو گذاشته سر کار....هر روز با یک ماسک اومده..یک بار با ریش:zadan:...یک بار بی ریش:xbex7jmjnhtbacgrr3x...یک بار با نصفه ریش...:ws53:

از اون ور به ریش همه خندیده.....:biggrin:

رفته...چند ماه بعد دوباره اومده.....لُنگ می ندازه....انگار نه انگار...:icon_razz:

می گه زرشک...کی بود؟!..کی بود؟!..من نبودم!!!:ws51:

من نبودم دستم بود..تقصیر آستینم بود!!!...

بابا دنیای مجازی...دنیای یکه تازی شارلتان هاست.....(موخره:الان قیافتت رو برا من اینجوری نکن با خوندن پستم(اینجوری>>>>:banel_smiley_4: )...نه که همه شارلاتان باشن....تو هم سریع نیمه ی خالی لیوان رو می بینی...شارلاتاناش از رو نمی رن....به واسطه ی شارلاتانیشون....رو بورسن...خوب بالاخره همه که بصیرت ندارن شارلاتان ها را بشناسن...امان از نسیان که شارلاتان ها ازش استفاده می کنن)

پ.ن:تو این دنیای مجازی....کردار که هیچی...یک سلام کردن خالصم آرزوست!!!

• Like 13
لینک به دیدگاه
کردار مجازی؟؟!!!!:banel_smiley_4:

ولمون کن داداش....طرف ملتی رو گذاشته سر کار....هر روز با یک ماسک اومده..یک بار با ریش:zadan:...یک بار بی ریش:xbex7jmjnhtbacgrr3x...یک بار با نصفه ریش...:ws53:

از اون ور به ریش همه خندیده.....:biggrin:

رفته...چند ماه بعد دوباره اومده.....لُنگ می ندازه....انگار نه انگار...:icon_razz:

می گه زرشک...کی بود؟!..کی بود؟!..من نبودم!!!:ws51:

من نبودم دستم بود..تقصیر آستینم بود!!!...

بابا دنیای مجازی...دنیای یکه تازی شارلتان هاست.....(موخره:الان قیافتت رو برا من اینجوری نکن با خوندن پستم(اینجوری>>>>:banel_smiley_4: )...نه که همه شارلاتان باشن....تو هم سریع نیمه ی خالی لیوان رو می بینی...شارلاتاناش از رو نمی رن....به واسطه ی شارلاتانیشون....رو بورسن...خوب بالاخره همه که بصیرت ندارن شارلاتان ها را بشناسن...امان از نسیان که شارلاتان ها ازش استفاده می کنن)

پ.ن:تو این دنیای مجازی....کردار که هیچی...یک سلام کردن خالصم آرزوست!!!

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

تو یکی از قسمتای کلاه قرمزی، آقای مجری هی پسر عمه زا رو صدا میزنه، پسر عمه هی جواب نمیده.

بعدِ یه مدت پسر عمه رد میشه، آقای مجری بهش میگه من این همه صدات کردم نمیشنیدی؟

پسر عمه خیلی بی تفاوت میگه "شَنیدِم. اهَمیِت نِدادِم" :banel_smiley_4:

.

.

.

حالا حکایت ایناییه که هرچی مینویسی میان میخونن و تشکر نمیکنن، حالا به چه دلیل بماند !!!

این بی اهمیت جلوه دادنشون مارو کشت. :icon_pf (34):

مثلا نوشته بالایی یک شکلک :icon_redface: گذاشته و نوشته پایینی یک شکلک :icon_razz:، میاد از جفتشون تشکر میکنه از وسطی که کلی حرف زده پرش سه گام میکنه !!!:whistle:

یا مثلا دو نفر بنا به هر دلیلی با هم مشکل دارند و یک جا بحث تندی در میگیره، هی میاد از اونیکه داره دشمنش رو ضایع میکنه تشکر میکنه !!!!!!!

زیاد خوب نیست خشممون از دیگران رو اینقدر تابلو بهش حالی کنیم در این دنیای مجازی. :icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

به نظر من این خوب نیست اگه عضو فرومی دیگه هستیم بیاییم مطالب اینجارو ببریم اونجا کپی کنیم و برعکس!!!!:banel_smiley_4:یکی دیگه پیدا میکنه یا حتی مینویسه بعد آماده و راحت یکی از راه برسه ببره برا خودش یه جا دیگه بزاره!!!icon_razz.gif

به نظر من خوب نیست که تند تند به همه درخواست دوستی بدیم و یادمون بره!!! بعد که طرف میاد به پروف ما سر میزنه و عکسی،گلی ،شعری یا سلامی میکنه ما یا جواب ندیم یا حتی زحمت نکشیم بریم پروفش و مشاهده مکالمه بزنیم و جواب بدیم!!!!!w000.gif

درسته مجازیه اما پروفایل یه جوری مثل محل خوشامدگویی به دوستان و خانه ماست!!!!به اینکه دیگران به یاد ما بوده اند اهمیت بدیم....:w16:

• Like 10
لینک به دیدگاه
به نظر من این خوب نیست اگه عضو فرومی دیگه هستیم بیاییم مطالب اینجارو ببریم اونجا کپی کنیم و برعکس!!!!:banel_smiley_4:یکی دیگه پیدا میکنه یا حتی مینویسه بعد آماده و راحت یکی از راه برسه ببره برا خودش یه جا دیگه بزاره!!!icon_razz.gif

به نظر من خوب نیست که تند تند به همه درخواست دوستی بدیم و یادمون بره!!! بعد که طرف میاد به پروف ما سر میزنه و عکسی،گلی ،شعری یا سلامی میکنه ما یا جواب ندیم یا حتی زحمت نکشیم بریم پروفش و مشاهده مکالمه بزنیم و جواب بدیم!!!!!w000.gif

درسته مجازیه اما پروفایل یه جوری مثل محل خوشامدگویی به دوستان و خانه ماست!!!!به اینکه دیگران به یاد ما بوده اند اهمیت بدیم....:w16:

بانو درود...این قسمت دوم در مورد مشاهده ی مکالمات...:ws37:

از خودم مثال بزنم...شاید بشه یک جور دیگه این مسئله رو دید ها...:ws37:

من همیشه برای پاسخ گویی از این مشاهده مکالمات استفاده می کنم....اینجوری فقط مکالمات من با اون دوستم پیش روم هست...

آخه دوست ندارم برم پروفش یک هو ناخودآگاه چشممان بخوره به مکالمات دوستان دیگه با ایشون...بعد یک هو شیطون گولمان بزند سَرَکی بکشیم در بین پیغام هایی که دیگران به صاحب پروف دادند...حالا چه برای صاحب پروف مهم باشه...چه مهم نباشه...

حالا می فرمایید چه کاره ای هست مگه به خودت مطمئن نیستی؟!....در جواب می گوییم...اطمینان به خود اینجا مطرح نیست...اینکه شرایط رو برای قضاوت های دیگران مهیا نکنی اولویت داره...

اصولا دیدین که اسم مبارکتون در آخرین بازدیدکننده های هر پروفایل باشه...احتمال برچسب زدن به شما به هر اتهامی هست...:ws37:

من برای پیشگیری این روش رو پیشه کردم..وقتی دوستی لطف می کنه پیغامی می زاره..برای جوابش از گزینه ی مشاهده ی مکالمات استفاده می کنم..

ما پیشگیری می کنیم قبل از درمان...:ws37:

حال آنکه مطمئنا این می تونه دلیل من باشه....و سایرین دلایل متفاوت...:ws37:

آیا این کار بدی ست؟:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بانو درود...این قسمت دوم در مورد مشاهده ی مکالمات...:ws37:

از خودم مثال بزنم...شاید بشه یک جور دیگه این مسئله رو دید ها...:ws37:

من همیشه برای پاسخ گویی از این مشاهده مکالمات استفاده می کنم....اینجوری فقط مکالمات من با اون دوستم پیش روم هست...

آخه دوست ندارم برم پروفش یک هو ناخودآگاه چشممان بخوره به مکالمات دوستان دیگه با ایشون...بعد یک هو شیطون گولمان بزند سَرَکی بکشیم در بین پیغام هایی که دیگران به صاحب پروف دادند...حالا چه برای صاحب پروف مهم باشه...چه مهم نباشه...

حالا می فرمایید چه کاره ای هست مگه به خودت مطمئن نیستی؟!....در جواب می گوییم...اطمینان به خود اینجا مطرح نیست...اینکه شرایط رو برای قضاوت های دیگران مهیا نکنی اولویت داره...

اصولا دیدین که اسم مبارکتون در آخرین بازدیدکننده های هر پروفایل باشه...احتمال برچسب زدن به شما به هر اتهامی هست...:ws37:

من برای پیشگیری این روش رو پیشه کردم..وقتی دوستی لطف می کنه پیغامی می زاره..برای جوابش از گزینه ی مشاهده ی مکالمات استفاده می کنم..

ما پیشگیری می کنیم قبل از درمان...:ws37:

حال آنکه مطمئنا این می تونه دلیل من باشه....و سایرین دلایل متفاوت...:ws37:

آیا این کار بدی ست؟:ws37:

درود خدمت شما...:icon_gol:ممنون

اتفاقا من همیشه اول میرم پروف کسی که میخوام بهش پیام بدم بعد میزنم مشاهد مکالمات تا مکالمات قبلیم هم یادم بیاد!!!!:ws3:

اما اصلا با این حرف شما که اگه بریم پروف دوستمون شیطون مارو گولمالی میکنه میشینیم مکالمات ملت رو میخونیم قبول ندارم...چون معمولا بچه ها فقط سلام علیک و شوخی باهم رو میزارند و برای من یکی هم اصلا جای کنجکاوی نداره بشینم بخونم...(اولا که تازه عضو بودم بله گاهی، ولی حالا نه.دیگه برام جای سوال و اهمیت نداره..هنوزم در شرایط خاصی که هر دو طرف دوست من باشند و در مورد موضوعی حرف بزنند که منم بدونم و باهاشون قبلا حرف زده باشم ممکنه منم نظری بنویسم!!اونم تا طرف کی باشه!!)

ضمنا من فکر میکنم همه ما وقتی سوال یا حرف مهمی داشته باشیم پ.خ میدیم..پ.خ خیلی هم خوبه و باید هم باشه...و پروفایل فقط برای اسپم و حال و احوال و یادی از دوستانه....

پس اینهمه دوستامون پروفشونو تزیین میکنن،شعر و عکس و آهنگ میزارن،پس برای کی؟؟؟برای ما..دوست دارند ما ببینیم..شاید هزاران حرف نهفته اعماقشون در همین پرفایلها نهفته باشه..بعد من سال تا ماه نرم به دوستم سر بزنم!!!!

من هرگز اینجوری فکر نکرده ام که چرا فلانی میره پروفایل فلان کس دیگه...کلا به من ربطی نداره....هیچوقت هم فکر برچسب و سوء ظن نبوده ام که چرا و کی و کجا و چگونه!!!!!همه ما گرایش و سلایق خاص و دوستانی کمتر یا بیشتر صمیمی داریم...این مسئله شخصیه...

من کلا دوست ندارم قضاوت بکنم..البته تلاش میکنم اینجوری باشم..

البته سر زدن به دوستان الزامی نداره و این برمیگرده به خود افراد....محیط مجازی و ما همدیگر رو فقط از طریق پستهامون میشناسیم....اما هر محیطی صمیمیت یا رسم و حتی متاسفانه دشمنی خاص خودش رو داره....

• Like 7
لینک به دیدگاه
درود خدمت شما...:icon_gol:ممنون

اتفاقا من همیشه اول میرم پروف کسی که میخوام بهش پیام بدم بعد میزنم مشاهد مکالمات تا مکالمات قبلیم هم یادم بیاد!!!!:ws3:

اما اصلا با این حرف شما که اگه بریم پروف دوستمون شیطون مارو گولمالی میکنه میشینیم مکالمات ملت رو میخونیم قبول ندارم...چون معمولا بچه ها فقط سلام علیک و شوخی باهم رو میزارند و برای من یکی هم اصلا جای کنجکاوی نداره بشینم بخونم...(اولا که تازه عضو بودم بله گاهی، ولی حالا نه.دیگه برام جای سوال و اهمیت نداره..هنوزم در شرایط خاصی که هر دو طرف دوست من باشند و در مورد موضوعی حرف بزنند که منم بدونم و باهاشون قبلا حرف زده باشم ممکنه منم نظری بنویسم!!اونم تا طرف کی باشه!!)

ضمنا من فکر میکنم همه ما وقتی سوال یا حرف مهمی داشته باشیم پ.خ میدیم..پ.خ خیلی هم خوبه و باید هم باشه...و پروفایل فقط برای اسپم و حال و احوال و یادی از دوستانه....

پس اینهمه دوستامون پروفشونو تزیین میکنن،شعر و عکس و آهنگ میزارن،پس برای کی؟؟؟برای ما..دوست دارند ما ببینیم..شاید هزاران حرف نهفته اعماقشون در همین پرفایلها نهفته باشه..بعد من سال تا ماه نرم به دوستم سر بزنم!!!!

من هرگز اینجوری فکر نکرده ام که چرا فلانی میره پروفایل فلان کس دیگه...کلا به من ربطی نداره....هیچوقت هم فکر برچسب و سوء ظن نبوده ام که چرا و کی و کجا و چگونه!!!!!همه ما گرایش و سلایق خاص و دوستانی کمتر یا بیشتر صمیمی داریم...این مسئله شخصیه...

من کلا دوست ندارم قضاوت بکنم..البته تلاش میکنم اینجوری باشم..

البته سر زدن به دوستان الزامی نداره و این برمیگرده به خود افراد....محیط مجازی و ما همدیگر رو فقط از طریق پستهامون میشناسیم....اما هر محیطی صمیمیت یا رسم و حتی متاسفانه دشمنی خاص خودش رو داره....

اون خطی که قرمز کردم از نوشته تون رو یک بار بخونین...بعد نوشته ی من رو دوباره بخونین بعد به من بفرمایین کوجای نوشته ی من چنین چیزی گفته بود؟:icon_redface:

من از خودم مثال زدم...فقط در مورد خودم صحبت کردم...تعمیمش ندادم به کس دیگه که شما فرمودین: قبول ندارینش. گفتم من سعی می کنم در چهارچوب مشاهده مکالمات با دوستانم در ارتباط باشم و یک سری دلایل اینجوری هم دارم...:ws37:

من از یک زاویه ی دیگه به بحثتون نگاه کردم...گفتم شاید دوستانی که از مشاهده مکالمات استفاده می کنن...دلایلی واسه خودشون داشته باشن که موجه باشه...یکیش مثه من اینجوری...یکی هم دلایل دیگه مثه حجم بالای صفحه ی بعضی کاربرا...و فایل های فلش...و غیره...این نباید پای بی توجهی شون گذاشته بشه...رای جمعی نمی شه براشون صادر کرد....:ws37:

من فقط حرفم این بود که یک زاویه دید بدم که در کنارش می شه اینجوری هم نگاه کرد به موضوع...این نافی سر زدن دوست ها به پروف هم نیست....چون هرازگاهی این اتفاق می افته مخصوصا توسط شروع کننده مکالمه غالبا با سر زدن به پروف مخاطب هست...

ولی قاعدتا در جواب پیام یک دوست...می شه از گزینه مشاهده ی مکالمات استفاده کرد....:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

کاربران محترم لطفاً اگه آهنگی برای پروفایلتون میذارین اون رو به صورت Auto Play نذارین که آدم یهو برق از کله اش بپره. موقع تبدیل به فلش اون تیک Auto Play رو بردارین. با تشکر:icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

امشب بار دیگر دلم گرفت که چرا ارزش یکسری از دوستی ها به اندازه یک کلیک حذف و وصل هست !!!

چند نفری که بنا به دلایلی از دستشون دلخور بودم به خاطر قضاوت هایی یکطرفه رو رفتم تیک رو از جلوی اسماشون برداشتم تا حذف بشن، اما مرور گرم هنگ کرد و این عمل اجرا نشد و انها همچنان ماندند و من همچنان دلسرد از کارشون !!!

مدت ها شناخت تنها با یک کلیک قطع و وصل میشه.

به راستی که دنیای مجازی دنیای مضحکی از افراط ها و تفریط ها در ناخودآگاه ماست.

ای کاش میشد سه اصل پندار نیک، تایپ کردن نیک و کردار نیک رو در این دنیای مجازی هم پیاده کرد. :sigh:

• Like 18
لینک به دیدگاه

تاپیک خوبی به نظر میاد

کردار مجازی یعنی اینکه وقتی تازه واردی اصلا تحویلت نگیرند حتی تو پستهات هم نظرشون رو نگن

این فروم ظاهرا همینجوریه:ws37:

• Like 15
لینک به دیدگاه
تاپیک خوبی به نظر میاد

کردار مجازی یعنی اینکه وقتی تازه واردی اصلا تحویلت نگیرند حتی تو پستهات هم نظرشون رو نگن

این فروم ظاهرا همینجوریه:ws37:

من فکر میکنم این رو باید بذاری رو حساب نشناختن.

کاربر تازه وارد نمیشه روش حساب کرد.

ممکنه یهو برگرده یه چیزی بگه به آدم و بعدم ول میکنه میره دیگه.

چیزی برای از دست دادن نداره که.

بعد یه مدت که بچه ها بشناسن و ببینن طرف واقعاً انسانه رفتار ها دوستانه تر میشه.:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
من فکر میکنم این رو باید بذاری رو حساب نشناختن.

کاربر تازه وارد نمیشه روش حساب کرد.

ممکنه یهو برگرده یه چیزی بگه به آدم و بعدم ول میکنه میره دیگه.

چیزی برای از دست دادن نداره که.

بعد یه مدت که بچه ها بشناسن و ببینن طرف واقعاً انسانه رفتار ها دوستانه تر میشه.:icon_gol:

یعنی انقدر ما تازه واردا خطرناکیم دقیقا مثل جزامیا با ما باید رفتار بشه؟:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی انقدر ما تازه واردا خطرناکیم دقیقا مثل جزامیا با ما باید رفتار بشه؟:hanghead:

نه جزامی چیه:icon_pf (34):

درست میشه خیالت راحت.:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

یکسری از کاربرها مدت هاست هیچ نوشته ای از خودشون نیست، اما تا جایی کسی طعنه ای میزنه، تشکرشون پای اون طعنه دیده میشه. :ws38:

بر شما حرجی نیست خواهر یا برادر عزیز.

ولی جرات رویارویی مستقیم داشته باش، مانند ترسوها در پناه تشکرها رفتن و وحشت از تقابل مستقیم و به جای آن روی آوزدن به شیوه طعنه زدن های های مجازی کار ترسوهاست.

ای کاش توی فضای مجازی کمی روشنفکر شجاع داشتیم به جای اینهمه روشن فکر ترسو که حتی جرات نداره مشکلش با یک نفر رو علنی بگه و به راه های سخیف اینچنین روی میاره. :sad0:

البته این مورد شامل خودم هم در گذشته میشود.

ولی خوب جالبه، چرا اینقدر تعداد ترسوها روز به روز در حال افزایشه. :icon_pf (34):

• Like 8
لینک به دیدگاه

سعی کنیم از حرکت های مثبت همدیگه در بحث ها نکته برداری کنیم نه اینکه منتظر باشیم تا طرف مقابل حرف منفی زد سریع برداریم بزنیم تو سرش (البته در صورت امکان بهتر روشنش کنیم که حرفش جو منفی داره میده که اگه اصلاح کرد چه بهتر اگر هم نکرد ادامه گر بحث منفی نشیم و یه بحث رو کلاً از مسیرش خارج نکنیم)

• Like 5
لینک به دیدگاه
یکسری از کاربرها مدت هاست هیچ نوشته ای از خودشون نیست، اما تا جایی کسی طعنه ای میزنه، تشکرشون پای اون طعنه دیده میشه. :ws38:

بر شما حرجی نیست خواهر یا برادر عزیز.

ولی جرات رویارویی مستقیم داشته باش، مانند ترسوها در پناه تشکرها رفتن و وحشت از تقابل مستقیم و به جای آن روی آوزدن به شیوه طعنه زدن های های مجازی کار ترسوهاست.

ای کاش توی فضای مجازی کمی روشنفکر شجاع داشتیم به جای اینهمه روشن فکر ترسو که حتی جرات نداره مشکلش با یک نفر رو علنی بگه و به راه های سخیف اینچنین روی میاره. :sad0:

البته این مورد شامل خودم هم در گذشته میشود.

ولی خوب جالبه، چرا اینقدر تعداد ترسوها روز به روز در حال افزایشه. :icon_pf (34):

مثلن خود من چندین بار پیش اومده که خاستم وارد یه بحث بشم اما چون واکنش جالبی با تازه واردا نمیشه بیخیالی طی کردم :whistle:

اونایی هم که تازه وارد نیستن چون اخلاق فرد مزبور رو میدونن بیخود خودشونو در گیر جر و بحث نمیکنن به همین راحتی

در نتیجه وختی یکی جرأت به خرج میده حرف میزنه بقیه بدو بدو میان تشکر میزنن که بگن آره ما هم همینطور :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...