*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من توو مدرسه..ابتدایی که بودم....عضو تیم پینگ پونگ بودم....توو ناحیه سوم شدیم.... بعد استخر که میرفتیم عضو تیم شنا شدم....شنام خوب بوده وو هست....اما اوون موقع بخاطر مشکلی که برام پیش اومد دیگه نتونستم شنا رو ادامه بدم به عنوان عضوی از تیم.....دیگه آزاد میرفتم..... بعد که وارد راهنمایی شدم از اول راهنمایی تا 2 دبیرستان هم توو فصل مدارس هم تابستون والیبال کار کردم....عضو تیم باشگاهی بودم....که اوونم باز مربی رو عوض کردنو دیگه خورد به نقل مکانمون به تهرانو.....دیگه نشد ادامش بدم......حدود5 سال والیبال رو حرفه ای کار کردم....لیبرو بودم......الان 5 سال دستم به تووپ نخورده....دلم براش خیلی تنگ شده 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من توو مدرسه..ابتدایی که بودم....عضو تیم پینگ پونگ بودم....توو ناحیه سوم شدیم....بعد استخر که میرفتیم عضو تیم شنا شدم....شنام خوب بوده وو هست....اما اوون موقع بخاطر مشکلی که برام پیش اومد دیگه نتونستم شنا رو ادامه بدم به عنوان عضوی از تیم.....دیگه آزاد میرفتم..... بعد که وارد راهنمایی شدم از اول راهنمایی تا 2 دبیرستان هم توو فصل مدارس هم تابستون والیبال کار کردم....عضو تیم باشگاهی بودم....که اوونم باز مربی رو عوض کردنو دیگه خورد به نقل مکانمون به تهرانو.....دیگه نشد ادامش بدم......حدود5 سال والیبال رو حرفه ای کار کردم....لیبرو بودم......الان 5 سال دستم به تووپ نخورده....دلم براش خیلی تنگ شده میگم سنت زیاده ها 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ سه سال کاراته (شیتوریو) کار کردم بهترین مقامم سومی استان بود (یه رشته ی کیو کوشین علاقه زیاد دارم) دو سال دفاع شخصی کار کردم یه ساله بدن سازی حرفه ای کار می کنم شنا زیاد می رم انواع شنا ها رو بلدم 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ من در طول زندگیم ورزش های زیادی رو تجربه کردم تو شطرنج مدال تهرانو دارم اما اونایی که الان انجام میدم ایناست: بیلیارد - فوتبال - بدنسازی - کوهنوردی - شنا 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ سلام. قدیما فوتبال و تکواندو. تو مدرسه ام عضو تیم بسکتبال بودم . اما الان فقط شنا و دوچرخه. 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ میگم سنت زیاده ها آره یه دو قرنی سن دارم اینم یادم رفت بگم که کوهنوردی هم میکنم 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ خب کوهنوردی / فوتبال / شنا ... فهلن همینا بوددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ منم رشته ورزشیم پینگ پنگ درکل مربیم ولی شنا رو خیلی دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ ماشالا همه ورزشکارن...ایولا... منم همه ورزشکارارو دوست دارم... 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ ماشالا همه ورزشکارن...ایولا... منم همه ورزشکارارو دوست دارم... آفرین 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ آفرین به به آقا مجتبی میبینم که رشته عمران میخونی کجا بودی پسر؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ به بهآقا مجتبی میبینم که رشته عمران میخونی کجا بودی پسر؟ سلام آقای خاص(اسپمر بزرگ) خوبی؟ اره عمرانی شدیم دیگه مشغولم درس و مشخامم دیگه وقت اضافه هم میرم شطرنج آنلاین بازی میکنم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ سلام آقای خاص(اسپمر بزرگ) خوبی؟ اره عمرانی شدیم دیگه مشغولم درس و مشخامم دیگه وقت اضافه هم میرم شطرنج آنلاین بازی میکنم خوب یادته اسمم هنوز بسلامتی خیلی خوشحال شدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده