Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دکتر انوشه میگه: هر آرايشي يه جايي داره... من اصلا مخالف آرايش نيستم... چون خودمم آرايش مي كنم گاهي اوقات... ولي آرايشي رو دوس دارم كه محسوس نباشه و طبيعي جلوه كنه... در عين اينكه مصوميت چهره رو حفظ ميكنه عيب ها رو بپوشونه... ولي متاسفانه گاهي اوقات بعضي هامون نميدونيم كجا بايد چه جوري آرايش كنيم... از آرايشي كه 180 درجه قيافه رو عوض كنه بدم مياد... بچه ها شما نظرتون چیه؟؟ 40 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آرایش خیلی خوبه آثار روحی خوبی هم برای فرد داره اما جا و مکان و اندازه داره 20 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ نظر من به نظر شما نزدیک تر است 13 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ كاملا با دكتر انوشه موافخ ميباشيم! 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من خودمم دخملم آرایشم دوست دارم ولی معتقدم هر چیزی جای خودش رو داره بعضی از دخترا با اون آرایشایی که میکنن واقعا معصومیت خودشون رو از دست میدن. 12 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ارایش از یه حدی جلوتر بره تاثیر معکوس داره. 8 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز آرایش کردن مثل خیلی چیزای دیگه تو جامعه جا نیافتاده . بعضی اوقات فکر می کنم به جای دانشگاه وارد سالن مدل آرایشی شدم . معلوم نیس اینا میام کسب علم یا چیز دیگه............. 10 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی ها که خیلی ضایع آرایش میکنن ... .... اینم یه کلیپ از دکتر انوشه در مورد آرایش . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ منم آرايش ملايم دوست دارم ازينكه هزار تا چير رو صورتشون ميمالن بدم مياد جالب ميدونين چيه تمامه اونايي كه غليظ يا عجيب غريب آرايش ميكنند خيليم جلب توجه ميكنند اما خداييش من نفهميدم اين پسرا ازين جور آرايش خوششون مياد يا نه آخه خيلي دفعات شده كه به چشم ديدم پسره يه دختري رو كه بد آرايش كرده رو مسخره ميكنه خيلي دفعاتم شده كه ديدم پسره تا ته پيچ خيابونم نگاش به دخترس حالا يه پسر منو توجيح كنه كه واقعا چي دوست دارين تعريفتون از زيبايي چيه؟؟؟؟؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ زیبایی در سادگی است وبس بله بله صد البته بیتا جان درست می فرمایند 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر شخصی بنده آرایش برای خانوم ها خوبه ولی نه مثل بعضی ها که شورش رو در میارن. به نظرم اگه فرد از زیبایی طبیعی خودش استفاده کنه و با آرایش اونها رو برجسته کنه خیلی بهتره تا اینکه یکی بخواد با آرایش غلیظ بخواد خودش رو شبیه کسی کنه یا اینکه جلب توجه کنه. شاید مرد ها از آرایش آنچنانی خوششون بیاد و ازش استقبال کن ولی برای خوشون. فکر نکنم مردها دوست داشته باشن که زنهاشون آرایش غلیظ بکنن. 9 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آرایش ب اندازش خیلی لازمه 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آرایش متناسب با سن و حوصله و علاقه ی هر فرد خیلی خوبه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ حالا چرا ایران بزرگترین مصرف کننده لوازم ارایشی تو دنیاست هان؟ 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اندازه و شکل آرایش مردم تاثیری تو زندگی من نداره. یه چیز شخصیه به انتخاب خود فرد برمیگرده. مخالفت و موافقت من یعنی در کل نظر من هیچ اهمیتی نداره ولی هر وقت کسی ازم نظرمو دباره آرایشش خواست بهش میگم. 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ منم مثل خیلی از دخترای دیگه کلا آرایش کردن و دوست دارم به اندازه ای که ایرادا رو از بین ببره یا وقتی چهره آدم خستست از بی روحی و خستگش کم کنه ولی از آرایشایی که غروب آفتاب و ساحل و نخل و اینا پشت چشم و لب و لوچه میکشن خوشم نمیاد 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من خودم یه دخترم و بشخصه ارایش کردنو دوس دارم ولی تو دانشگامون واقعا بعضیا از شورو مزه انداختنش طرف انقد پن کک زده که بخدا من نگاش کردم حس خفگی بم دست داد همه چیز در حد متعارفش خوبه. 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ حالا چرا ایران بزرگترین مصرف کننده لوازم ارایشی تو دنیاست هان؟ بخاطر اینکه مو خیلی تو زیبایی تاثیر داره وکشورای خارجی روسری و مقنعه نمیپوشن ولی ما ایرانیا چون حجاب مو داریم ازین ور با ارایش عقده روسریو جبران میکنیم 9 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اندازه و شکل آرایش مردم تاثیری تو زندگی من نداره. یه چیز شخصیه به انتخاب خود فرد برمیگرده.مخالفت و موافقت من یعنی در کل نظر من هیچ اهمیتی نداره ولی هر وقت کسی ازم نظرمو دباره آرایشش خواست بهش میگم. به نظر منم هر کس باید برای خودش نظر بده نه اینکه در مورد دیگران تصمیم بگیره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده