zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ وااااااااااای عروسی بوده منو دعوت نکردین.. میبینم چرا اینجا سوت و کوره نگو من نیستم این طوریه.. حالا یه رقص هماهنگ.. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ملت چقد فک و فامیل دارن.........من از دار دنیا تو این انجمن یه عمو دارم فقط .....که بهتر از هر نوع فامیلیه حسود در نوشته هایت مشهود است اخه عروسی بی من صفا نداره که...بابایییییییییییی جونم... مامانییییییییییییی جونم... ایشالله به پای هم پیر شین... داداشیییییییییییی زن نگیریاااااااا... اوهوم آبجی خیلی صبر کردیم که بیای دیگه ناچار شدیم آبجی یکی اصرار داشت بشه غلاممون ردش کردم نیمیگیرم،خیالت تختبا هم میترشیم چشششششششششمم روشن چه جسارتا ذليل مرده ها ؟:167: من از آغاز خلقت خانجون:girlhi: بودم تو اين انجمن چجوري بدون اجازه خانجون عروسي ميگيريد به من خبر نميديد:brodkavelarg:تا من نبودم كه خطبه عقد جاري نشد ايشالا خانحون جون عصبانی نشو،تشریف نداشتید کسب اجازه کنیم سلام دخملی مادر خوش اومدی عسلم عروسی بدون تو صفایی نداشت بیا پیش مادر بشین لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ به به خانواده خوشبخت مهندس . خوبین شما کتی خانوووم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خانحون جون عصبانی نشو،تشریف نداشتید کسب اجازه کنیم آفرين پسرم بيا برو اين 500 تومنو بيگير برا خودت بستني بخر مادر روزه موزه نيستي كه خانجون قربونت نره چيه چار تا پاره اوستوخونيد اه اه برو مادر برو بستني بخر بوخور لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ حمید عمو جمش کن این تاپیک رو دیشب بی از اون ابروی فامیل ما رو بابات و مامان جدیدت برد بی از اون تو یکی ما رو خار نکن:ws54: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ حالا خون خودتو تصفیه نکن ننههمیشه که نباید شماها تو همه چی حضور داشته باشی كي گفته مادر اححححححترامه به بزرگتر ،احترااااااااااااااام به بزرگتر همييييييييشه اوله مادر خانجون قربونت بره فراموش نكنيا كه خانجون عصباني ميشه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ به به خانواده خوشبخت مهندس . خوبین شما کتی خانوووم شما دکتری؟داداشش اینجاست پسر خوندشم اینجاست میزنه شل و پلت میکنه ها آفرين پسرم بيا برو اين 500 تومنو بيگير برا خودت بستني بخر مادرروزه موزه نيستي كه خانجون قربونت نره چيه چار تا پاره اوستوخونيد اه اه برو مادر برو بستني بخر بوخور ماه رمضون بستنی مهمونی میکنی خانجون؟شال گردن بباف حمید عمو جمش کن این تاپیک رو دیشب بی از اون ابروی فامیل ما رو بابات و مامان جدیدت برد بی از اون تو یکی ما رو خار نکن:ws54: عمو حال میده صفا کن لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دخملی مادر خوش اومدی عسلم عروسی بدون تو صفایی نداشت بیا پیش مادر بشین مامانی خودمییییییییی...:aghosh: خو خدا رو شكر...خدارو شكر مادر كار بار داشتي صدا كن مادر بله خانجون خدا سایه شما رو از سر ما کم نکنه... اوهوم آبجی خیلی صبر کردیم که بیای دیگه ناچار شدیم آبجی یکی اصرار داشت بشه غلاممون ردش کردم نیمیگیرم،خیالت تختبا هم میترشیم کی بود داداشی؟ هورا هورا می ترشییییییییییییم...:62izy85: به به خانواده خوشبخت مهندس . خوبین شما کتی خانوووم خوبیم مااااااااا... حمید عمو جمش کن این تاپیک رو دیشب بی از اون ابروی فامیل ما رو بابات و مامان جدیدت برد بی از اون تو یکی ما رو خار نکن:ws54: مگه چی شده عمویییییییییییییی؟:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عمو حال میده صفا کن چی من رو می خوای بکشی اخه عمو با زبون خوش جمش کن مامانی خودمییییییییی...:aghosh: بله خانجون خدا سایه شما رو از سر ما کم نکنه... کی بود داداشی؟ هورا هورا می ترشییییییییییییم...:62izy85: خوبیم مااااااااا... مگه چی شده عمویییییییییییییی؟:banel_smiley_52: هیچی بابات و مامان جدیدت ابروی چندین ساله ی فامیل ما رو بردن لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مامانی خودمییییییییی...:aghosh: بله خانجون خدا سایه شما رو از سر ما کم نکنه... کی بود داداشی؟ هورا هورا می ترشییییییییییییم...:62izy85: خوبیم مااااااااا... مگه چی شده عمویییییییییییییی؟:banel_smiley_52: همین که حالتو پرسیده هوررررررررا لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هیچی بابات و مامان جدیدت ابروی چندین ساله ی فامیل ما رو بردن چی کار کردن مگه؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ همین که حالتو پرسیدههوررررررررا ای وای خدا مرگم بده...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چی من رو می خوای بکشی اخه عمو با زبون خوش جمش کن هیچی بابات و مامان جدیدت ابروی چندین ساله ی فامیل ما رو بردن عمو چی میگی؟ من که سر در نمیارم،تاپیک با هماهنگی زده شده ای وای خدا مرگم بده...:icon_pf (34): خدانکنه آبجی حواست باشه ها لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چی کار کردن مگه؟ عمو من که دیگه یک موی تنم به این وصلت راضی نی دیشب من رو جلو مهرداد خورد کردن لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خدانکنه آبجی حواست باشه ها حواسم هست داداشی... خیالت تخت.. لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چه عجب مامانمون رو دیدیم بالاخره لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عمو من که دیگه یک موی تنم به این وصلت راضی نی دیشب من رو جلو مهرداد خورد کردن عمو مهرداد؟ آخه چرا؟ حمید بیا از دل عمویی در بیار...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چه عجب مامانمون رو دیدیم بالاخره سلام لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عمو چی میگی؟ من که سر در نمیارم،تاپیک با هماهنگی زده شده خدانکنه آبجی حواست باشه ها عمو اون مال دیشب بودش وقتی مامانت دیشب تو مراسم عروسیش شرکت نکرد وقتی بابات گذاشت در رفت نزار الباقیش رو جلو همه بگم ابرومون رفت حمید خورد شدیم:ws54: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده