sinister89 4246 ارسال شده در 12 آبان، 2011 خوب ما هم رفتیم. دختر که نمی دن به آدم آدم به چه امیدی زنده باشه!!!
HaMiD.CFD 20379 سازنده ارسال شده در 13 آبان، 2011 راس میگه بزار بزرگ تر ت بیات بشه ......... این چ طرز مهمونیه که راه انداختی یه لیوان آب هم ندادی قرار شد روبه قبله بخوابی دیگه ولی من کتی رو می خوام:w74: کتی هنوز به سن تکلیف هم نرسیدهحالا ما هی بگیم غلام نمیخوایم
HaMiD.CFD 20379 سازنده ارسال شده در 13 آبان، 2011 نکنه دارن شامی چیزی میدن که همتون ساکت شدید ها؟دیگه کسی وسط نیست !!! برا چی رفتی؟ گفته بودم کباب بیارن سرت کلاه رفت خوب ما هم رفتیم.دختر که نمی دن به آدم آدم به چه امیدی زنده باشه!!!
lorena 10305 ارسال شده در 13 آبان، 2011 سلام دوستان و فامیل های گرامی خیلی قدم رنجه کردید به این عروسی تشریف آوردید ایشالا برا همتون جبران کنم راستی شرمنده دیشب من دیر اومدم ماشین عروس خراب شد مرسی از خاله و ساقدوش عزیزم که منو بی فک فامیل نذاشتن از خودتون پذیرایی کنید تا من با دوماد برگردم
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 13 آبان، 2011 ملت چقد فک و فامیل دارن.........من از دار دنیا تو این انجمن یه عمو دارم فقط ..... که بهتر از هر نوع فامیلیه
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 آبان، 2011 ملت چقد فک و فامیل دارن.........من از دار دنیا تو این انجمن یه عمو دارم فقط .....که بهتر از هر نوع فامیلیه اوهوم منم یه برادر دارم که اصن نمیاد!!!
کتایون 15177 ارسال شده در 13 آبان، 2011 اخه عروسی بی من صفا نداره که... بابایییییییییییی جونم... مامانییییییییییییی جونم... ایشالله به پای هم پیر شین... داداشیییییییییییی زن نگیریاااااااا...
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 چشششششششششمم روشن چه جسارتا ذليل مرده ها ؟:167: من از آغاز خلقت خانجون:girlhi: بودم تو اين انجمن چجوري بدون اجازه خانجون عروسي ميگيريد به من خبر نميديد:brodkavelarg: تا من نبودم كه خطبه عقد جاري نشد ايشالا
کتایون 15177 ارسال شده در 13 آبان، 2011 چشششششششششمم روشن چه جسارتا ذليل مرده ها ؟:167: من از آغاز خلقت خانجون:girlhi: بودم تو اين انجمن چجوري بدون اجازه خانجون عروسي ميگيريد به من خبر نميديد:brodkavelarg:تا من نبودم كه خطبه عقد جاري نشد ايشالا خانجون منم نبودم عقدو جاری نکردن
lorena 10305 ارسال شده در 13 آبان، 2011 اخه عروسی بی من صفا نداره که...بابایییییییییییی جونم... مامانییییییییییییی جونم... ایشالله به پای هم پیر شین... داداشیییییییییییی زن نگیریاااااااا... سلام دخملی مادر خوش اومدی عسلم عروسی بدون تو صفایی نداشت بیا پیش مادر بشین
lorena 10305 ارسال شده در 13 آبان، 2011 خانجون منم نبودم عقدو جاری نکردن خان جون من اگه میشناختمون ازتون اجازه میگرفتم حتما
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 خانجون منم نبودم عقدو جاری نکردن خو خدا رو شكر...خدارو شكر مادر كار بار داشتي صدا كن مادر
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 13 آبان، 2011 اوهوممنم یه برادر دارم که اصن نمیاد!!! عموی منم شاید نیاد دیگه
sipi 923 ارسال شده در 13 آبان، 2011 چشششششششششمم روشن چه جسارتا ذليل مرده ها ؟:167: من از آغاز خلقت خانجون:girlhi: بودم تو اين انجمن چجوري بدون اجازه خانجون عروسي ميگيريد به من خبر نميديد:brodkavelarg:تا من نبودم كه خطبه عقد جاري نشد ايشالا حالا خون خودتو تصفیه نکن ننه همیشه که نباید شماها تو همه چی حضور داشته باشی
HaMiD.CFD 20379 سازنده ارسال شده در 13 آبان، 2011 سلام دوستان و فامیل های گرامی خیلی قدم رنجه کردید به این عروسی تشریف آوردید ایشالا برا همتون جبران کنم راستی شرمنده دیشب من دیر اومدم ماشین عروس خراب شد مرسی از خاله و ساقدوش عزیزم که منو بی فک فامیل نذاشتن از خودتون پذیرایی کنید تا من با دوماد برگردم مامی منه:w70:جشن گرفتم باقلوا،تمام فامیلای شوهرتو کشتیم(البته بعضیاشونو
ارسالهای توصیه شده