EOS 14528 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ مدت هاست این سوال ذهن من رو مشغول کرده ! اما چند روز پیش با شخصی برخورد داشتم که باعث شد که این تاپیک رو اینجا بزنم تا نظر بقیه رو هم بدونم و شاید جواب سوالم هم بگیرم من خیلی از دخترا رو دیدم که به معنای واقعی همه چیز تموم هستن از لحاظ اصالت و خانواده داری ، از جهت ادب و تربیت ، تحصیلات ، وضعیت مالی مناسب ، ظاهر خوب و چندین حسن دیگه که توی برخورد با آقا پسرا متوجه شدم از ایده آل هاشون محسوب می شه اما نکته جالب برام این جاست که این دخترا معمولا کمترین خواستگار رو دارن و یا حتی توی مواردی هم دیدم که اصلا خواستگاری ندارن ! با این که گاهی وقتی همین افراد توی جمعی قرار می گیرن کاملا مرکز توجه هستن ! اما دخترای دیگه ای هم هستن که شاید توی سنین پایین خیلی شیطنت کردن و حتی مسائلی رو که نباید ، رو تجربه کردن ! اما با همه این ها معمولا هم چندین و چند خواستگار و کشته مرده دارن ! این در حالیه که من با هر کدوم از آقا پسرایی که صحبت کردم نظرشون این بوده که دوست دارن یه دختر خانواده دار و نجیب و باوقار و خلاصه هر چه که توی دخترای دسته اول هست و توی دسته دوم نایاب و یا خیلی کمرنگه مد نظرشونه با این حال برای ازدواج باز هم به سمت دسته دوم گرایش پیدا می کنن حالا به نظر شما دلیل چی می تونه باشه ؟! :JC_thinking: 52 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من فکر کنم تعریفتون از خوبی کامل نیست. اینکه به قول شما دختری ویژگی های مثبت داره ولی انزوا طلب باشه،نمیتونه حسن محسوب بشه. اینکه با پسرها حرف نزنه که یکوقت تو گناه نیافته،از نظر من جالب نیست. مطمئنا اون فرد خیلی در برخوردش محتاطه و همش فکر میکنه نکنه اتفاق بدی بیوفته و من زیر سوال برم. ترس خودش از ریسک کردن،میتونه مهمترین عاملش باشه. 31 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ چون آدرسشونو نداریم پیداشون نمی کنیم شما اگه آدرسشونو داری به ما بگو باسه امر خیر 22 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ برای اینکه پسرا اونقدر دختر تو بساطشون هست که به ازدواج فکر نمی کنن 28 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ فکر نمیکنم امار درستی در دسترس باشه وانگهی این خوب و بد بودن هم مث خیلی چیز ها دیگه نسبی است .. مثلا ممکنه یک مورد پیدا بشه که مجموعه از خصوصیات از نظر خواستگار داشته باشه که برخیی در هر دو گروه مورد نظر شما یافت بشن . یعنی هم انچه که شما خوب دیده اید و هم برخی از انچه شما بد دیده اید . این بسته به سلیقه خواستگار دارد . اون شیطون و شلوغ بودن ها ممکنه در ذهن یه خواستگار شرط اول باشه و از نظر دیگری نکته ای منفی . روی هم رفته گمان میکنم شرایطی که منجر به ازدواج میشه خیلی طیف وسیعی بسته به درجه تحصیلات و بافت فرهنگی و وضع معیشتی و غیره ................... داشته باشه . 20 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ فک نکنم پسری همچین دختری رو ول کنه و با دختری بره که شیطنت کرده، ولی خب پسر باید بدونه همچین دختری وجود داره تا بره سراغش 19 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ همه این موارد به کنار/ ارجعیت کیفیت بر کمیت در این مورد هم فراموش نشه. 13 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ دختر خوبی که شما گفتید طلا خانوم بیشتر دختر خوب از نظر خاله خانباجی های پسره، به نظر من حالا دیگه معیارهای آقایون واسه ازدواج تغییر کرده. 22 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ دختر خوبی رو که آفتاب مهتاب نبینه پسر خوب هم نمی بینه!! فقط مامان باباش می بینن!! یا باید بشینه یکی براش بفرسته! که این روزام پسرا دیگه خودشون ۶ تا ۶ تا زیر سر دارن کسی رو نمی فرستن بره! یا اگه هم پسره با واسطه اومده باشه دختره نمی پسنده! هنوز نمی شه تو بعضی خانواده ها خیلی از حرف ها رو زد... 37 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ یه عنوان مثال دو تا از دوستانم رو مقایسه می کنم یکی از دوستانم الان دانشجوی معماری دانشگاه تهران سال اول ارشده ، 24 سالشه شغل پدرش آزاده کارخونه داره و توی بازار هم مغازه داره و مادرش روانشناسی خوانده از لحاظ ظاهری نمی گم فوق العاده است اما از اون دسته آدمای جذابیه که اگر یه بار ببینیش مطمئنا تا مدت ها توی خاطرت می مونه فوق العاده مودب و باوقار رو مهربونه از لحاظ مالی هم که مشخصه ! نمی گم آفتاب مهتاب ندیده است اما تا به حال هیچ رابطه ای با جنس مخالف نداشته و رابطه اش در حد همکلاسی و ..... بوده که برای اون هم کلی حد و مرز قائله اما تا به حال خواستگار نداشته !!!! یکی دیگه از دوستانم دانشجوی معماری دانشگاه آزاده ترم آخر کارشناسیه 21 سالشه پدرش سپاهیه و مادرش هم خانه داره خیلی خونگرم و خوش برخورده و البته دختر خوشگلی هم هست اما با این حال صبح با یکی می بینیش 2 ساعت بعد توی ماشین یکی دیگه است معیارش برای انتخاب دوست پسراش مدل ماشین و محل سکونت و ...... است ! اما این حال چند نفری هستن (چه از فامیل و چه از هم کلاسی هاش و ....) که حاضرن براش هر کاری بکنن تا این اجازه بده بیان خواستگاری در حالی که از دوست پسرای رنگارنگش هم خبر دارن ! این یه نمونه اش بود که البته من زیاد از این دست آدما اطرافم دیدم من نمی گم معیار خوبی یا بدی رو من تعیین می کنم یا یه چیز از پیش تعیین شده است اما یه چیزایی کاملا مشخصه کسی نمی تونه بگه دروغ گویی و زیر و رو کشی برای من معیار خوبیه یه دختره می شه ؟! 40 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ برای اینکه پسرا اونقدر دختر تو بساطشون هست که به ازدواج فکر نمی کنن درسته اما من منظورم زمانی بود که تصمیم به ازدواج می گیرن و دنبال دختر ایده آلشون برای یه زندگی ثابت می گردن 14 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ دختر خوبی که شما گفتید طلا خانوم بیشتر دختر خوب از نظر خاله خانباجی های پسره، به نظر من حالا دیگه معیارهای آقایون واسه ازدواج تغییر کرده. می شه شما چند تایی از این معیار ها رو اسم ببرین ؟! 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ یکی از دوستانم الان دانشجوی معماری دانشگاه تهران سال اول ارشده ، 24 سالشه شغل پدرش آزاده کارخونه داره و توی بازار هم مغازه داره و مادرش روانشناسی خوانده از لحاظ ظاهری نمی گم فوق العاده است اما از اون دسته آدمای جذابیه که اگر یه بار ببینیش مطمئنا تا مدت ها توی خاطرت می مونه فوق العاده مودب و باوقار رو مهربونه از لحاظ مالی هم که مشخصه ! اما تا به حال خواستگار نداشته !!!! الان خطابه شما کیه اینجا، به کی میگی اگه ببینیش؟ :JC_thinking: خوب خودش نمیگه مشکل من چیه؟ تو جمع ها هم حضور پیدا میکنه،سعی میکنه با کسی دوست بشه؟ یا از نظرش دوستی سرآغاز لغزش و گناه است؟ پدرش سپاهیه و مادرش هم خانه داره خیلی خونگرم و خوش برخورده و البته دختر خوشگلی هم هست اما با این حال صبح با یکی می بینیش 2 ساعت بعد توی ماشین یکی دیگه است معیارش برای انتخاب دوست پسراش مدل ماشین و محل سکونت و ...... است ! اما این حال چند نفری هستن (چه از فامیل و چه از هم کلاسی هاش و ....) که حاضرن براش هر کاری بکنن تا این اجازه بده بیان خواستگاری در حالی که از دوست پسرای رنگارنگش هم خبر دارن ! همون پدرش واسه نکات منفی اش بس است.... از چنین آدم هایی تربیت چنین بچه های هم انتظار میره. البته شاید شما فکر کنی طرف خواستگار داره،اما طلاق و زندگی بعد را چطور؟ به نظرت چندتا از اون آدم خوب ها آخر سر زندگیشون متلاشی شده و چندتا از این آدم به اصطلاح زرنگ ها؟ 19 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بذار یک مثالم من بزنم! فردی رو میشناسم که خوشگله! باباش پولداره! تحصیل کرده ست! مهربونه. البته زیادی مذهبی تشریف داره. اما دختره یک جوریه!! من موافق دوستی با جنس مخالف نیستم زیاد اما این دیگه ترکونده!! شما بشینی پیشش فکر می کنی داری با دختر 12 ساله حرف میزنی.(از لحاظ طرز فکر درمورد پسرا) یعنی اصلا انگار تو باااااغ نیست! آفتاب مهتاب ندیده به تمام معنا! خب من اگه کسی بخواد درمورد ازدواج با این دختر ازم بپرسه میگم به درد نمی خوره! 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اما دختره یک جوریه!! من موافق دوستی با جنس مخالف نیستم زیاد اما این دیگه ترکونده!! شما بشینی پیشش فکر می کنی داری با دختر 12 ساله حرف میزنی.(از لحاظ طرز فکر درمورد پسرا) یعنی اصلا انگار تو باااااغ نیست! آفتاب مهتاب ندیده به تمام معنا! متاسفانه اینجوری هستند خیلی ها. ما هم چندتایی تو فامیلمون داریم،البته بنده خدا از سادگی و خوش قلبیشه. ولی یک کارهایی میکنه که آدم شاخ داره،دقیقا مانند بره کوچولویی که میخواد بره با گرگ بازی کنه..... در مورد دوستی با جنس مخالف هم که فرمودین مخالفین،به دلیل اینست که پارامترهایی که شاید برای دوستی در نظر گرفتین صحیح نیست. من خودم استنباطم این بوده،که 90 درصد دخترها و پسرهای ایرانی فوق العاده بی جنبه ان،بهشون حرف میزنی،فکر میکنن خبری شده !!!!! 16 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ یه سئوال دارم مگه این که یه دختر خواستگار داره یا نداره؟معیار خوبی یا بدیه اون دختره؟ ماشالله اون قدر این روزا جوونای ما سطحی شدن که معیار انتخاب همسرشونم همین جور الکی الکیه... یه سر تشریف ببرین دادگاه خانواده میبینین این دخترای کشته مرده دارو بعد یه سال چه حال و روزی دارن... من اصلا نمیگم دختری که رابطه داشته بده به نظرم نشانه ی سلامت یه انسانه که با جنس مخالفش رابطه داشته باشه... همه ی دخترای افتاب مهتاب ندیده ام انسان های باارزشی نیستن... اگه یه روزی جامعه ی ما اصلاح میشد هر آدمی جفت خودشو پیدا میکرد...اما این روزها................. 16 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه اینجوری هستند خیلی ها. ما هم چندتایی تو فامیلمون داریم،البته بنده خدا از سادگی و خوش قلبیشه. ولی یک کارهایی میکنه که آدم شاخ داره،دقیقا مانند بره کوچولویی که میخواد بره با گرگ بازی کنه..... در مورد دوستی با جنس مخالف هم که فرمودین مخالفین،به دلیل اینست که پارامترهایی که شاید برای دوستی در نظر گرفتین صحیح نیست. من خودم استنباطم این بوده،که 90 درصد دخترها و پسرهای ایرانی فوق العاده بی جنبه ان،بهشون حرف میزنی،فکر میکنن خبری شده !!!!! شما اگه این دختری که من میبینم رو دیده بودین واقعا شاخ درمیاوردین! دختره دانشگاه تهران درس میخونه اما کوچکترین اطلاعی از مسائلی که یک دختر باید درمورد پسر بدونه نداره. اصلا مسائلی که یک دختر درمورد جنس خودش بدونه رو هم این نمی دونه! نمی دونم خودش رو به خنگی میزنه یا واقعا نمی فهمه! ولی نمی فهمه! درمورد دوستی ها هم منظورم اون شیطنت هایی بود که قبولش ندارم وگرنه ما روزانه با افراد زیادی سر و کار داریم و باهاشون دوستیم که پسر هم ممکنه باشن. از نظر اون خانم من الان خطاکار تشریف دارم! بیچاره من! 15 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ الان خطابه شما کیه اینجا، به کی میگی اگه ببینیش؟ :JC_thinking:خوب خودش نمیگه مشکل من چیه؟ تو جمع ها هم حضور پیدا میکنه،سعی میکنه با کسی دوست بشه؟ یا از نظرش دوستی سرآغاز لغزش و گناه است؟ مخاطبم شخص خاصی نیست :icon_pf (34): اشکال از لحن بیانم بود ! خودش که مشکلی نداره اما من با این مسئله مشکل دارم همون طور که گفتم این فقط یه نمونه بود ؛ اگه یه کم بهتر نگاه کنیم دخترای زیادی هستن که این مشکل رو دارن و باعث ضعفشون هم می شه و گاهی به این فکر می کنن که شاید مشکل یا ایرادی دارن ! اما این خانوم در کل دختری نیست که توی روابطش محدودیت باشه اما با آقایون کمتر هم کلام می شه همون پدرش واسه نکات منفی اش بس است.... از چنین آدم هایی تربیت چنین بچه های هم انتظار میره. البته شاید شما فکر کنی طرف خواستگار داره،اما طلاق و زندگی بعد را چطور؟ به نظرت چندتا از اون آدم خوب ها آخر سر زندگیشون متلاشی شده و چندتا از این آدم به اصطلاح زرنگ ها؟ جمله آخرتون کاملا منطقی و درسته اما به هر جهت باید اشخاصی برای همون دختر وجود داشته باشن که بتونه از بینشون یکی رو انتخاب کنه ! اما با این حساب که رفتار این دختر و امثالش مورد نکوهش قرار می گیره چرا آقایون بیشتر به سمتشون گرایش پیدا می کنن ؟! 12 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ شما اگه این دختری که من میبینم رو دیده بودین واقعا شاخ درمیاوردین!دختره دانشگاه تهران درس میخونه اما کوچکترین اطلاعی از مسائلی که یک دختر باید درمورد پسر بدونه نداره. اصلا مسائلی که یک دختر درمورد جنس خودش بدونه رو هم این نمی دونه! نمی دونم خودش رو به خنگی میزنه یا واقعا نمی فهمه! ولی نمی فهمه! درمورد دوستی ها هم منظورم اون شیطنت هایی بود که قبولش ندارم وگرنه ما روزانه با افراد زیادی سر و کار داریم و باهاشون دوستیم که پسر هم ممکنه باشن. از نظر اون خانم من الان خطاکار تشریف دارم! بیچاره من! سارا جان خوبی و بدی کاملا نسبیه... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اما با این حساب که رفتار این دختر و امثالش مورد نکوهش قرار می گیره چرا آقایون بیشتر به سمتشون گرایش پیدا می کنن ؟! آخه شما باید مشخص کنی،اون آقا برای چه هدفی به اون دختر گرایش پیدا میکنه؟ من دختر خانم اینجوری که با دلبری در خیابان و محل کار شوهر پیدا میکنه زیاد دیدم،اما زندگی اکثرشون باور کن به 6 ماه هم نمیرسه... قسمت اعظمی از عقل مرد در چشمش است و جهان را هم از بین پاها میبیند،پس مسلمه که به دنبال دختری باشه در مرحله اول که به این کامیابی هاش جواب بده. این مشکل هم معمولا در بین مردان خیلی جوان پیش بیاد. اما معمولا از یک سنی که میگذرند مثلا بعد از 28 سال،دیگه نقش این فاکتورها کمرنگ میشه. در ضمن دختر خوب منتظره خواستگار بیاد دم خونش،یا خودش هم میره در جامعه و با همه برخورد داره؟ 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده