.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تیم ما و شادی اینا تا کی وقت جواب دارن؟ 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تیم ما و شادی اینا تا کی وقت جواب دارن؟ تا آخر دوشنبه 4 لینک به دیدگاه
alismartset 116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم ما رفتیم دور بعد...آخه ساعت 12 گذشته و تیم حریف سوالی نداده 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ادمین گفت یه روز وقت دارین سوال بزارین 2 لینک به دیدگاه
alismartset 116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ الانم یک روز از پست ادمین که واسمون گذاشته میگذره... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اینجا بگیم یا خصوصی؟:persiana__hahaha:بعدم اینکه خدای آشامیدنی ها یا آب؟ حمیییییییییییییییییییییید :banel_smiley_52: سوال سختیه، من اعتراض دارم:icon_pf (34): حرص نخورین سوال عوض شد. سوال قبلیم ناقص بود. تقصیر منبع بود چون چندتا منبع رو که نگاه کردم، فهمیدم این ناقص بوده. عیب نداره یه خرده گرم شدین پوتینا رو زده بود خدای آشامیدنی ها که خدای آشامیدنی های کودکان بوده در اصل. این سوال رو دیگه چک کردم اعتبارشو البته همون تاریخیه: دینداری تو یونان باستان به چه معنایی بود؟ 6 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سلام میشه کمی توضیح بدین؟ سئوال خیلی فراگیره،ایرانی یا خارجی؟ شعر یا داستان؟ سلام.... نويسنده ايراني است ...معاصره....داستان و رمان نويس....اولين رمانش نامزد دريافت جايزه شده ......اسم كتاب هم به نام يكي از محلات تهرانه.... 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ داور ما باید چیکار کنیم الان؟ برای گروه جدیدی باید سوال بذاریم ؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ حرص نخورین سوال عوض شد. سوال قبلیم ناقص بود. تقصیر منبع بود چون چندتا منبع رو که نگاه کردم، فهمیدم این ناقص بوده. عیب نداره یه خرده گرم شدین پوتینا رو زده بود خدای آشامیدنی ها که خدای آشامیدنی های کودکان بوده در اصل. این سوال رو دیگه چک کردم اعتبارشو البته همون تاریخیه: دینداری تو یونان باستان به چه معنایی بود؟ واقعا تبریک میگم به این مسابقه :ws28: لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ حرص نخورین سوال عوض شد. سوال قبلیم ناقص بود. تقصیر منبع بود چون چندتا منبع رو که نگاه کردم، فهمیدم این ناقص بوده. عیب نداره یه خرده گرم شدین پوتینا رو زده بود خدای آشامیدنی ها که خدای آشامیدنی های کودکان بوده در اصل. این سوال رو دیگه چک کردم اعتبارشو البته همون تاریخیه: دینداری تو یونان باستان به چه معنایی بود؟ محمد جان ، عزیزم، با یونان باستان چیکار داری عزیزم!!!:brodkavelarg: واقعاً سوالت مفهوم نیست... یعنی چی به چه معنایی بوده!!! 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من چواب سوالت رو خصوصی برات میفرستم( عنوان نکردی چجوری بذاریم:167:) 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ پاسخ سوالات گروه کیلرز از طرف گروه آقایان خاص سوالات گروه killers از آقایان خاص 1-نخستین پادشاه روسیه که لقب تزار گرفت چه کسی بود و در چه سنی به سلطنت رسید؟ 2-نخستین قیام بردگان سیاه پوست امریکا در چه سالی انجا م شد وتعداد قیام کنندگان چند نفر بود؟ 3-در چه تاریخی مجلس شورای ملی تقویم شمسی را جایگزین تقویم قمری نمود؟ این قانون مشتمل بر چند ماده بود؟ جواب سوال 1: ایوان چهارم معروف به ایوان مخوف در 16 سالگی و در سال 1547 م به سلطنت رسید. جواب سوال 2: نخستین قیام بردگان سیاه پوست در ایالات متحده در سال ۱۷۲۹ م آغاز شد و قیام کنندگان ۴۴ نفر بودند. جواب سوال 3: در سال 1304 شمسی - قانونش شامل دو ماده بود. 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ داور ما باید چیکار کنیم الان؟برای گروه جدیدی باید سوال بذاریم ؟ با برنده ی تیم killers و آقایان خاص باید مسابقه بدین شما 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سیلاااااااام:dancegirl2: گروه اقایان خاص این سوالا رو ازکجا در اوردین سوال یکشون خیلی تخصصیه:Ghelyon: سوال دوشونم میتونه چند تا جواب داشته باشه لطفا یکی پاسخگو باشه 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سیلاااااااام:dancegirl2:گروه اقایان خاص این سوالا رو ازکجا در اوردین سوال یکشون خیلی تخصصیه:Ghelyon: سوال دوشونم میتونه چند تا جواب داشته باشه لطفا یکی پاسخگو باشه وقت اعتراض تموم شده . 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ الانم یک روز از پست ادمین که واسمون گذاشته میگذره... سوالات من به درد این مسابقه نمیخوره! موفق باشید دوستان من 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سیلاااااااام:dancegirl2:گروه اقایان خاص این سوالا رو ازکجا در اوردین سوال یکشون خیلی تخصصیه:Ghelyon: سوال دوشونم میتونه چند تا جواب داشته باشه لطفا یکی پاسخگو باشه منابع سوالات رو بعدا برات تو خصوصی میفرستم. :ws2: سوال 1 چیش تخصصیه!؟! :w645: باز میگفتی سوال 3 یه چیزی! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آخه با این سایت ها ***** و گوگل مرده چطوری میشه جواب پیداکرد....... جواب سوال یک و یکجا خوندم یادم نمیاد ولی کجا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آخه با این سایت ها ***** و گوگل مرده چطوری میشه جواب پیداکرد.......جواب سوال یک و یکجا خوندم یادم نمیاد ولی کجا:icon_pf (34): تنها راهتون اینه بشینید تعداد باکتری های روی زمین رو بشمرید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده