shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ آخه غزلیات دیوان های مختلف از نظر تعداد باهم فرق میکننمیشه بگید اون دیوانی که مد نظر شماس چندتا غزل داره؟ و این که فقط از بین غزلیات حافظ بشمریم یا قصیده ، مثنوی، رباعی و قطعه که بعضی دیوان ها همه رو باهم دارن بشمریم؟ لطفا این 2تا سوال رو دقیق جواب بدید این سوالو سارا در آورده من این چیزاشو نمیدونم ...وایسا خودش بیاد جواب بده :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ با اعتراض تیم جریان موافقت شد. تیم های جریان و smart team مساوی شدن. یه روز وقت دارین سوالتون رو بذارین. 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من با اجازه دوستان دارم میرم مشهد.از این به بعد ونوس مسابقه رو ادامه میده... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من با اجازه دوستان دارم میرم مشهد.از این به بعد ونوس مسابقه رو ادامه میده... :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ آخه غزلیات دیوان های مختلف از نظر تعداد باهم فرق میکننمیشه بگید اون دیوانی که مد نظر شماس چندتا غزل داره؟ و این که فقط از بین غزلیات حافظ بشمریم یا قصیده ، مثنوی، رباعی و قطعه که بعضی دیوان ها همه رو باهم دارن بشمریم؟ لطفا این 2تا سوال رو دقیق جواب بدید کل دیوان حافظ. 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: :167: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تیم های suigeneris و Qızıl Qartallar یه روز فرصت دارن که سوالا رو جواب بدن. سوال تیم suigeneris نامفهوم بوده و در موردش سوال پرسیده شده. اون سوال رو توضیح بیشتر بدن. و از اونجایی هنوز هیچ کدوم از دو تیم جواب ندادن، تا فردا شب وقت دارن که پاسخ بدن. 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ محمد تیم ما و قهرمانان چی میشه؟؟؟؟؟ خداییش من خسته شدم... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ محمد تیم ما و قهرمانان چی میشه؟؟؟؟؟خداییش من خسته شدم... راست میگه دیگه؛ تا کی هی سوال طرح کنیم؟ مدالمونو بدین تموم شه دیگه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ با اعتراض تیم جریان موافقت شد.تیم های جریان و smart team مساوی شدن. یه روز وقت دارین سوالتون رو بذارین. اینم سوال Smart Team از جریان: پول ساخت مسجد بلخ چگونه تامین شد؟ 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تا کی واسه جواب دادن وقت هست؟ آخر امشب یا تا آخر فردا؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این سوال طرح شده برای تیم های پویا و قهرمانان که تا فردا شب فرصت جواب دادن دارن. ایشالا سوال بعدی یه سوال سخت تر میشه :gnugghender: خدای آشامیدنیها تو روم باستان؟ 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این سوال طرح شده برای تیم های پویا و قهرمانان که تا فردا شب فرصت جواب دادن دارن. ایشالا سوال بعدی یه سوال سخت تر میشه :gnugghender:خدای آشامیدنیها تو روم باستان؟ اینجا بگیم یا خصوصی؟:persiana__hahaha:بعدم اینکه خدای آشامیدنی ها یا آب؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این سوال طرح شده برای تیم های پویا و قهرمانان که تا فردا شب فرصت جواب دادن دارن. ایشالا سوال بعدی یه سوال سخت تر میشه :gnugghender:خدای آشامیدنیها تو روم باستان؟ حمیییییییییییییییییییییید :banel_smiley_52: سوال سختیه، من اعتراض دارم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اینجا بگیم یا خصوصی؟:persiana__hahaha:بعدم اینکه خدای آشامیدنی ها یا آب؟ خصوصی بهش بگین 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خصوصی بهش بگین من گفتم موندم این سوالا رو از کجا پیدا میکنه!!!! لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ منم میخواستم شرکت کنم ولی حیف وقتش گذشته 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خدا یا روح آشامیدنی ها. از کتابای تاریخ پیدا میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده