shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 20 آبان، 2011 آخه غزلیات دیوان های مختلف از نظر تعداد باهم فرق میکننمیشه بگید اون دیوانی که مد نظر شماس چندتا غزل داره؟ و این که فقط از بین غزلیات حافظ بشمریم یا قصیده ، مثنوی، رباعی و قطعه که بعضی دیوان ها همه رو باهم دارن بشمریم؟ لطفا این 2تا سوال رو دقیق جواب بدید این سوالو سارا در آورده من این چیزاشو نمیدونم ...وایسا خودش بیاد جواب بده :wubpink: 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 20 آبان، 2011 با اعتراض تیم جریان موافقت شد. تیم های جریان و smart team مساوی شدن. یه روز وقت دارین سوالتون رو بذارین. 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 21 آبان، 2011 من با اجازه دوستان دارم میرم مشهد.از این به بعد ونوس مسابقه رو ادامه میده... 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 من با اجازه دوستان دارم میرم مشهد.از این به بعد ونوس مسابقه رو ادامه میده... :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:
*Polaris* 19606 ارسال شده در 21 آبان، 2011 آخه غزلیات دیوان های مختلف از نظر تعداد باهم فرق میکننمیشه بگید اون دیوانی که مد نظر شماس چندتا غزل داره؟ و این که فقط از بین غزلیات حافظ بشمریم یا قصیده ، مثنوی، رباعی و قطعه که بعضی دیوان ها همه رو باهم دارن بشمریم؟ لطفا این 2تا سوال رو دقیق جواب بدید کل دیوان حافظ. 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 آبان، 2011 تیم های suigeneris و Qızıl Qartallar یه روز فرصت دارن که سوالا رو جواب بدن. سوال تیم suigeneris نامفهوم بوده و در موردش سوال پرسیده شده. اون سوال رو توضیح بیشتر بدن. و از اونجایی هنوز هیچ کدوم از دو تیم جواب ندادن، تا فردا شب وقت دارن که پاسخ بدن. 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 محمد تیم ما و قهرمانان چی میشه؟؟؟؟؟خداییش من خسته شدم... راست میگه دیگه؛ تا کی هی سوال طرح کنیم؟ مدالمونو بدین تموم شه دیگه
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 آبان، 2011 با اعتراض تیم جریان موافقت شد.تیم های جریان و smart team مساوی شدن. یه روز وقت دارین سوالتون رو بذارین. اینم سوال Smart Team از جریان: پول ساخت مسجد بلخ چگونه تامین شد؟ 3
keyvan64 3123 ارسال شده در 21 آبان، 2011 تا کی واسه جواب دادن وقت هست؟ آخر امشب یا تا آخر فردا؟:JC_thinking: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 آبان، 2011 این سوال طرح شده برای تیم های پویا و قهرمانان که تا فردا شب فرصت جواب دادن دارن. ایشالا سوال بعدی یه سوال سخت تر میشه :gnugghender: خدای آشامیدنیها تو روم باستان؟ 2
nazfar 8746 ارسال شده در 21 آبان، 2011 این سوال طرح شده برای تیم های پویا و قهرمانان که تا فردا شب فرصت جواب دادن دارن. ایشالا سوال بعدی یه سوال سخت تر میشه :gnugghender:خدای آشامیدنیها تو روم باستان؟ اینجا بگیم یا خصوصی؟:persiana__hahaha:بعدم اینکه خدای آشامیدنی ها یا آب؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 این سوال طرح شده برای تیم های پویا و قهرمانان که تا فردا شب فرصت جواب دادن دارن. ایشالا سوال بعدی یه سوال سخت تر میشه :gnugghender:خدای آشامیدنیها تو روم باستان؟ حمیییییییییییییییییییییید :banel_smiley_52: سوال سختیه، من اعتراض دارم:icon_pf (34):
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 21 آبان، 2011 اینجا بگیم یا خصوصی؟:persiana__hahaha:بعدم اینکه خدای آشامیدنی ها یا آب؟ خصوصی بهش بگین 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 خصوصی بهش بگین من گفتم موندم این سوالا رو از کجا پیدا میکنه!!!!
ارسال های توصیه شده