Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ آدم است دیگر گاهی دلش می خواهد: با تمام بدی هایی که از یک نفر دیده باز دلش می خواد با طرف باشه . آدم است دیگر گاهی دلش می خواهد: انقدر زیر بارون راه بره و گریه کنه تا از حال بره . آدم است دیگر گاهی دلش می خواهد: یه نفر باشه که دستتو توی مشکلات بگیره . آدم است دیگر گاهی دلش می خواهد: که یک نفر باشه که بهش بگی دوستت دارم . آدم است دیگر گاهی دلش می خواهد: سرشو بذاره رو شونه کسی و گریه کنه و طرف دلداریش بده . آدم است دیگر گاهی دلش تنگ می شود: برای اینکه حتی کسی دوستش داشته باشه. 18 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ گاهی دلم ازهرچه آدم است میگیرد... گاهی دلم دوکلمه حرف مهربانانه میخواهد... نه به شکل " دوستت دارم" و یا نه به شکل " بی تو میمیرم " ساده شاید... ، مثل : " دلتنگ نباش، امیدت به خدا ... فردا روز دیگری ست ! 13 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ پس نقش عروس گلمممم این وسط چی میشه؟ همش که شد ماجراهای من و بابام و باباش.... خوب عروس گل هم جهزیه ی 30 40 میلیونی میاره 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ چه کار کنیم خوب ، وقتی خانم ها اینقدر شرط و شروط دارند... نترس البته،خانه ای دو اتاقه داریم،شما ظرف میشوری و من هم غذا درست میکنم. بهتر از تنهایی و منت کشی است. توقع بالا:jawdrop: نکنه سربازی آقایون هم خانوما برن اجاره خونه هم خانوم بده اینجوری توقع میاد پایین یا هنوز بالاست؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من تو شرایطی ازدواج کردمشوهرم ترم دوم دانشگاه بود سربازی نرفته بود کار ثابت نداشت خونه نداشتیم ماشینم نداشتیم فقط امید داشتیم به آینده ولی الان بعد ده سال درسش تموم شده سربازی رفته دو تا مغازه بوتیک داریم خونه خریدیم ماشین خریدیم به نظرم یکم صبر و امید تمام نا همواری های زندگی و هموار میکنه اونوقت اجاره خونه پول آب و برق خرج تحصیل و خرج خوراک و پوشاک از کجا آوردین؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ الان از دندون پزشکی میام. یه دونه دندونم کارش تموم شد. دو تا دیگه هم دارم. جمعا میشه 450 تومن. حقوق یه ماه یه کارگره. اگه دو تا اتفاق اینطوری هم براش پیش بیاد دیگه تمومه فلسفه زندگی یارو. اگه نخواد درست کنه در اثر فشار و استرس طرف موهاشم میریزه دیگه هیچکس زن آدم کچل و بی دندون هم نمیشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی. حالا همین اقا زن هم داشته باشه قرار خانومش و بچه ها باد هوا بخورن؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ماهی 500 حقوق بگیره شمام بری سر کار ماهی 500 حقوق بگیری میشه زندگی کرد.نمیشه؟چرا فقط اون بره سر کار؟مگه فقط زندگی اونه؟ چرا تمام حق و حقوق ها با آقایون مگه فقط زندگی اونه ؟ چرا تمتم کار خونه با زن مگه فقط زندگی اونه؟ چرا زن باید چند میلیون جهیزیه بیاره مگه فقط زندگی اونه؟ 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ یواش یواش آدما به جایی میرسن که تنها زندگی میکنن. همین که بتونن از پس مخارج خودشون بر بیان هنر کردن. عاشق میشن ولی اینم میپذیرن که ممکنه سرنوشتشون رسیدن و زندگی زیر یک سقف مشترک نباشه. بنظرم تعهدی که تو این دوستی هست بالاتر از تعهدیه که زن و شوهر های اجتماع ما نسبت به هم دارن. دوره و فرهنگ داره عوض میشه. ما جوونا هم باید سعی کنیم سریعتر با این تغییرات کنار بیایم و انتظار زندگی مثل دوران پدر و مادر و یا حتی خواهر و برادر بزرگترمون رو هم نداشته باشیم. 12 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نسلی هستیم که محبت کردن و اظهار علاقه به جنس مخالف را به جای اینکه از پدر و مادرانمان یاد بگیریم از فیلم ها یاد گرفتیم! 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ توقع بالانکنه سربازی آقایون هم خانوما برن اجاره خونه هم خانوم بده اینجوری توقع میاد پایین یا هنوز بالاست؟ اجاره خونه نمیخواد بدن،از ابوی محترمشون پول بگیرن.... :icon_pf (34): یا بروند مدتی در خانه پدر یا مادر یکی زندگی کنند. قدیمی ها اینکارو میکردنا...... :JC_thinking: خوب عروس گل هم جهزیه ی 30 40 میلیونی میاره جهیزیه عروس گلو نخواستیم،از دوماد شاخ شمشاد هم مهریه نخوان. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نسلی هستیم که محبت کردن و اظهار علاقه به جنس مخالف را به جای اینکه از پدر و مادرانمان یاد بگیریم از فیلم ها یاد گرفتیم! هی وای من !!!! همین مونده دیگه تو خونه واسه ما فیلم (استغفرالله ربی و اتوب الیک) هم بازی کنند. خدای خودت به داد ما برس. :w768: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ هی وای من !!!! همین مونده دیگه تو خونه واسه ما فیلم (استغفرالله ربی و اتوب الیک) هم بازی کنند. خدای خودت به داد ما برس. :w768: یه عالمه تشکر :ws28: اظهار علاقه حتما نباید با فیلم استغفرالله باشه کههههههههه..میتونه خیلی ساده کلامی باشه :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اظهار علاقه حتما نباید با فیلم استغفرالله باشه کههههههههه..میتونه خیلی ساده کلامی باشه :girl_yes2: تو کدام فیلم ، ساده و کلامی به هم ابراز علاقه میکنند دو کفتر عاشق... کل کلامش یک دقیقه هم نمیشود،عاشقان اهل عملند تا اهل شعار. :icon_pf (34): مگر اینکه فیلم از زیر چنگال وزارت ارشاد بیاد بیرون. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نسلی هستیم که محبت کردن و اظهار علاقه به جنس مخالف را به جای اینکه از پدر و مادرانمان یاد بگیریم از فیلم ها یاد گرفتیم! خداییش من از پدر مادرم یاد گرفتم البته منظورم صحنه دارش نیستا!:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ هی وای من !!!! همین مونده دیگه تو خونه واسه ما فیلم (استغفرالله ربی و اتوب الیک) هم بازی کنند. خدای خودت به داد ما برس. خداییش من از پدر مادرم یاد گرفتالبته منظورم صحنه دارش نیستا!:icon_pf (34): بیا و تنت را به مهربانی آلوده کن..... من از هــــــــوس حرف نمی زنم !:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بیا و تنت را به مهربانی آلوده کن..... من از هــــــــوس حرف نمی زنم !:icon_gol: فاصله بین هوس و مهربانی ، تنها چند ضربان قلب است،یعنی چند ثانیه. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بیاو تنت را به مهربانی آلوده کن..... من از هــــــــوس حرف نمی زنم !:icon_gol: یه تشکر کمش بود مرسی واقعا :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ فاصله بین هوس و مهربانی ، تنها چند ضربان قلب است،یعنی چند ثانیه. اسی جان هوس و عشق دوتا مقوله جدا از هم میدونم وقتی طرف دوست داشته باشی بعد هوس جنسی خیلی خیلی کمرنگ میشه این وسط 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده