Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 9 آبان، 2011 رجوع شود به پست 58 همون اندازه که از طرفت انتظار داری طرفت هم باید از تو انتظار داشته باشه.قبول داری اینو؟ 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 9 آبان، 2011 رجوع شود به پست 58 منم ماهی 100 تومنو دارم از صبح خروس خون تا آخر شبم کار میکنم، بقیه گزینه هارم تقربیا دارم وکیله؟ 5
Neutron 60973 ارسال شده در 9 آبان، 2011 شوهر شما بيشتر گزينه هارو داشته قرمزرارو كاملا داشته آبي هارو هم تقريبا شما هم تو سختي ها كنارش بودين حالا كدوم يكي از پسراي اين دوره و زمونه اين طوري ان كه ما دخترا باشيم؟ من اینطوریم. 4
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 9 آبان، 2011 همون اندازه که از طرفت انتظار داری طرفت هم باید از تو انتظار داشته باشه.قبول داری اینو؟ دقيقا همين طوره تو سختي ها و مشكلات زندگي زن و شوهر بايد دوشادوش هم باشن نميشه كه به نفر به تنهايي همه سختي هارو متحمل بشه 2
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 9 آبان، 2011 منم ماهی 100 تومنو دارم از صبح خروس خون تا آخر شبم کار میکنم، بقیه گزینه هارم تقربیا دارم وکیله؟ مگه نديدي گفت ماهي 100 تومن اونم چندسال پيش كفاف زندگي رو نميداده هردوشون به يه كار ديگه دست زدن 5
Neutron 60973 ارسال شده در 9 آبان، 2011 چه طوري هستي؟ اینطوری که تو میگی: حالا كدوم يكي از پسراي اين دوره و زمونه اين طوري ان كه ما دخترا باشيم؟ 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 9 آبان، 2011 دی جی اسی تقدیم میکند: http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=662276&postcount=34 4
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 9 آبان، 2011 مگه نديدي گفت ماهي 100 تومن اونم چندسال پيش كفاف زندگي رو نميداده هردوشون به يه كار ديگه دست زدن خب 100 تومن الانم کفاف زندگی رو نمیده هر دومون به یه کار دیگه دست میزنیم وکیله؟ 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2011 شوهر شما بيشتر گزينه هارو داشته قرمزرارو كاملا داشته آبي هارو هم تقريبا شما هم تو سختي ها كنارش بودين حالا كدوم يكي از پسراي اين دوره و زمونه اين طوري ان كه ما دخترا باشيم؟ بله قبول دارم شوهرم این شرایط و داشت ولی مهم اینه دختر های الان نمیتونن با این شرایط بسازن نزدیک عروسیمون یکی از بستگان نزدیک فوت میکنه خانواده گفتن عروسی 40 روز عقب بیفته من گفتم نمیخوام میریم کیش و میایم زندگی و شروع میکنیم یه لباس عروس پوشیدم رفتم آرایشگاه و چند تا عکس و به 60نفر هم ولیمه دادیم صبحش هم رفتیم کیش اگر 100 بار دیگه بدنیا بیام همین کار و میککنم 7
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 9 آبان، 2011 خب 100 تومن الانم کفاف زندگی رو نمیدههر دومون به یه کار دیگه دست میزنیم وکیله؟ روشن سازي كن دقيقا چه كاري؟ من خودم الان شاغلم اما حقوقم همش ميره واسه دانشگاه و كرايه و خوراك و پوشاكم چيزي نميمونه ازش تازه باصرفه جويي كمم ميارم اگه يه كار بهتري سراغ داري بگو ما هم بيايم 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 9 آبان، 2011 النکاح سنتی و من رغب عن سنتی فلیس منی.... دوشیزه محترمه و داماد محترم چه کسانی هستند،زود باشید مجلسی دیگر باید باشم در شب و بعدش هم جایی نماز میت دارم..... سریعتر لطفا...... 4
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 9 آبان، 2011 پس نگو همچین پسری پیدا نمیشه. تو اولين پستم كه گفتم اگر اين شرايط را دارين اون وقت بهش بگين 3
Neutron 60973 ارسال شده در 9 آبان، 2011 تو اولين پستم كه گفتم اگر اين شرايط را دارين اون وقت بهش بگين توجیه نکن. قبول کن قضاوتت اشتباه بوده. 2
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 9 آبان، 2011 بله قبول دارم شوهرم این شرایط و داشت ولی مهم اینه دختر های الان نمیتونن با این شرایط بسازن نزدیک عروسیمون یکی از بستگان نزدیک فوت میکنه خانواده گفتن عروسی 40 روز عقب بیفته من گفتم نمیخوام میریم کیش و میایم زندگی و شروع میکنیم یه لباس عروس پوشیدم رفتم آرایشگاه و چند تا عکس و به 60نفر هم ولیمه دادیم صبحش هم رفتیم کیش اگر 100 بار دیگه بدنیا بیام همین کار و میککنم خيلي از دخترا هم هستن با اين شرايط كنار ميان 4
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 9 آبان، 2011 روشن سازي كن دقيقا چه كاري؟ من خودم الان شاغلم اما حقوقم همش ميره واسه دانشگاه و كرايه و خوراك و پوشاكم چيزي نميمونه ازش تازه باصرفه جويي كمم ميارم اگه يه كار بهتري سراغ داري بگو ما هم بيايم شوما فعلا جواب اون بنده خدا رو بده تکلیف مشخص شه 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 9 آبان، 2011 البته من به خانوما حق میدم که این انتظارات رو داشته باشن. متاسفانه سیاست دولت جوری هست که این اجازه رو به پسرا نمیده و دخترا باید این رو درک کنن و اگه یه پسر تو سن 5-26 سالگی چیزی نداشته باشه اونو بی عرضه ندونن بیعرضه نمیدونیم! ولی خب اینم قبول داری که نمیشه راحت تو این شرایط تن به ازدواج داد؟ چه زن بسازی بودی شقایق.یه ذره یاد بده به این دخترای امروزی. دخترای امروزی هم بلدن و میتونن بشرطی که مردشون "مرد" باشه همون ویژگیهایی که تو هم گفتی داری ولی خب خیلیها اینطور نیستن. پس نگو همچین پسری پیدا نمیشه. خب باشه به ندرت پیدا میشه 7
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری