Ehsan 112349 ارسال شده در 10 آبان، 2011 اسی جان هوس و عشق دوتا مقوله جدا از هم میدونم وقتی طرف دوست داشته باشی بعد هوس جنسی خیلی خیلی کمرنگ میشه این وسط هوس جنسی هم بحثی از عشقه دیگه ، عاشق تابلو نقاشی نمیشی که بشینی بهش زل بزنی فقط. به قول سعدی: اگر آدمی به چشم است و دهان و گوش و بینی ........ چه میان نقش دیوار و میان آدمیت. هوس اگر به فساد منجر بشه بده، در راستای عشق امری خوب است. 5
jonny depp 8297 ارسال شده در 10 آبان، 2011 اجاره خونه نمیخواد بدن،از ابوی محترمشون پول بگیرن.... :icon_pf (34):یا بروند مدتی در خانه پدر یا مادر یکی زندگی کنند. قدیمی ها اینکارو میکردنا...... :JC_thinking: جهیزیه عروس گلو نخواستیم،از دوماد شاخ شمشاد هم مهریه نخوان. قدیمی ها تموم شدن الان جدیدی ها هستن پس حق طلاق هم به خانوم ها بدن 1
mohammad 87 سبز 2382 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2011 هوس جنسی هم بحثی از عشقه دیگه ، عاشق تابلو نقاشی نمیشی که بشینی بهش زل بزنی فقط. به قول سعدی: اگر آدمی به چشم است و دهان و گوش و بینی ........ چه میان نقش دیوار و میان آدمیت. هوس اگر به فساد منجر بشه بده، در راستای عشق امری خوب است. گفتم هست ولی خیلی کمرنگ میشه پای یه چیزای دیگه میاد وسط چجوری بهت بگم مثل هوای هم داشتن به فکر هم بودن تفاهم داشتن و یک دل بودن و خیلی چیزای دیگه عشق که با هوس جنسی شکل نمیگیره هوس اگر به فساد منجر بشه بده، در راستای عشق امری خوب است. موافقم کاملا 4
danielo 15240 ارسال شده در 10 آبان، 2011 اسی جان هوس و عشق دوتا مقوله جدا از هم میدونم وقتی طرف دوست داشته باشی بعد هوس جنسی خیلی خیلی کمرنگ میشه این وسط What? 1
mohammad 87 سبز 2382 سازنده ارسال شده در 15 آبان، 2011 چـقـدر خـوبـه . . . یـکـی بـاشـه یـکـی بـاشـه کـه بـغـلـت کـنـه . . . سـرتـو بـزاری... روی سـیـنـش آرومـت کـنـه . . . حـُرم نـفـس هـاش تـنـت ُ داغ کـنـه . . . عـطـر دسـتـاش مـوهـاتـو نـوازش کـنـه . . . چـقـدر خـوبـه . . . چـقـدر خـوبـه کـه آروم دم گـوشـت بـگـه غـصـه نـخـوری هـا . . . 9
Ehsan 112349 ارسال شده در 15 آبان، 2011 چـقـدر خـوبـه . . .یـکـی بـاشـه یـکـی بـاشـه کـه بـغـلـت کـنـه . . . سـرتـو بـزاری... روی سـیـنـش بابا این چی میگه (+18) :icon_pf (34): سرتو بذار رو شونه هام،خوابت بگیره..... 9
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 15 آبان، 2011 بابا این چی میگه (+18) :icon_pf (34): سرتو بذار رو شونه هام،خوابت بگیره..... کجاش +18؟به این خوبی 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 15 آبان، 2011 کجاش +18؟به این خوبی توبه بر لب ، سُبحه بر دست ، دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می آید ز استغفار ما....... در آغوش رفته و راس مبارک را در انجا گذاشته و خوشحال و خندان و بازی با موها ....... :icon_pf (34): 6
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 15 آبان، 2011 توبه بر لب ، سُبحه بر دست ، دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می آید ز استغفار ما....... در آغوش رفته و راس مبارک را در انجا گذاشته و خوشحال و خندان و بازی با موها ....... :icon_pf (34): الان این -18 ها از من و شما کلی واردترن..:icon_pf (34): 5
soheiiil 24254 ارسال شده در 15 آبان، 2011 چـقـدر خـوبـه . . .یـکـی بـاشـه یـکـی بـاشـه کـه بـغـلـت کـنـه . . . سـرتـو بـزاری... روی سـیـنـش آرومـت کـنـه . . . حـُرم نـفـس هـاش تـنـت ُ داغ کـنـه . . . عـطـر دسـتـاش مـوهـاتـو نـوازش کـنـه . . . چـقـدر خـوبـه . . . چـقـدر خـوبـه کـه آروم دم گـوشـت بـگـه غـصـه نـخـوری هـا . . . هرم واقعا قشنگه چرا ما رو تو این موقعیت قرار میدی؟:w00: 7
Ehsan 112349 ارسال شده در 15 آبان، 2011 الان این -18 ها از من و شما کلی واردترن..:icon_pf (34): نشر گناه ، از خود گناه به مراتب بدتر است. الان دوستانی آن نوشته را بخوانند و حالی به حالی شوند،چه کسی مسئول است؟ :JC_thinking: آفتاب آمد دلیل آفتاب: چرا ما رو تو این موقعیت قرار میدی؟:w00: 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 15 آبان، 2011 نشر گناه ، از خود گناه به مراتب بدتر است. الان دوستانی آن نوشته را بخوانند و حالی به حالی شوند،چه کسی مسئول است؟ :jc_thinking: حالا این یه بار رو بیخیال این فکر و مسئولیت شو شما!از این حال معنوی استفاده کن!! 3
Ehsan 112349 ارسال شده در 15 آبان، 2011 حالا این یه بار رو بیخیال این فکر و مسئولیت شو شما!از این حال معنوی استفاده کن!! حال معنوی بدون ابزار معنویت ممکن نیست..... این فرد حال معنوی میدهد و ابزارش را دریغ میکند با این مطلبش. 6
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 15 آبان، 2011 حال معنوی بدون ابزار معنویت ممکن نیست..... این فرد حال معنوی میدهد و ابزارش را دریغ میکند با این مطلبش. :ws28: ای پسرای بی جنبه!! 8
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 15 آبان، 2011 چـقـدر خـوبـه . . .یـکـی بـاشـه یـکـی بـاشـه کـه بـغـلـت کـنـه . . . سـرتـو بـزاری... روی سـیـنـش آرومـت کـنـه . . . حـُرم نـفـس هـاش تـنـت ُ داغ کـنـه . . . عـطـر دسـتـاش مـوهـاتـو نـوازش کـنـه . . . چـقـدر خـوبـه . . . چـقـدر خـوبـه کـه آروم دم گـوشـت بـگـه غـصـه نـخـوری هـا . . . این مکثی که بین دو جمله کردی بسی جای تامل داره ! 7
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 15 آبان، 2011 نوشته تاثيير گزار و قشنگيه اما بهتر بود قانون كپي برداري رعايت ميشد و پايان متن اسم وبلاگ يا نويسنده نوشته ميشد تا كار غير اخلاقي نباشه با تشكر 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 15 آبان، 2011 :ws28:ای پسرای بی جنبه!! او را خود التفات نبودی به صید من . من خویشتن اسیر کمند نظر شدم. تقصیر ما نبود که مرض قند گرفتیم،حلوای نذری بسیار شیرین بود. 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 15 آبان، 2011 او را خود التفات نبودی به صید من . من خویشتن اسیر کمند نظر شدم. تقصیر ما نبود که مرض قند گرفتیم،حلوای نذری بسیار شیرین بود. یعنی با حلوا حلوا کردن دهنت شیرین میشه؟!!؟ قوه تخیلت خیلی قویه ها حاجی!! 3
سـارا 20071 ارسال شده در 15 آبان، 2011 نوشته تاثيير گزار و قشنگيه اما بهتر بود قانون كپي برداري رعايت ميشد و پايان متن اسم وبلاگ يا نويسنده نوشته ميشد تا كار غير اخلاقي نباشه با تشكر خودش نوشته :girl_yes2: 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری