Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتایج یک مطالعه نشان می دهد، ترتیب تولد فرزندان در خانواده ها که همواره علت رقابت میان خواهران و برادران محسوب می شود، احتمالا بر شخصیت و هوش کودکان نیز تاثیر می گذارد. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققان می گویند: فرزندان اول باهوش ترند، با این حال خواهران و برادران کوچکتر نمره های بهتری در مدرسه می گیرند و اجتماعی تر هستند. در این مطالعه “تیفانی ال. فرانک” از دانشگاه “آدلفی” در “لانگ آیلند” و همکارانش ۹۰ جفت خواهر و برادر دبیرستانی را مورد مطالعه قرار دادند. محققان از افراد مورد مطالعه خواستند تا نمره ها و رتبه خود را در زمینه هوش، اخلاق کاری و عملکرد تحصیلی در مقایسه با خواهران و برادرانشان اعلام کنند. همچنین محققان به منظور تایید گزارش های دانش آموزان، نمره های آزمون های تحصیلی آنها را بدست آوردند. در این مطالعه دیده شد که فرزندان اول در ریاضی و قدرت کلامی نمره های بهتری گرفتند، اما میانگین نمرات طول سال تحصیلی خواهران و برادران کوچکتر در درسهای انگلیسی و ریاضیات بهتر بود. در آزمایش دیگری محققان تفاوت های شخصیتی ۷۶ جفت خواهر و برادر را در دبیرستان بررسی کردند. در این مطالعه دیده شد که خواهر و برادر کوچکتر نسبت به خواهر و برادر بزرگتر خود اجتماعی تر، احساساتی تر و باگذشت تر است. فرزندان اول از خواهر و برادر کوچکتر خود کمال گراترند. به گفته محققان، فرزندان اول به دلیل اینکه در برهه ای از زندگی خود تنها کانون توجه پدر و مادر خود بوده اند، نمرات بهتری در آزمون های هوش بدست می آورند. با این وجود آنها تاکید کردند: فرزندان کوچکتر به دلیل کسب مشاوره از فرزندان اول که ناچار بوده اند بعضی موضوعات را خود حل کنند، نمره های بهتری بدست می آورند. این یافته ها در صد و هجدهمین کنوانسیون سالانه انجمن روانشناسی آمریکا ارائه شد. 15 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اگه اولی هستی اره . آره اولم هورااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی من باهوشم؟؟ بجاش خواهر و برادر کوچیکترت نمراتشون بالاتره 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بجاش خواهر و برادر کوچیکترت نمراتشون بالاتره اگه باشن اره . شاید نداشته باشه . 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بجاش خواهر و برادر کوچیکترت نمراتشون بالاتره دوتا داداش دارم آره نمره هاشون از من بیشتره ولی من تو حل مسئله و خیلی چیزها اولم 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اگه باشن اره .شاید نداشته باشه . دو تا داداش دارم تک دخترم 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اگه باشن اره .شاید نداشته باشه . دیدی داشت 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ آقا من هم باهوش ترم، هم اجتماعی ترم و هم نمره هام بیشتره. در مورد من صادق نیست. در مورد باهوشی: برادر آخریم(سومی) خیلی باهوشه ولی شک دارم شاید اون از من باهوش تر باشه 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ ا منم اولیم و در نتیجه باهوشتر ! :دی ولی نمراتم هم نسبت به خواهرم بهتره که ....:ws2: 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ منم اولیم. باهوش بودنم هم که میگه چون اولی باهوشتره، پس هستم. ولی نمره هام هم از همه بیشتر و بهتر بوده و هست. پ.ن:در مورد من صدق نمی کنه. پ.ن: شاید من هم باهوش نباشم. 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ والله من اولیم! مدرسه ی تیزهوشان بودم! نمراتم هم از داداشم بهتره! 4 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ منم بچه اولی هستم و باهوش ....از بچه اول بودن متنفرم برای اینکه مجبورم خواهر کوچیکمه رو درک کنم و و براش راه حل بدم که گاهی اصلا به حرف هام گوش نمیده.... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ منم بچه اولی هستم و باهوش ....از بچه اول بودن متنفرم برای اینکه مجبورم خواهر کوچیکمه رو درک کنم و و براش راه حل بدم که گاهی اصلا به حرف هام گوش نمیده.... ولی حتما خیلی چیزا از تو یاد میگیره . چه بخوای چه نخوای 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده