رفتن به مطلب

عمران؟معماری؟شهرسازی؟

وجود کدام یک از این 3 رشته در زندگی شما نقش حیاتی و مهمتر  

83 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. وجود کدام یک از این 3 رشته در زندگی شما نقش حیاتی و مهمتر

ارسال های توصیه شده

بخدا پیغام خصوصی دادن به بچه های انجمن و دعوت کردن با خواهش و تمنا که بیایید به ما رأی بدین کار درستی نیست...:ws46:

یه شبه یهو یه رشته چه جونی گرفت...:ws47::ws47::ws47:

بابا زشته بخدا...نکن اینکارو:ws47::ws47::ws47:

گرچه از هدف شوم کیوان خبر دارم. اما

هر کسی که یکی از بچه های شهرسازی یا عمران و معماری، اومده بهش گفته که بیاد اینجا به یه رشته ی خاص رای بده همینجا اعلام کنه. اسم کسی رو هم که بهش پیغام خصوصی داده رو بگه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 257
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هر کسی که یکی از بچه های شهرسازی یا عمران و معماری، اومده بهش گفته که بیاد اینجا رای بده همینجا اعلام کنه. اسم کسی رو هم که بهش پیغام خصوصی داده رو بگه.

آره عزیز شما اسم بده آقا مدیر خودش برخورد میکنه

:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

عمران مادر شهر سازی است ومعماری :ws3:

رای ها رو دوزدین

و اینکه جناب ممد آ در این رای دوزدی دست داشته.....:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

هر کسی که یکی از بچه های شهرسازی یا عمران و معماری، اومده بهش گفته که بیاد اینجا رای بده همینجا اعلام کنه. اسم کسی رو هم که بهش پیغام خصوصی داده رو بگه.

ولی از من دعوت کردن که رای بدم....نگفتن به چه رشته ای! فقط گفتن بیا شرکت کن تو نظرسنجی!:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من هرسه رشته رو دوس دارم و برای هرسه شون یجورایی احترام قائلم و برام سخته به یکیشون رای بدم!!!چون به نظرم هر سه شون وجود حیاتیی دارن!!!:w16:

ولی همیشه عمرانو دوس داشتم بعد معماری بعد شهرسازی :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

جناب ممد آ در این رای دوزدی دست داشته.....:banel_smiley_4:

دوست عزیز همینجاست که میگن:

هر چه بگندد نمکش میزنند

وای به روزی که بگندد نمک:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

هر کسی که یکی از بچه های شهرسازی یا عمران و معماری، اومده بهش گفته که بیاد اینجا به یه رشته ی خاص رای بده همینجا اعلام کنه. اسم کسی رو هم که بهش پیغام خصوصی داده رو بگه.

ببخشید دوستان من یه سوالی دارم: من اسم شخص خاصی رو مگه برده بودم که از بین این همه کاربر، جناب نیوترون صلاح دیدند که جواب پست من رو بدند؟:JC_thinking:

نمیدونم چرا یاد این جمله ی پلیس ها میفتم که میگن:

همیشه مجرم، خودش به صحنه ی جرم باز میگرده!

:ws37:

لینک به دیدگاه
بخدا پیغام خصوصی دادن به بچه های انجمن و دعوت کردن با خواهش و تمنا که بیایید به ما رأی بدین کار درستی نیست...:ws46:

یه شبه یهو یه رشته چه جونی گرفت...:ws47::ws47::ws47:

بابا زشته بخدا...نکن اینکارو:ws47::ws47::ws47:

آقا من پیغام دادم به بچه ها، مگه شما دعوت کردین ما چیزی گفتیم!!

ازشون دعوت کردم که تو نظرسنجی شرکت کنن یه چنین متنی داشت اگه غیر از این بوده بچه ها بیان اعلام کنن. تقریباً یه چنین متنی داشت

• Like 4
لینک به دیدگاه

و اینکه جناب ممد آ در این رای دوزدی دست داشته.....:banel_smiley_4:

آخه چرا به ممد عزیز مشکوکید؟

من گفتم که برا خیلیا پیغام فرستادم متن پیغام رو هم در بالا فرستادم اگه میخواید از بچه هایی که رای دادن سوال بپرسید، اگه غیر از این بود من رو جریمه کنین(البته غیر از 3 پیام)

• Like 3
لینک به دیدگاه
آقا من پیغام دادم به بچه ها، مگه شما دعوت کردین ما چیزی گفتیم!!

ازشون دعوت کردم که تو نظرسنجی شرکت کنن یه چنین متنی داشت اگه غیر از این بوده بچه ها بیان اعلام کنن. تقریباً یه چنین متنی داشت

سلام دوست عزیز

اگه دوست داشتین و مفتخر میکنین تو این نظر سنجی شرکت کنین لطفاً+ لینک تاپیک

البته برا سه نفر از دوستان به شوخی فرستادم که به شهرسازی رای بدن که یکیشون میگه من عمران رو دوست داشتم به عمران رای دادم، یکیشون هم که حانی بود که میگفتم و نمیگفتم رای میداد به شهرسازی فوقش یه رای به خاطر من بوده باشه که اسم نمیبرم ، حالا میخواید اون یه رای رو حذف کنید.

ای بابا .. جناب وکیلی

شما دیگه چرا..

عزیزم من دوستهایی که وارد اد لیست کردم رو بشناسم هنر کردم( شما نگاه کنید ببینید من چند تا کلا توی اد لیستم دوست دارم)

نه قربونت..من هرگز این عمل رو مرتکب نشدم!

اگه شما یک نفر رو پیدا کردید که من ازش فقط دعوت کرده باشم که به این تاپیک صرفاً سر بزنه (اینکه به رشته ی خاصی رأی بده، پیشکش شما) من برای همیشه عطای انجمن رو به لقاء ش میبخشم ، از شما عذر خواهی می کنم و میرم...

دوست عزیز..من یه توصیه دوستانه هم برای شما دارم (به عنوان برادر کوچک تر)

ظاهراً شما خیلی زود حساس میشید و تهمت و افتراء به بقیه می زنید( نمونش تهمت دزدی به El roman و سایر مهندسین عمران، بعدش عذرخواهی از ایشون و مجدداً دلخوری از ایشون و تأیید حرف های قبلی!!!) الان هم که بمن گفتید مگه خودت اینکارو نکردی؟!!!!

من هزار بار دیگه از این قبیل حرفها کسی بهم بزنه به جای اینکه عصبانی یا ناراحت بشم فقط و فقط می خندم. اما دوست داشتم شما هم کمی در رفتارتون تجدیدنظر کنید..

موفق و در پناه حق باشید...:4uboxsmiley:

• Like 1
لینک به دیدگاه

آخرین خبر:

بعد از افشای دست داشتن کاربری با نام م. الف ( در خرید رأی برای بچه های شهرسازی)

با حمله ی خودجوش بچه های نو اندیش به صفحه ی پروفایل ایشون رو به رو شدیم!:ws47:

اما متاسفانه ایشون به جای اینکه مدیر پاسخگویی باشند، در یک حرکت دیکتاتور مآبانه، اقدام به بستن پیغام های بازدید کننده کردند...:jawdrop:

تا قبل از بسته شدن پیغامهای بازدید کننده شعارهای:

محمد، محمد استعفا استعفا

و محمد حیا کن

نو اندیش رو رها کن مشاهد می شد.:ws47::ws47::ws47:

http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوبه اول این تاپیک نوشته این یک بازی بچگانه ست! :ws37:

ارزش این دعوا ها و تهمت ها رو نداره! :banel_smiley_4:

:ws47::ws47::ws47:

والا من بقیه رو نمیدونم...

اما من و محمد مهدی (نیوترون) و محمد ادمین سابقه دوستیمون بیشتر از 7و6 ساله...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

ما که هر چی داریم می نویسیم علیه همدیگه، صرفاً جنبه ی مزاح و شوخی داره (بعد از افطار می چسبه:persiana__hahaha:)

برای ما که جنبه ی شوخی داره..همونطور که استارتر محترم تاپیک هم در ابتدا گفتند که جنبه ی شوخی داره...

امیدوارم بقیه هم جدی نگرفته باشند...:flowerysmile:

:4uboxsmiley:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببخشید دوستان من یه سوالی دارم: من اسم شخص خاصی رو مگه برده بودم که از بین این همه کاربر، جناب نیوترون صلاح دیدند که جواب پست من رو بدند؟:JC_thinking:

نمیدونم چرا یاد این جمله ی پلیس ها میفتم که میگن:

همیشه مجرم، خودش به صحنه ی جرم باز میگرده!

:ws37:

:ws28: ببین کیوان جان. با مغلطه و سفسطه و این جور چیزا نمیتونی مخ کسیو بزنی. لطفا واقعی و شفاف صحبت کن. مثل همون پستی که نقل قول گرفتی ازش.

ضمن اینکه شما به امید میگی تهمت نزن، پست بالای شما کمی از تهمت به من نداره. :banel_smiley_4:

آقا امید درست میگن همین جمله رو نوشته بودن توی پیام خصوصی

عطف به نقل قول عطربارون،

آقای کیوان !

دعوت به شرکت در مسابقه از نظر شما مشکلی داره؟

در مورد اون سه نفری که امید بهشون گفته رای بدن، ضمن تشکر از شجاعتش برای بیان کردن صحبتش، خواستار حذف هر سه رای هستم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
:ws47::ws47::ws47:

والا من بقیه رو نمیدونم...

اما من و محمد مهدی (نیوترون) و محمد ادمین سابقه دوستیمون بیشتر از 7و6 ساله...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

ما که هر چی داریم می نویسیم علیه همدیگه، صرفاً جنبه ی مزاح و شوخی داره (بعد از افطار می چسبه:persiana__hahaha:)

برای ما که جنبه ی شوخی داره..همونطور که استارتر محترم تاپیک هم در ابتدا گفتند که جنبه ی شوخی داره...

امیدوارم بقیه هم جدی نگرفته باشند...:flowerysmile:

:4uboxsmiley:

من همینجا اعلام میکنم با شما هیچ شوخی ندارم :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...