رفتن به مطلب

عمران؟معماری؟شهرسازی؟

وجود کدام یک از این 3 رشته در زندگی شما نقش حیاتی و مهمتر  

83 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. وجود کدام یک از این 3 رشته در زندگی شما نقش حیاتی و مهمتر

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 257
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

[quote=afsaneh.m;656275]خب من خودم رشته ام معماریه اما مشخصه که شهرسازی توی زندگی هر شهروندی نقش حیاتی و مهمتری داره ! این دیگه سوال داره ؟ [/quote]

بازم ببخشید من یه کم متعصبانه نظر میدم ولی به هر حال نظر نظره، حتی اگه اشتباه باشه باید به نظر دیگران احترام گذاشت حتی اگه کاملاً مخالف نظر ما باشه:

به نظر من نقش عمران حیاتی تره، چون همون طور که یکی از دوستان اشاره کردن در رابطه با تامین نیازی که مازلو بیان میکنه و تقریباً همه اون ر قبول دارن، با نیازهای پایین تر مثل ایمنی و ساخت مسکن و ... در ارتباطه. پس در ضروری تر بودن عمران من حرفی ندارم.

و اما یه نکته مهم در مورد مثلث مازلو:

- هر چه نیازی در سطح پایین تری باشه اون نیاز غریزی تره و هر چه به سطوح بالاتر میریم نیاز انسانی تر میشه(در این حرفی هست؟)

این خودش نشون میده که شهرسازی و معماری به نیازهای با سطح بالاتر انسان توجه بیشتری دارن، مثل نیازهای زیبایی شناختی و خودشکوفایی که در راس هرم قرار گرفتن

به نظر من بسته به اینکه خود انسان بخواد به کدام سطح از نیازها دست پیدا کنه اون رشته براش مهم تره، کسی که میخواد در سطح نیازهای غریزی بمونه عمران براش مهم تره و کسایی که میخوان به نیازهای انسانی تر برسن و انسانیتر زندگی کنن معماری و شهرسازی براشون مهمتره(این نظر شخصی بنده س هر اشکالی و نقدی بهش دارین من رو چشم قبول میکنم فقط تو رو خدا برداشت بد نکنین چون هیچ منظوری ندارم).

• Like 11
لینک به دیدگاه

من به معماری رای دادم.

البته این معماریه که شهرسازی را به وجود میاره،فرقشون را متوجه نشدم!!

ولی باز هم به نظرم هنر در معماری بیشتر میتونه به روحیه آدم کمک کنه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
من به معماری رای دادم.

البته این معماریه که شهرسازی را به وجود میاره،فرقشون را متوجه نشدم!!

ولی باز هم به نظرم هنر در معماری بیشتر میتونه به روحیه آدم کمک کنه.

شهرسازی چون پایه کاره، خیلی به معماری و عمران وابسته میشه. ولی اینکه هنر روبیشتر تو معماری میشه دید این بستگی داره:

این سناریو رو تصور کنین: شما تو یه خیابان راه میرین، همه ساختمونها هماهنگ و یکدست(منظورم دقیقاً مثل هم بودن نیست) هستن، یه دفعه یه بنایی اون وسط با بقیه فرق داره، به نظرتون این بنا اونجا خودش رو بیشتر نشون میده یا اینکه هر ساختمانی در اون خیابان یه ساز بزنه هر چند که معماریه همشون خوب باشه. زیباترین شهرها و مکان ها و فضاهای شهری جهان ناشی از جمع شدن آثاری ساده در کنار آثاری با معماری باارزش تر هستند منظورم اینه که یکی از اصول اینه که اکثر بناها باید به نفع بعضی ساختمونهای مهم باید خودشون رو فدا کنن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

من که هیچ کدوم از سه رشته رو نمیدونم چیه، فقط میدونم مهندسان عمران پیمونکار میشن. اگه کار شهرسازا زیباسازیه شهرها باشه من به شهرسازی رای میدم. چون خیلی برام مهمه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
من که هیچ کدوم از سه رشته رو نمیدونم چیه، فقط میدونم مهندسان عمران پیمونکار میشن. اگه کار شهرسازا زیباسازیه شهرها باشه من به شهرسازی رای میدم. چون خیلی برام مهمه.

زیباسازی یکی از بدیهی ترین کارهاست. اصلاً یکی از دو گرایش اصلی ما یکیش طراحی شهریه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

من صفرویکی به مسئله نگاه نمیکنم

هر سه تا مهمن و کاملا کانکت

یعنی اصولش اینه که کانکت باشن و همدیگرو ساپورت کنن...بماند که تو مملکت ما اینطوری نیست و هر تخصصی میخواد حرف خودشو بزنه و نتیجه میشه عدم ارتباط ساخت و طرح ابنیه مسکونی با فرهنگ ایرانی-یه مثال کوچیک ولی وافر- عدم هماهنگی و سیمای شهرهامون و ازدست رفتن هویتش با تبدیل شهرها به عرصه ساخت و ساز بساز بفروشها و افرادی که فقط یونیک بودن کار براشون مهمه به قیمت مغشوش کردن تصویر شهر و محل زندگیم تو مخیله من شهروند

علت جذاب بودن شهرسازی برای من همینه...تعیین چارچوب کشف و تقویت ارتباطات با ارزش و هویت مدار بین اجزا برای رسیدن به یه کلیت و حتی الامکان ممانعت از خدشه دار شدن هماهنگی این سیستم

یادم رف بگم:من شهرساز نیستم ولی شهرسازا رو دوست دارم:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

بخدا پیغام خصوصی دادن به بچه های انجمن و دعوت کردن با خواهش و تمنا که بیایید به ما رأی بدین کار درستی نیست...:ws46:

یه شبه یهو یه رشته چه جونی گرفت...:ws47::ws47::ws47:

بابا زشته بخدا...نکن اینکارو:ws47::ws47::ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه

از بین این 3تا رشته هرکی اومده رشته خودشو انتخاب کرده

کلن همچین نظر سنجی هایی به نظر من خنده دارن...بهترین رشته...باکلاس ترین رشته...اسکار ترین رشته...

بقال که نمیاد بگه ماست من ترشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

خوب معلومه شهرسازی

وقتی خواهرت شهرسازی باشه و موقع جواب دادن این پست بالا سرت مثل عزرائیل:167: باشه کی جرئت می کنه گزینه ی دیگه ای رو انتخاب کنه:w410::w410:.:ws3::ws3::ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نظر من:

عمران خیلی:icon_gol:

معماری خیلی::icon_gol:

شهرسازی خیلی:icon_gol:

هر سه تا خیلی خیلی مهم هستند.رشته های ما باهم خیلی مرتبطند.اگه بخوایم این جور بحث ها تموم بشه هم در فضای مجازی هم توی اجتماع بهتره از خودمون شروع کنیم.فکر کنم بهتره دیگه از این تاپیک ها راه نندازید.:flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نمیدونم تا چه حد موضوع این تاپیک برای شوخی بوده و تا چه حد جدی...

نقش حیاتی و مهمتر؟!!!

خب اخه این چطور سوالیه؟تا این حد کلی؟

خب اگر در ساخت و ساز های نهایی پروژه بخوایم درنظر بگیریم نقش مهندسین عمران خیلی مهم و حیاتیه...

اگر بخوایم بحث رو گسترش بدیم برای نوع زندگی مردم و شبکه های شهری یا زیبا سازی های شهری که به نوعی تاثیر خودشون رو روی سبک زندگی مردم میذارن و از طرفی خیلی از مشکلات و گره هایی که میتونه وجود داشته باشه توسط این گروه حل میشه شهرسازی خیلی نقش مهمی داره

معماری هم همینطور توضیحات خودش رو داره...

هرکدوم از این رشته ها و افراد متخصص و کاردان در اونها یک جایگاهی دارن و در صورت نبودشون یک سری از مسائل به وجود میاد که میتونه شدیدا مشکل ساز بشه...

فقط بزرگترین مشکل تو ایران اینجاست که هر کس در هر رشته ای میخواد بگه همه کاره است و همه فن حریف...

اگر بخوام نظرم رو به ترتیب اهمیت(از کل به جزء) بگم اول شهرسازی بعد معماری و بعد عمران...

ولی تو نظرسنجی شرکت نمیکنم چون به نظر من هر سه نقش مهمی دارن...

• Like 7
لینک به دیدگاه
بخدا پیغام خصوصی دادن به بچه های انجمن و دعوت کردن با خواهش و تمنا که بیایید به ما رأی بدین کار درستی نیست...:ws46:

یه شبه یهو یه رشته چه جونی گرفت...:ws47::ws47::ws47:

بابا زشته بخدا...نکن اینکارو:ws47::ws47::ws47:

دیگه چه میشه کرد، راهی جز این ندارن :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...