jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ کتابای پیام نور من یه حسابداریشو و ریاضیشو خوندم خدا وکیلی خوب بود اما واسه امتحان کلش سخته مثلا معارف ما اومدیم امتحان بدیم گفت صد ص اول حالا پیام نورا باید تا اخر امتحان بدن واسه خودشون سخته ولی خوب تستیه و وقتت سر کلاس و کنفرانس های بی خودی تلف نمیشه 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اینا رشته های فراگیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب معدن ندارن دیگه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ کتابای پیام نور من یه حسابداریشو و ریاضیشو خوندم خدا وکیلی خوب بود اما واسه امتحان کلش سخته مثلا معارف ما اومدیم امتحان بدیم گفت صد ص اول حالا پیام نورا باید تا اخر امتحان بدن واسه خودشون سخته نه پیام نور هم حذفیات داره کتابهاشون ولی خداییش درسهای معماریش برابره با کارشناسی ناپیوستش ........ واقعا عقل ندارند هرچی رشته شده پیام نور میذاره که چی؟ آمار بیکاری رو بیاره پائین 3 لینک به دیدگاه
iranian proud 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ با این کارشون انگیزه دانشجویان دانشگاه های دولتی رو پایین میارن. نمیدونم فردا چطوری میخوان تفکیک کنن اونایی که ملی درس خوندن با اونایی که پیام نور رفتن. واقعا نمیدونم. خدا به داد برسه 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ با این کارشون انگیزه دانشجویان دانشگاه های دولتی رو پایین میارن. نمیدونم فردا چطوری میخوان تفکیک کنن اونایی که ملی درس خوندن با اونایی که پیام نور رفتن. واقعا نمیدونم. خدا به داد برسه مگه باید تفکیک کنن ؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ولی خوب تستیه و وقتت سر کلاس و کنفرانس های بی خودی تلف نمیشه کنفرانسها بیخوده:jawdrop:رشته شما رو نمیدونم اما تو رشته من کنفراسا واقعا ادمو سر کیف میاره اصلا خودش به ادم علاوه بر بار علمیش اعتماد بنفس صبحبت وسط جمعو یاد میده خب معدن ندارن دیگه گفتم سال دیگه مهندسی نفتم اوردن:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ کنفرانسها بیخوده:jawdrop:رشته شما رو نمیدونم اما تو رشته من کنفراسا واقعا ادمو سر کیف میاره اصلا خودش به ادم علاوه بر بار علمیش اعتماد بنفس صبحبت وسط جمعو یاد میده درسای عمومی منظورم بود کنفرانس در مورد انقلاب و جهاد سازندگی و ... بار علمی دانشجو بالا می بره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ درسای عمومی منظورم بودکنفرانس در مورد انقلاب و جهاد سازندگی و ... بار علمی دانشجو بالا می بره اها ما واسه این درسا کنفرانس نداریم اخه لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها دیدد امسال دانشگاه پیام نور مهندسی برق و مکانیک و عمران و شهر سازی اورده(:jawdrop:) نظرتون چیه خوبه یا بد؟ صنایع هم که داشت امسالم داره ظرفیتا تا سالای قبل بود 40 تا امسال شده 80 تا:jawdrop: واقعا میتونه ساپورت کنه؟همین پیام نور رشت یه فسقل بزرگ شده عوضش پذیرششو دوبل کرده خیلی ها هم ساختارشون تغییر نکرده پذیرششون زیاد کردن صدمه رو کی میبینه؟ دانشجو بیچاره:icon_pf (34): هیچکس ناراحت نباشه همه قبولن و مهندس پیام نور بازم لقمه گنده تر از دهنش ورداشته!!!!!!:jawdrop: هرسال پرروتر از پارسال گندی که به معماری و صنایع زده رو هنوز نتونسته جمع کنه اونوخ رفته سراغ رشته های دیگه بابا نرین پیام نور!!! خودتونو بیچاره نکنین:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مشکل پیام نور اصلن مجازی بودن و تشکیل نشدن کلاس نیست آخه! ما حداقل 5 روز هفته رو کلاس بودیم...ولی با چه کیفیتی؟ زیر صفر تو این 4 سال فقط 2تا استاد با سواد اومدن بالا سرمون امکاناتم که گفتن نداره فضای آموزشی غیر استاندارد بدتر از همه مسئولای بی مسئولیتشن...راجع به پیام نور یه چیزیو همیشه گفتم بازم میگم این خانه از پایبست ویران است... 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اها ما واسه این درسا کنفرانس نداریم اخه پس خوش به حالتونه لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مشکل پیام نور اصلن مجازی بودن و تشکیل نشدن کلاس نیست آخه!ما حداقل 5 روز هفته رو کلاس بودیم...ولی با چه کیفیتی؟ زیر صفر تو این 4 سال فقط 2تا استاد با سواد اومدن بالا سرمون امکاناتم که گفتن نداره فضای آموزشی غیر استاندارد بدتر از همه مسئولای بی مسئولیتشن...راجع به پیام نور یه چیزیو همیشه گفتم بازم میگم این خانه از پایبست ویران است... کدوم پیام نور درس خوندید؟ چون پیام نوری که من می رفتم اصلا اینجوری نبود لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ پیام نور تهران مهنسی پلیمر...نفت....هوافضا....مهندسی پزشکی...مکانیک و... نمیدونم چی بگم....!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ چند وقتیه فوق لیسانس معماری هم اومده........... لیسانس معماری نبود...........حالا یهو فوق لیسانس!!!!!!!!! واقعا واسم سواله چطوری تدریس میشه!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ چند وقتیه فوق لیسانس معماری هم اومده...........لیسانس معماری نبود...........حالا یهو فوق لیسانس!!!!!!!!! واقعا واسم سواله چطوری تدریس میشه!!!!!!!!!!!! لیسانس داره. اونطوری که من از کسایی که معماری پیام نورمی خونن شنیدم کلاساشون مثل بقیه دانشگاه ها تشکیل میشه و حضور در کلاس اجباریه 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ پیام نور اصلن دانشگاه مناسبی واسه حداقل معماری خوندن نیست...اون وقتیو که میخواین تو اون دانشگاه برا یاد نگرفتن تلف کنین بزارید رو درس خوندن؛2-3 سالم که پشت کنکور بمونید ارزششو داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده