رفتن به مطلب

انجمنه داریم !!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 399
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همه تعطیلاتم اینجا می گذره:banel_smiley_4:

همه وقت آزادم اینجا می گذره:banel_smiley_4:

اینجا هم نباشم گاهی ذهنم می مونه اینجا!:banel_smiley_4:

همه اونایی که هیچ وقت فکر نمی کردم مثل خودم باشن و بتونم پیداشون کنم رو اینجا پیدا کردم:banel_smiley_4:

نه واقعا انجمنه داریم؟!

کاربر بی جنبه اس داریم؟ --->38619_piesmiley1.gif

(چشم حسود کور!:persiana__hahaha:)

• Like 22
لینک به دیدگاه

30 هفته پیش صندلی داغ ثبت نام کردم 6 نفر جلوم بودن .. از شقایق میپرسم هر چند وقت نوبت یکی عوض میشه، میگه هر هفته ...یعد از این 30 هفته الان هنوز 4 نفر دیگه مونده تا نوبت من بشه ... انجمنه داریم:ws3:

• Like 14
لینک به دیدگاه
همه تعطیلاتم اینجا می گذره:banel_smiley_4:

همه وقت آزادم اینجا می گذره:banel_smiley_4:

اینجا هم نباشم گاهی ذهنم می مونه اینجا!:banel_smiley_4:

همه اونایی که هیچ وقت فکر نمی کردم مثل خودم باشن و بتونم پیداشون کنم رو اینجا پیدا کردم:banel_smiley_4:

نه واقعا انجمنه داریم؟!

(چشم حسود کور!:persiana__hahaha:)

ها والاه همین رو بگو

این ادما کجا بودن

حتما تو این انجمن

انجمن باحالی داریم:ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

:ws28::ws28::ws28: ببخشید همین که اومد تو مخم زدم زیر خنده :ws28:

اینهمه کور و چل ، کج و ماوج ، شل و ول ، سیا سوخته ........... مثل من بین این ترگل ورگلا چی میکنه آخه ... :icon_pf (34):

یه گزینشی میکردین ... :banel_smiley_4:

نه وجدانی انجمنه داریم؟ !!!

:ws3:

• Like 17
لینک به دیدگاه

پست سیاسی طرف پاک شد میگه چرا پاکیدی میگم سیاسی بود میبرنت کهریزک!!!! میگه تو اسم خوت و میذاری مادر !!!!!!! براشون متاسفم که همچین مادری دارن!!!!!!:w58:

انجمن ما داریم:banel_smiley_4:

• Like 19
لینک به دیدگاه

منم مثل سینا شاکی هستم!

اسم انجمن رو گذاشتیم علمی پژوهشی ماشالا (خودمو میگم)خروار خروار هم که ادعا داریمم ولی بابا چهارخط از خودت تو تالار تخصصیت هم مطلب بزار بعد با چهارتا رفیقت بحث رو به یه جایی برسون

من تو تموم جلسات با حذف یا محدود شدن تالارهای عمومی مخالفت کردم ولی واقعیتش اینه علیرغم ازدست دادن کاربر به صورت عمومی باعث میشه چهارتا ادم که واقعا میخوان کارکنن ومیتونن هم یه خیری به انجمن برسونن ویه چندرغازی هم خودشون دربیارن تو هزارتوی تداخل مسایل بی حوصله بشن وعطای کاررو به لقاش بسپرن

دلیلش هم افراط وتفریط دائمی ماست

یا کلا میزنیم تو فاز تفریط ومیگیم خب اگه اینجوریه میریم دنبال سایت تخصصی واز این حرفا یا افراط میکنیم وبیخیالی ساده ترین نتیجشه!

مینویسی شاکی میشن نمینویسی شاکی میشن

کاربره ماداریم

اسمشم گذاشتن مدیرارشد!

خلاصه ببخشید یخورده دلم از این بابت پربود

ادمایی هستند که واقعا وقتی میشینی پای اطلاعات وبحثاشون لذت میبری ولی متاسفانه هم از طرف ما کاربرا وهم از طرف برنامه ریزی سایت یجوری شده اون جو طالب مطلب بودن داره ازبین میره!!

مثالهای خیلی زیادی میشه زد

ازپیمان بگیر تا بابک دلخون از حسین تی بگیر تا رضا نسیمی از علی ورپشتی بگیر تا حمید از مهدی عابدی بگیر تا ارمین از هدی بگیر تا فرناز از حمید بگیر تا سینا

خلاصش اینکه انجمنه ماداریم؟

• Like 23
لینک به دیدگاه

عمه اون خاله اینه، اینم دختر همون عمه اس که عمه هه با عموش ازدواج کرده، عموشم بابای خاله اشه!

انجمنه داریم!!!!

• Like 19
لینک به دیدگاه

دو ماه داریم جون میکنیم و میگیم تو تالار آزاد کپی پیست ممنوع یهو میبینی مدیر ارشد تاپیک کپی پیست زده :vahidrk:

انجمن ما داریم:banel_smiley_4:

• Like 19
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...