rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سحر میایم انجمن با سحر خیزا خوش و بش کنیم شقی در تاپیکو میبنده انجمنه داریم ... 18 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ میایم انجمن پیش رفقا 2 دقیقه بگیم بخنیدم شاد باشیم میبینیم همه افسرده و داغونن... :icon_pf (34): انجمنه داریم؟؟ 26 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نصف بچه های انجمن می خوان تو زندگیشون دکمه turn off رو بزنن... بچه های امیدوار انجمنه داریم؟؟؟:w888: 19 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا اسم بعضی ها پررنگه برا من که کم رنگه :viannen_38: انجمنه داریم؟! 17 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ 60-70 تا تایپیک آدم رو پاک میکنن ، اخطار هم میدن ، انجمنه داریم؟ 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دلم گرفته می یام اینجا هم بدتر میشه.انجمنه داریم؟ 19 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ساعت 8 صبح ميايي خودت تنهايي اما 4 نصف شب كلي ادم اينجاست انجمن داريم 15 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خواهرت که مدیر باشه تاپیک تکراری نمیتونی بزنی اگه بزنی زنگ میزنه دعوات میکنه:icon_pf (34): انجمنه داریم؟ 29 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ها؟ رفقا فک کنم این Restore point براتون هیدن شده! چه خبره همه شاکی وگرفته بابا همیشه همینا بوده ...زندگی همینه که هست تا شما حرکتی به خودتون ندید وتغییری رو اغاز نکنید دنیا جوابی بهتون نمیده یه اثر پروانه ای کوچیک لازمه! 20 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سجاد خان کم میاد انجمن ، انجمنه داریم؟ 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک میزنیم می خواهیم بقیه رو دعوت کنیم تا تاپیک رو ببنن باید بگیم بدو بدو نظر بده تا شقایق نیومده نظر بده :banel_smiley_52: انجمنی داریم ااااااااااااااااااا 18 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دیشب خودم رو کشتم و کلی تایپ کردم تا یه تاپیک بزنم اخر سند که کردم می بینم نوشته با عرض معذرت در حال بک اپ گیری هستیم لطفا بعدا مراجعه کنید انجمنی داریم ااااااااااااااااااااااااا 15 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ همه ی مشکلات انجمن نشات گرفته از 2 حرف اولشه ... انجمنه داریم ؟!!! 16 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مدیر محترم هفته ای یه ساعت اینجاس ولی در شبانه روز 23 ساعت تو فیسبوکه انجمنه داریم ؟ 18 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ادمین خدا خیرت بده با این تایپیکت ، اعضا چ دل پری داشتن از انجمن 12 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سجاد خان کم میاد انجمن ، انجمنه داریم؟ بابا اصفهانیا بهمون نت نمیدن چیکارکنیم خب! تو سایتشون زده پوشش میدن مراجعه میکنی میگن هنوز سرویسمون راه نیفتاده! 18 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مدیر محترم با هزار تا واسطه پیغام میده تو پروفایل من پیدات نشه بعد خودش مثل نماز یومیه روزی 17 دفعه تو پروفایلت سرک میکشه ...! انجمنه داریم ؟ 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بابا اصفهانیا بهمون نت نمیدن چیکارکنیم خب!تو سایتشون زده پوشش میدن مراجعه میکنی میگن هنوز سرویسمون راه نیفتاده! انجمنی داریم اااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بابا اصفهانیا بهمون نت نمیدن چیکارکنیم خب!تو سایتشون زده پوشش میدن مراجعه میکنی میگن هنوز سرویسمون راه نیفتاده! اصفهانیا 100٪ پول بدی نت میدن 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یه تاپیک میزنن توش از متخصصین دعوت میشه بعد میبینی یه ترم 4 لیسانس اومده نظر میده !!! انجمنه داریم ؟ 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده