Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ تا انتقادی از وضع حاکم بر کشور و اوضاعش تو یکی از تایپیک های انجمن میشه مدیرهای انجمن راپورت رو به سربازن گمنام امام زمان میدن اونا هم زحمت میکشن میان شبونه میبرنت کهریزک.......عجب انجمن آدم فروش باحالی داریم:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ مردیم از این ورژن جدید... اوااا هنوز عادت نکردید؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ به رفیقمون میگیم، بیا در جمع دوستان، میگه شماها برای من یک آدم مجازی بیش نیستین !! انجمن و آدم های بی احساسه داریم..... 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ من فکر می کردم سرجمع 5-6 نفر سن و سال من رو دقیق می دونن تو انجمن! انجمنه داریم؟! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ یکی به این انجمن نواندیشان بگه تو فیس بوک منو اکسپت کنه .بیشتر از یه ماهه ادد کردم انجمنه تو فیس بوک داریم؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ یکی به این انجمن نواندیشان بگه تو فیس بوک منو اکسپت کنه .بیشتر از یه ماهه ادد کردم انجمنه تو فیس بوک داریم؟؟؟؟ وقتی محمد وقتش آزاد بود 3-4 ماه یک بار باید بهش التماس می کردی بره چک کنه! فعلا تو صف باش :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ وقتی محمد وقتش آزاد بود 3-4 ماه یک بار باید بهش التماس می کردی بره چک کنه!فعلا تو صف باش :texc5lhcbtrocnmvtp8 میرم دم خونش بهش می گم اکسپت کنه !!!! خو منم می خوام باشممممممممممممممم :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ خدایش دانشگاه داریمااااا تو هر اتاقش میری میبینی همه بیکار نشستن و دارن جوک برا هم تعریف میکنن..... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ یکی به این انجمن نواندیشان بگه تو فیس بوک منو اکسپت کنه .بیشتر از یه ماهه ادد کردم انجمنه تو فیس بوک داریم؟؟؟؟ همون بهتر که اکسپت نشی،حرص میخوری. من میرم بعضی وقت ها یه چیزی مینویسم، تو یک هفته کلا 2 نفر هم نظر نمیدن. اونوقت کافیه یک عکس بذاریم، 50 نفر نظر میدن. 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ همون بهتر که اکسپت نشی،حرص میخوری. من میرم بعضی وقت ها یه چیزی مینویسم، تو یک هفته کلا 2 نفر هم نظر نمیدن. اونوقت کافیه یک عکس بذاریم، 50 نفر نظر میدن. من وی پی ان ندارم! شماها چه جوری میرین؟! 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ همون بهتر که اکسپت نشی،حرص میخوری. من میرم بعضی وقت ها یه چیزی مینویسم، تو یک هفته کلا 2 نفر هم نظر نمیدن. اونوقت کافیه یک عکس بذاریم، 50 نفر نظر میدن. خو من پستهارو می خونم ، هی می خوام کامنت بزارم نمی شه !! حرص میخورم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ من وی پی ان ندارم! شماها چه جوری میرین؟! از همین نرم افزارهای چُس فیل دیگه.... اولــترا و هات اسپات و فریگیــت و..... 5 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ همون بهتر که اکسپت نشی،حرص میخوری. من میرم بعضی وقت ها یه چیزی مینویسم، تو یک هفته کلا 2 نفر هم نظر نمیدن. اونوقت کافیه یک عکس بذاریم، 50 نفر نظر میدن. آردسشو به منم بدین ادد کنم لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اینروزا چقدر برامون دعوتنامه میاد... انجمنه داریم؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ انجمن هم دیگه انجمن نیست انجمنه داریم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ انگار سونامی اومده تو انجمن همه افتادن به جون هم. انجمنِ سونامی زدس داریم؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ انگار سونامی اومده تو انجمن همه افتادن به جون هم.انجمنِ سونامی زدس داریم؟؟؟ گاهی یه تصمیم خیلی کوچیک اما نا به جا عین دومینو همه چی رو خراب میکنه 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ گاهی یه تصمیم خیلی کوچیک اما نا به جا عین دومینو همه چی رو خراب میکنه و متاسفانه هیچکس تصمیم گیرنده و خاطی اصلی رو مقصر نمیدونه! همه معترضهارو اشوبگر و خرابکار و مقصر میدونن!! دنیای جالبیه! 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ این تاپیک اعتراضی نیست تاپک طنزه اگه ناراحتی یا گلگی دارین جاش دفتر مدیر ارشده ممنون میشم رعایت کنین انجمنه داریم با این نوناشون 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده