pari daryayi 22938 ارسال شده در 3 آبان، 2011 همه تعطیلاتم اینجا می گذره همه وقت آزادم اینجا می گذره اینجا هم نباشم گاهی ذهنم می مونه اینجا! همه اونایی که هیچ وقت فکر نمی کردم مثل خودم باشن و بتونم پیداشون کنم رو اینجا پیدا کردم نه واقعا انجمنه داریم؟! کاربر بی جنبه اس داریم؟ ---> (چشم حسود کور!:persiana__hahaha:) 22
p mehdi q 6226 ارسال شده در 3 آبان، 2011 30 هفته پیش صندلی داغ ثبت نام کردم 6 نفر جلوم بودن .. از شقایق میپرسم هر چند وقت نوبت یکی عوض میشه، میگه هر هفته ...یعد از این 30 هفته الان هنوز 4 نفر دیگه مونده تا نوبت من بشه ... انجمنه داریم 14
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 3 آبان، 2011 همه تعطیلاتم اینجا می گذرههمه وقت آزادم اینجا می گذره اینجا هم نباشم گاهی ذهنم می مونه اینجا! همه اونایی که هیچ وقت فکر نمی کردم مثل خودم باشن و بتونم پیداشون کنم رو اینجا پیدا کردم نه واقعا انجمنه داریم؟! (چشم حسود کور!:persiana__hahaha:) ها والاه همین رو بگو این ادما کجا بودن حتما تو این انجمن انجمن باحالی داریم 12
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 3 آبان، 2011 هرگونه بحث، خبر و تصویر سیاسی در انجمن ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.انجمنه داريم !؟ 14
SH E I KH 18713 ارسال شده در 3 آبان، 2011 :ws28: ببخشید همین که اومد تو مخم زدم زیر خنده اینهمه کور و چل ، کج و ماوج ، شل و ول ، سیا سوخته ........... مثل من بین این ترگل ورگلا چی میکنه آخه ... :icon_pf (34): یه گزینشی میکردین ... نه وجدانی انجمنه داریم؟ !!! 17
Neutron 60966 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اومدم اینجا اشتباه پست زدم! :icon_pf (34): انجمنه داریم!!؟ 10
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 3 آبان، 2011 پسره هنوز دهنش بو شیر میده اومده شده بابا یه آدم 30 ساله.... انجمنه داریم؟ 9
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 3 آبان، 2011 ممد حیا کن انجمنو رها کن, انجمنه داریم ، ممد دموکراسی برچسبارو....! انجمنه داریم؟ 12
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 3 آبان، 2011 دارن از طرف سوال می پرسن توی صندلی و داغ و اتاق شیشه ای میان تاپیک و قفل می کنن انجمنه داریم؟ 10
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 3 آبان، 2011 یه کولرگازی هم نداریم اومدیم انجمن خنک بشیم بریم انجمنه داریم 10
شقایق31 40377 ارسال شده در 3 آبان، 2011 پست سیاسی طرف پاک شد میگه چرا پاکیدی میگم سیاسی بود میبرنت کهریزک!!!! میگه تو اسم خوت و میذاری مادر !!!!!!! براشون متاسفم که همچین مادری دارن!!!!!! انجمن ما داریم 19
spow 44198 ارسال شده در 3 آبان، 2011 منم مثل سینا شاکی هستم! اسم انجمن رو گذاشتیم علمی پژوهشی ماشالا (خودمو میگم)خروار خروار هم که ادعا داریمم ولی بابا چهارخط از خودت تو تالار تخصصیت هم مطلب بزار بعد با چهارتا رفیقت بحث رو به یه جایی برسون من تو تموم جلسات با حذف یا محدود شدن تالارهای عمومی مخالفت کردم ولی واقعیتش اینه علیرغم ازدست دادن کاربر به صورت عمومی باعث میشه چهارتا ادم که واقعا میخوان کارکنن ومیتونن هم یه خیری به انجمن برسونن ویه چندرغازی هم خودشون دربیارن تو هزارتوی تداخل مسایل بی حوصله بشن وعطای کاررو به لقاش بسپرن دلیلش هم افراط وتفریط دائمی ماست یا کلا میزنیم تو فاز تفریط ومیگیم خب اگه اینجوریه میریم دنبال سایت تخصصی واز این حرفا یا افراط میکنیم وبیخیالی ساده ترین نتیجشه! مینویسی شاکی میشن نمینویسی شاکی میشن کاربره ماداریم اسمشم گذاشتن مدیرارشد! خلاصه ببخشید یخورده دلم از این بابت پربود ادمایی هستند که واقعا وقتی میشینی پای اطلاعات وبحثاشون لذت میبری ولی متاسفانه هم از طرف ما کاربرا وهم از طرف برنامه ریزی سایت یجوری شده اون جو طالب مطلب بودن داره ازبین میره!! مثالهای خیلی زیادی میشه زد ازپیمان بگیر تا بابک دلخون از حسین تی بگیر تا رضا نسیمی از علی ورپشتی بگیر تا حمید از مهدی عابدی بگیر تا ارمین از هدی بگیر تا فرناز از حمید بگیر تا سینا خلاصش اینکه انجمنه ماداریم؟ 23
El Roman 31720 ارسال شده در 3 آبان، 2011 هی میای چک میکنی هیچ خبری نیست ، تاپیک قحطی شده ، انجمنه داریم؟ 6
*mini* 37778 ارسال شده در 3 آبان، 2011 توو اوج کارت وقتی توو حسی داری نقل و انتقالات انجام میدی یهوو میزنه انجمن میپوووکه...انجمنه داریم؟ 9
Neutron 60966 ارسال شده در 3 آبان، 2011 عمه اون خاله اینه، اینم دختر همون عمه اس که عمه هه با عموش ازدواج کرده، عموشم بابای خاله اشه! انجمنه داریم!!!! 19
samaneh66 10265 ارسال شده در 3 آبان، 2011 طرف یک روزه اومده هنوز عرقش خشک نشده میگه شماره بدم انجمن داریم 17
شقایق31 40377 ارسال شده در 3 آبان، 2011 دو ماه داریم جون میکنیم و میگیم تو تالار آزاد کپی پیست ممنوع یهو میبینی مدیر ارشد تاپیک کپی پیست زده :vahidrk: انجمن ما داریم 19
ارسال های توصیه شده