Mohammad Aref 120454 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خب مملکت که بود، ملتم و فک و فامیلم که بودن، حالا واسه انجمنم بگیم دیگه این تاپیک رو زدم انتقادای از انجمن و وضعشو اینجا بگیم. ماشالا کمم نیست فکر کنم خب اولیشو خودم میگم. هیچ شبی خبری نیست یه شب که کار دارم میخوام در انجمنو ببندم، ساعت 1:30 نزدیک 300 نفر تو انجمنن و قصد رفتنم ندارن. انجمنه داریم !!! 88 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تا یه تاپیک با حال میزنن 50نفر میریزن توش دستور از بالا میاد سیاسیه حذف بشه انجمنه ما داریم 57 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ از هر 10 تا کاربر 9 تاش مدیرن همینجوری پیش بره ازبازدید کننده های مهمان انجمنم برای امرخطیر مدیریت دعوت ب عمل میاد انجمنه داریم ؟ 53 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ امضای بعضی کاربران اشتباهی بصورت دستور عمل ظاهر میشود مثلاً: ((((((((((از این به بعد هر کاربریی که در تالار ازاد تاپیک اخبار -عکس -و کپی پیست و داستان استارت کنه بلافاصله تاپیک بسته میشه و هر کاربری که سه بار تاپیکش بسته شد بخاطر رعایت نکردن قوانین دسترسیش به تالار آزاد قطع خواهد شد و هیچ پاسخی هم در رابطه با بسته شدن تاپیک و حذف اون تاپیک به کاربر داده نمیشودتوضیح کامل زیر تاپیک داده خواهد شد. )))))))))) انجمن داریم !!!!!!!!!!!! 27 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بیشتر از سه پست نمیشه پی ام و پست داد و فقط یه بار میشه جواب پیام خ رو داد وگرنه نمیفرسته انجمنه که داریم؟؟؟!!!! 27 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیکای داغ و پرطرفدار و هرروزی: صندلی داغ، تشخیص هویت، پل صراط و ... من موندم کاربرای اینجا چقد پیچیده ان که واسه شناختشون این همه تاپیکای جوروواجور لازمه؟!!! انجمنه داریم؟ 41 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ در این سایت کاربران وجود دارند ...........که چندین مرتبه اخراج شدند ولی با کمال پرویی باز.......... با نام دیگر وارد سایت شده وبه فعالیت مشغول می شوند همچون fadaki انجمن داریم !!!!!!!!!!! 30 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ثبت نام میکنن تو سایت بعد ایمیل پر محتوا میزنن: پیغام:man taze umadam to in sait mikham , profilamo hazf konam be dalile zir. hich dalili nist! انجمنه داریم! 36 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ امضای بعضی کاربران اشتباهی بصورت دستور عمل ظاهر میشود مثلاً:((((((((((از این به بعد هر کاربریی که در تالار ازاد تاپیک اخبار -عکس -و کپی پیست و داستان استارت کنه بلافاصله تاپیک بسته میشه و هر کاربری که سه بار تاپیکش بسته شد بخاطر رعایت نکردن قوانین دسترسیش به تالار آزاد قطع خواهد شد و هیچ پاسخی هم در رابطه با بسته شدن تاپیک و حذف اون تاپیک به کاربر داده نمیشودتوضیح کامل زیر تاپیک داده خواهد شد. )))))))))) انجمن داریم !!!!!!!!!!!! یه خاور هندی پلاست تقدیم به شما ... :ws31::ws31: 12 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تو پروفایل خودمونم محدودیم انجمنه داریم ... 20 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مدیر از تو خوشش نمیاد تا میگی چخ اخراجت می کنن انجمن داریم 17 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نقل قول هم نميشه كرد انجمن داريم 15 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هم نامت كاربر وجود داره مدبر هم كاري نميكنه انجمن داريم 16 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی اوقات حال نداریم فارسی تایپ کنیم تا فینگیلیشی میتایپیم بچه های بالا دستور میدن فارسی تایپ کنید آخه اینم انجمنه داریم!!!!!! 17 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تازه واردا میام تو پروفایلت پیام میدن پیامشون تا تایید نشه رو اعصابه مدیرا هم که خوابن انجمنه داریم 16 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هیچ شبی خبری نیست یه شب که کار دارم میخوام در انجمنو ببندم، ساعت 1:30 نزدیک 300 نفر تو انجمنن و قصد رفتنم ندارن. انجمنه داریم !!! خیر سرم یشب که خوابم نمیبرد آقا برا من بکاپ گرفتنش گرفته بود...... :icon_pf (34): انجمنه داریم !!! 18 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک هایی مثل "چقدر مهمه باکره باشه؟ (1)" و "چقدر مهمه باکره باشه؟ (2)" شونصد تا صفحه رفته جلو، بعد بعضی تاپیکا 4 دونه تشکر فقط میخوره پاش. انجمنه داریم؟؟ 37 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ همه انتقاد میکنن ولی من میگم بچه های انجمن مون همه خیلی باحالن محیط انجمن مون خشک و رسمی نیست من که خیلی اینجا رو دوست دارم. 24 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ممد ادمین ، مدیر انجمنه!! انجمنه داریم!!!؟ 28 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده