::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ( حامد )برادر ال رومانم دوست واقعیه :wubpink: 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به zahra22 عزیز بابت انتخابشون از سوی ven000s_68 عزیز تبریک میگم. :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ همچنین [ven000s_68 عزیز از خانوم بهار و راپونزل و پرتو و mohamad_rs , میلاد68 و ~M~O~J~ هم بعنوان دوستان نمونه و برتر یاد کرده اند که به همه آن عزیزان هم تبریک میگم.:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ::: شیـــما ::: عزیز از ( حامد )برادر ال رومان نیز بعنوان دوست نمونه یاد کرده اند که من هم این انتخاب را به حامد عزیز تبریک میگم. :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ آخه کیو بگم. من اینجا با کس خاصی دوست نیستم . ولی بودن کسایی که دوس داشتم از دوستام باشن. اسم یکی از اونا رو بعنوان تقدیر میتونی بگی. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ طبق درخواست اسی عزیز اسامی کلیه دوستانی را که در لیست دوستان ایشان قرار دارند بعنوان دوستان برتر ایشان معرفی و به همه اونا تبریک میگم. :icon_gol: گشتیم نبود. نگرد نیست. 8 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اسم یکی از اونا رو بعنوان تقدیر میتونی بگی. خوب من خیلی دوس دارم essi یکی از دوستام باشه . آخه از حرفاش وعقایدش خیلی خوشم میاد . آها یکی دیگم هست danielo . 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خوب من خیلی دوس دارم essi یکی از دوستام باشه . آخه از حرفاش وعقایدش خیلی خوشم میاد . آها یکی دیگم هست danielo . من برای همه دوست در حاشیه هستم ! همه میتوانند حساب کنند روی ما البته در مواقع سختی هاشون،در موقع شادی هاشون من نیستم. 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ راستش حیفم اومد اسم بعضی از دوستان رو نیارم محمدرضا سارا افشار سارا (polaris) نازنین (nazfar) سجاد فیلابی سفید برفی سکوت و... 13 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من برای همه دوست در حاشیه هستم ! همه میتوانند حساب کنند روی ما البته در مواقع سختی هاشون،در موقع شادی هاشون من نیستم. موقع شادی ها کجا تشریف دارین که نیستین ؟ 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ mahnaz.ed عزیز , danielo گرامی را بعنوان دوست برتر معرفی کردند. به danielo گرامی تبریک میگم و براشون دعا میکنم که خدمت سربازیشونو با شادی و سلامتی بهمراه همه سربازان این آب و خاک تمام کنند و به جمع خانواده شان و خانواده نو اندیشان برگردند. :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ حامد پیانیست فرانه ولنتاین ملیحه (الان کم میاد ) اسی خیلیای دیگه... 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ از دوست ارجمندم [pianist] عزیز سپاسگذارم. ایشان عزیزانمون : محمدرضا , سارا افشار, سارا (polaris) , نازنین (nazfar) سجاد فیلابی , سفید برفی و سکوت را بعنوان دوستان برتر معرفی کردند که من هم به همه این عزیزان تبریک میگم. :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ MohammadReza عزیز دوستان برترشان را با نامهای حامد پیانیست , فرزانه ولنتاین , ملیحه و داداش اسی معرفی کرده اند که من هم به همه این عزیزان تبریک میگم. :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اینایی که در زیر آوردم واقعا دوستان عزیز من هستن که جز خاطرات زندگیه من حساب میشن، و واقعا هم ازشون نکات خیلی خوبی یاد گرفتم من هیچ وقت نمی تونم اونها رو فراموش کنم به ترتیب حروف الفباست ها .. چند نفر آخر هم تو لیست دوستانم نبودند Abolfazl_r arpak azadeh_arch _eng a_Farzad chalipa hilda HaMiD.CFD mina jojo Nightingale NiLi ofakur pari daryayi pianist samaneh66 razi aa setiya SH E I KH sookut مهندس خوش فکر کهربا آسا الهام. تینا شقایق... F|UID Essi pesar irani mahnaz.d سارا افشار و احتمالا چند نفر دیگه که اسمشون جلوی چشمم نبود 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ p mehdi q عزیز در انتخاب دوستانشون سنگ تموم گذاشتن. من هم بنوبه خودم به همه این عزیزان تبریگ میگم و قدر شناسی داداش p mehdi q را ارج می نهم. Abolfazl_r arpak azadeh_arch _eng a_Farzad chalipa hilda HaMiD.CFD mina jojo Nightingale NiLi ofakur pari daryayi pianist samaneh66 razi aa setiya SH E I KH sookut مهندس خوش فکر کهربا آسا الهام. تینا شقایق... F|UID Essi pesar irani 6 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من از هدا میتونم به عنوان بهترین دوستی که اینجا باهاش آشنا شدم یاد کنم. از بقیه دوستام که سابقه دوستی از قبل از فروم باهاشون دارم و دوستیمون به سالها پیش بر میگرده هم میتونم به محمد (ادمین) ؛ و ابوذر اشاره کنم...:icon_gol: برای همه ی دوستای دیگرم هم که چه در اد لیستم هستن و چه نیستن آرزوی شادی میکنم.. اگر اسم نبردم دلیل بر بی وفایی نذارن... همه رو دوست دارم... فکور جان از برخورد محترمانه و محبت آمیز شما با بچه ها هم خیلی لذت می برم:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ با کسب اجازه از محضر کلیه دوستان و شرکت کنندگان میخوام یکی دیگر از دوستان را هم معرفی نمایم. eder 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نوبتی هم که باشه نوبت keyvan64 عزیز هست. ایشان دوستان عزیزمان محمد (ادمین) , ابوذر و hodaa را بعنوان دوست برتر انتخاب کردند. من هم این انتخاب شایسته را به ایشان تبریک میگم. :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. mohammad.a Spow حامد (پیانیست) آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi afarin Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن keyvan64 ::شیما:: El roman Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale p mehdi q keyvan64 Neutron آرش ابولفضل رضا نسیمی اسماعیل (گرند اسپمر سابق) پیمان راز ( شیرین ) ven0o0s.68. .Rahm@n. مصطفی.(M~O~J~ ) سهیل zahra22 خانوم بهار راپونزل و پرتو mohamad_rs میلاد68 حامد ( برادر ال رومان) danielo محمدرضا سارا (polaris) نازنین (nazfar) سجاد فیلابی سفید برفی سکوت فرزانه ولنتاین ملیحه arpak azadeh_arch _eng a_Farzad chalipa hilda HaMiD.CFD mina jojo NiLi pari daryayi samaneh66 razi aa setiya مهندس خوش فکر کهربا الهام. تینا F|UID pesar irani eder hodaa آخرین لیست تا ساعت 11:40 امشب 2/8/2011 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده