رفتن به مطلب

اگه قرار باشه یک نفر رو بعنوان دوست معرفی کنید چه کسی رو انتخاب میکنید و چرا

Fakur

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 208
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حاجیه خانم بیتا فدکی....

و اگر ماهیت کشک چیزی جز کشک بود، آن چیز جدبد می بایست در جسم کشک جایگزین روح کشک می شد و آنگاه آیا می شد آن چیزی را که روحش چیزی جز کشک بود کشک نامید یا نه که اگر نمی شد پس باید به نام آن روح جدید آن را می نامیدند و در این حال سرنوشت خود این روح جدید چه می شد که نامش بر جسم دیگری نهاده شده بود و از همه مهمتر آنکه بر سر واژه کشک چه می آمد و آیا باید واژه ی کشک را به چیز دیگری غیر از آنچه تا کنون کشک می نامیدیم نسبت می دادیم که این به طریق اولی منتفی است چون روح آن چیزی که می خواهیم کشک اتلاق کنیم حقیقتاٌ کشک نیست پس به استقرا می توان نشان داد که نمیتوان واژه ی کشک را بر هیچ روح دیگری نهاد مگر خود کشک که آن هم درارجاع به ابتدای بحث نام دیگری گرفت جز کشک و مخلص کلام آنکه به هیچ طریق عقلانی نمی توان وجود واژه کشک را در زبان توجیه کرد چرا که نام هیچ چیز کشک نیست و آنچه ما کشک می نامیم که استخوانی رنگ است و می سابندش و بر آش می ریزند در حقیقت باید نام دیگری داشته باشد که چون نمی دانیم چیست برای سهولت از این پس آنرا کشک می نامیم.

• Like 10
لینک به دیدگاه

و اگر ماهیت کشک چیزی جز کشک بود، آن چیز جدبد می بایست در جسم کشک جایگزین روح کشک می شد و آنگاه آیا می شد آن چیزی را که روحش چیزی جز کشک بود کشک نامید یا نه که اگر نمی شد پس باید به نام آن روح جدید آن را می نامیدند و در این حال سرنوشت خود این روح جدید چه می شد که نامش بر جسم دیگری نهاده شده بود و از همه مهمتر آنکه بر سر واژه کشک چه می آمد و آیا باید واژه ی کشک را به چیز دیگری غیر از آنچه تا کنون کشک می نامیدیم نسبت می دادیم که این به طریق اولی منتفی است چون روح آن چیزی که می خواهیم کشک اتلاق کنیم حقیقتاٌ کشک نیست پس به استقرا می توان نشان داد که نمیتوان واژه ی کشک را بر هیچ روح دیگری نهاد مگر خود کشک که آن هم درارجاع به ابتدای بحث نام دیگری گرفت جز کشک و مخلص کلام آنکه به هیچ طریق عقلانی نمی توان وجود واژه کشک را در زبان توجیه کرد چرا که نام هیچ چیز کشک نیست و آنچه ما کشک می نامیم که استخوانی رنگ است و می سابندش و بر آش می ریزند در حقیقت باید نام دیگری داشته باشد که چون نمی دانیم چیست برای سهولت از این پس آنرا کشک می نامیم.

کشکتم رفیق....

مارو تو کشک ساب، بساب و آبمون کن. :sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه

آفرین

احرام خاصی برای این فرد قائلم و احساس خوبی به نوشته ها و افکار ایشان دارم که در این سایت تقریبا منحصر بفرد است

شاد و سربلند باشید

• Like 10
لینک به دیدگاه
آفرین

احرام خاصی برای این فرد قائلم و احساس خوبی به نوشته ها و افکار ایشان دارم که در این سایت تقریبا منحصر بفرد است

شاد و سربلند باشید

به آفرین عزیز بابت انتخابشون تبریک میگم. و از آنارشیست عزیز هم بخاطر شرکتشون در این تاپیک سپاسگذارم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خب شناخت سخته مخصوصا تو محیط مجازی ولی من بین دوستان پروفایلم

Hossein.B

رو انتخاب می کنم

دلیلش هم اینه که آواتارش عکس یه شهید هست.

• Like 9
لینک به دیدگاه
آفرین

شاد و سربلند باشید

سپاس آنارشيست جان :icon_gol: اين نظر لطفته؛ و اين احترام و احساس رو منم متقابلاً نسبت بهت دارم :w16::icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
خب شناخت سخته مخصوصا تو محیط مجازی ولی من بین دوستان پروفایلم

Hossein.B

رو انتخاب می کنم

دلیلش هم اینه که آواتارش عکس یه شهید هست.

با تبریک جانانه به جناب Hossein.B بابت انتخابشون از سوی alimec عزیز :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. :icon_gol:

آریوبرزن

فرناز

عابدی Neutron

سام

H a m i d

mammad 1313

sadraASAL

Neutron

مهنازدی

Essi

Fluid

M-archi

AFARIN

Hossein.B

آنارشيست

usef.schlichting [/url]

• Like 10
لینک به دیدگاه

عجب تحلیل کشککی ... ایوول واقعا جالب بود:w72:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...