Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ با تشکر از همه شرکت کنندگان این تاپیک به پایان رسید . یادگاری گرانقدر از دوستیهای اعضاء سئوال سختیه. اما نمیتونه بی جواب باشه. البته میتونه تامل بر انگیز هم باشه. اگر شما مجبور باشید فقط یک نفر را بعنوان دوست از بین همه دوستان انجمن انتخاب بکنید اون یه نفر کی میتونه باشه؟ فقط یه نفر امیدوارم همه ما به دوستانمون حق بدیم که بتونن با راحتی خیال یکنفر رو انتخاب بکنند و قول بدیم که اگه خودمون نبودیم گله گی نداشته باشیم. بلکه سعی کنیم با محبت بیشتر دفعه بعد اسم ما از قرعه اون دوستمون در بیاد. دلیل انتخاب یادتون نره و بنویسید چرا اونو انتخابش کردید. 46 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ کجای سوال سخته خب یه سر به پروف بقیه بزنی معلوم میشه دیگه !! چرا نداره خب حتما یه جورایی شبیه اونیه که اون دنبال اون بوده و فکر میکرده شبیه اونه و پیدا ش کرده دیگه 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ ای کاش از خارج از انجمن هم میشد انتخاب کرد. من اینجا با کسی اونقدر قاطی نمیشم، هر چقدر هم صمیمی باشم اینترنتیه دیگه. رفتار یه دوست تو دوستی خیلی تاثیر داره. تو دوران آموزشی با یکی از بچه ها خیلی صمیمی بودم، شاید بگم کمترین میزان صحبت من بین دوستام هم با همین دوستم بود ولی از همه بیشتر هم با همون صمیمی بودم. 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ کجای سوال سخته خب یه سر به پروف بقیه بزنی معلوم میشه دیگه !! چرا نداره خب حتما یه جورایی شبیه اونیه که اون دنبال اون بوده و فکر میکرده شبیه اونه و پیدا ش کرده دیگه آرش جان من عرض کردم فقط یک نفر. تو پروف خیلی ها هستند . فقط یکنفر انتخاب کردنشو میگم که سخته ولی خوب ممکنه. 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ ای کاش از خارج از انجمن هم میشد انتخاب کرد. من اینجا با کسی اونقدر قاطی نمیشم، هر چقدر هم صمیمی باشم اینترنتیه دیگه. رفتار یه دوست تو دوستی خیلی تاثیر داره.تو دوران آموزشی با یکی از بچه ها خیلی صمیمی بودم، شاید بگم کمترین میزان صحبت من بین دوستام هم با همین دوستم بود ولی از همه بیشتر هم با همون صمیمی بودم. مرسی از شرکت شما. خوب میتونی یکی از صمیمی ترین هاشو بگی. البته اگه مایل بودی. 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ الان اسمشوبگیم؟ اگه مایل بودید چرا که نه؟ با این روش ما میتونیم بهترین ها رو بشناسیم و ازشون الگو بگیریم. 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سئوال سختیه. اما نمیتونه بی جواب باشه. البته میتونه تامل بر انگیز هم باشه. اگر شما مجبور باشید فقط یک نفر را بعنوان دوست از بین همه دوستان انجمن انتخاب بکنید اون یه نفر کی میتونه باشه؟ فقط یه نفر ا دوست خوب که زیاد دارم منتها یک نفر که بخوام نامببرم ...محمدمهدی همون آریوبرزنه. خیلی آگاه و با اطلاعات و با معرفت و خیلی صفتای خوب دیگه داره. بهترین دوست مجازی و واقعی من بوده........:flowerysmile: 13 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نمی شه 3 نفر رو بگیم؟ آخه 3 تاییشون عین همن 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ درمن زندانی ستمگری بود که به اواز زنجیرش خو نمی کردم ..... 14 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نمی شه 3 نفر رو بگیم؟ آخه 3 تاییشون عین همن شما استثناعا میتونی بگی. چون میدونم با راستی و صداقت میگی. بگو 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ شما استثناعا میتونی بگی. چون میدونم با راستی و صداقت میگی. بگو دستت درد نکنه...پارتیمون شدی فرناز عابدی سام 16 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه...پارتیمون شدی فرناز عابدی سام درود بر دوستان صمیمی شما . فرناز , عابدی و سام :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ دوست خوب که زیاد دارم منتها یک نفر که بخوام نامببرم ...محمدمهدی همون آریوبرزنه.خیلی آگاه و با اطلاعات و با معرفت و خیلی صفتای خوب دیگه داره. بهترین دوست مجازی و واقعی من بوده........:flowerysmile: درود بر آریوبرزن عزیز :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ H a m i d تنها کسی که هیچ وقت تو مشکلات و غم و شادیام تنها نزاشته ولی البته خیلی از دستش حرص میخورما :دیییییییی 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ H a m i dتنها کسی که هیچ وقت تو مشکلات و غم و شادیام تنها نزاشته ولی البته خیلی از دستش حرص میخورما :دیییییییی به حمید عزیز درود میفرستم و بخاطر این انتخاب بهشون تبریک میگم. :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ mammad 1313 اینجا رو بهم معرفی کرد 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ mammad 1313 اینجا رو بهم معرفی کرد به mammad 1313 عزیز هم تبریک میگم. انتخاب viviyan عزیز. :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ asal sadra Neutron هردوشون آدمای بی شیله پیله و بامعرفتی هستن دوستیشونم برخلاف خیلی از دوستی های نتی از نوع خاله خرسه نیست :rose: 11 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ asal sadraNeutron هردوشون آدمای بی شیله پیله و بامعرفتی هستن دوستیشونم برخلاف خیلی از دوستی های نتی از نوع خاله خرسه نیست :rose: تبریک به asal sadra و Neutron عزیز :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده