verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شما به حرف های من گوش بده زهرا رو ولش کن نه امتیاز میده نه درست راهنمایی می کنه باشه ... به شما میشه اعتماد کرد .. اوندفعه هم درست گفتید.. حالا جواب چیه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ مگه شما نگفتی پری نیست:167:.... من کل بچه ها رو چک کردم ... تازشم خیلی کار سختی بود.... گفتم برو حدس بعدی ... نگفتم که نیست ... شما به حرف های من گوش بده زهرا رو ولش کن نه امتیاز میده نه درست راهنمایی می کنه ملت رو گمراه نکن ... راهنماییام هم درست بود ... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ باشه ... به شما میشه اعتماد کرد .. اوندفعه هم درست گفتید..حالا جواب چیه؟؟؟؟ پستامو بخونی می فهمی کیه لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ملت رو گمراه نکن ... راهنماییام هم درست بود ... امتیاز خوشمزست؟:167: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کتایون میگم زهرا کم بود سپیده هم اضافه شده همه امتیازا هم افتاده دست سپیده:icon_pf (34): ما می تونیم هادییییی لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ باشه ... به شما میشه اعتماد کرد .. اوندفعه هم درست گفتید..حالا جواب چیه؟؟؟؟ واقعاً که ... آدم چه چیزایی میبینه .. امتیاز خوشمزست؟:167: امتیاز چیه ...؟ :JC_thinking: برو حدس بعدی ...ایندفعه رو جدی می گم ... :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اورین امتیاز این بنده خدا رو بدین بره منم امتیاز میخوام ... همین که اینا میگن.... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ما می تونیم هادییییی واقعاً که ... آدم چه چیزایی میبینه .. امتیاز چیه ...؟ :JC_thinking: برو حدس بعدی ...ایندفعه رو جدی می گم ... :persiana__hahaha: حسود! امتیاز همون چیزیه که خوردی یه آب هم روش منم امتیاز میخوام ... همین که اینا میگن.... به این دوستمون هم امتیاز با مدال بدین لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ما می تونیم هادییییی منم تشویقتون می کنم ... حسود! امتیاز همون چیزیه که خوردی یه آب هم روش آها ... نوش جونم ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من میگم الهه اس.. عمه جووووووووووووونم... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ پرتو خوده خودشه همون که من میگفتم! لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ستی؟ فرناز؟ سحر نیست شبیه اون نیست! سپید خودتم نیستی! دیگهههههههههههههههههههههههههه؟ خودم؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ستی؟فرناز؟ سحر نیست شبیه اون نیست! سپید خودتم نیستی! دیگهههههههههههههههههههههههههه؟ خودم؟ :mrsbeasley: خودت نیستییییییی عمههههههه؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: خودت نیستییییییی عمههههههه؟ نه عمه جون شواهد حاکی بر این مطلبه که پرتو می باشیییییییییییییید!:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااااااااااااااااااااا یه روز نبودم چقد اسپم کردید! حدسه چندمته؟الان اينا ورزشكارن ديگه؟ حدس اولمه فک کنم من چه میدونم گفتم یهو دیدی ورزشکار درومدن والا من یه تاپیک رزمی کپارا رو زدم نصف دخترای انجمن اومدن گفتم من کمربند مشکی فلانم و اون یکی دان 16 کاراته و اون یکی دان 25 تکواندو خلاصه از این حرفا گفتم حتما اینام هستن افسانه افانه میتینگارو اومده آخه؟ من دیگه جرات نمی کنم ...حدس بزنم اون دفعه همه رو حدس زدم ... آخرش هم اشتباهی راهنمایی کردید که... عزیزم اسکال نداره زهرا خوب شده که تازه قبلانا منحرف میکرد در حد تیم ملی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نه عمه جون شواهد حاکی بر این مطلبه که پرتو می باشیییییییییییییید!:persiana__hahaha: چه تفکر برانگیزه ماجرااااااااااااااا لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ چه تفکر برانگیزه ماجرااااااااااااااا خیلیییی! تازه اومده سر منو تو پروفم گرم کنه که نیام اینجا هی بگم پرتو می باشید! خید خیدشههههههههههه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده