verbena 1111 ارسال شده در 2 آبان، 2011 شما به حرف های من گوش بده زهرا رو ولش کن نه امتیاز میده نه درست راهنمایی می کنه باشه ... به شما میشه اعتماد کرد .. اوندفعه هم درست گفتید.. حالا جواب چیه؟؟؟؟
partow 25305 ارسال شده در 2 آبان، 2011 مگه شما نگفتی پری نیست:167:.... من کل بچه ها رو چک کردم ... تازشم خیلی کار سختی بود.... گفتم برو حدس بعدی ... نگفتم که نیست ... شما به حرف های من گوش بده زهرا رو ولش کن نه امتیاز میده نه درست راهنمایی می کنه ملت رو گمراه نکن ... راهنماییام هم درست بود ...
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 آبان، 2011 باشه ... به شما میشه اعتماد کرد .. اوندفعه هم درست گفتید..حالا جواب چیه؟؟؟؟ پستامو بخونی می فهمی کیه
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 آبان، 2011 ملت رو گمراه نکن ... راهنماییام هم درست بود ... امتیاز خوشمزست؟:167:
کتایون 15176 ارسال شده در 2 آبان، 2011 کتایون میگم زهرا کم بود سپیده هم اضافه شده همه امتیازا هم افتاده دست سپیده:icon_pf (34): ما می تونیم هادییییی
partow 25305 ارسال شده در 2 آبان، 2011 باشه ... به شما میشه اعتماد کرد .. اوندفعه هم درست گفتید..حالا جواب چیه؟؟؟؟ واقعاً که ... آدم چه چیزایی میبینه .. امتیاز خوشمزست؟:167: امتیاز چیه ...؟ :JC_thinking: برو حدس بعدی ...ایندفعه رو جدی می گم ... :persiana__hahaha:
verbena 1111 ارسال شده در 2 آبان، 2011 اورین امتیاز این بنده خدا رو بدین بره منم امتیاز میخوام ... همین که اینا میگن....
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 آبان، 2011 ما می تونیم هادییییی واقعاً که ... آدم چه چیزایی میبینه .. امتیاز چیه ...؟ :JC_thinking: برو حدس بعدی ...ایندفعه رو جدی می گم ... :persiana__hahaha: حسود! امتیاز همون چیزیه که خوردی یه آب هم روش منم امتیاز میخوام ... همین که اینا میگن.... به این دوستمون هم امتیاز با مدال بدین
partow 25305 ارسال شده در 2 آبان، 2011 ما می تونیم هادییییی منم تشویقتون می کنم ... حسود! امتیاز همون چیزیه که خوردی یه آب هم روش آها ... نوش جونم ...
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 آبان، 2011 ستی؟ فرناز؟ سحر نیست شبیه اون نیست! سپید خودتم نیستی! دیگهههههههههههههههههههههههههه؟ خودم؟
کتایون 15176 ارسال شده در 2 آبان، 2011 ستی؟فرناز؟ سحر نیست شبیه اون نیست! سپید خودتم نیستی! دیگهههههههههههههههههههههههههه؟ خودم؟ :mrsbeasley: خودت نیستییییییی عمههههههه؟
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 آبان، 2011 :mrsbeasley: خودت نیستییییییی عمههههههه؟ نه عمه جون شواهد حاکی بر این مطلبه که پرتو می باشیییییییییییییید!:persiana__hahaha:
ooraman 22216 ارسال شده در 2 آبان، 2011 اااااااااااااااااااااااااااااااااااا یه روز نبودم چقد اسپم کردید! حدسه چندمته؟الان اينا ورزشكارن ديگه؟ حدس اولمه فک کنم من چه میدونم گفتم یهو دیدی ورزشکار درومدن والا من یه تاپیک رزمی کپارا رو زدم نصف دخترای انجمن اومدن گفتم من کمربند مشکی فلانم و اون یکی دان 16 کاراته و اون یکی دان 25 تکواندو خلاصه از این حرفا گفتم حتما اینام هستن افسانه افانه میتینگارو اومده آخه؟ من دیگه جرات نمی کنم ...حدس بزنم اون دفعه همه رو حدس زدم ... آخرش هم اشتباهی راهنمایی کردید که... عزیزم اسکال نداره زهرا خوب شده که تازه قبلانا منحرف میکرد در حد تیم ملی :icon_pf (34):
کتایون 15176 ارسال شده در 2 آبان، 2011 نه عمه جون شواهد حاکی بر این مطلبه که پرتو می باشیییییییییییییید!:persiana__hahaha: چه تفکر برانگیزه ماجرااااااااااااااا
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 آبان، 2011 چه تفکر برانگیزه ماجرااااااااااااااا خیلیییی! تازه اومده سر منو تو پروفم گرم کنه که نیام اینجا هی بگم پرتو می باشید! خید خیدشههههههههههه!
ارسال های توصیه شده