::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ با تشکر از همکاران خدوممان در واحد گرافیک حفظ و نشر آثار آن بزرگوار که زحمت شکلک رو کشیدند با تشکر از هم تیمی عزیز البته همکاران خوبمان صحیحه 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چه کسی قادرست آنها را شکست دهد؟! Neutron؛ keyvan64 دو نخبه و دو استعداد درخشان تیمی رویایی و باور نکردنی با نام specific Men (آقایان خاص) تیمی که تا ابد در یادها باقی خواهد ماند... آخرین خبر شرکت قماربندی «راجر فاکر» اعلام کرد تا این لحظه 1 میلیون دلار بر روی تیم "آقایان خاص" شرط بندی شده است... :jawdrop: 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نه همينجا كفايت ميكنه !!!! هم تيمي نبود ؟ خب اعلام آمادگی کردم دیگه!! 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ این گروه آقایان خاص دو تا ازون ماء الشعیرا بخورن دیگه هیچی 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ هادی ناصح و S.Tabassom گروه قاصدک اینم لوگو : 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ با تشکر از هم تیمی عزیز البته همکاران خوبمان صحیحه به جهت نشر اکاذیب؛ دروغ، افترا، تهمت و توهین به مقامات بلند پایه؛ اعم از لشکری و کشوری و همچنین ترویج فساد، فحشا، انتخاب لوگویی مستهجن و انتشار صور قبیحه؛ بنده تقاضای انحلال تیم محارب و مفسد فی الارض شما را از داور محترم مسابقه تقاضا دارم... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ شرکت قماربندی «راجر فاکر» اعلام کرد تا این لحظه 1 میلیون دلار بر روی تیم "آقایان خاص" شرط بندی شده است... :jawdrop: آسوشیتدپرس اعلام کرد: ارزش سهام تیم آقایان خاص در بازار بورس جهانی 20 برابر شده است. :jawdrop: 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ به جهت نشر اکاذیب؛ دروغ، افترا، تهمت و توهین به مقامات بلند پایه؛ اعم از لشکری و کشوری و همچنین ترویج فساد، فحشا، انتخاب لوگویی مستهجن و انتشار صور قبیحه؛ بنده تقاضای انحلال تیم محارب و مفسد فی الارض شما را از داور محترم مسابقه تقاضا دارم... داور رفته گل بچینه :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چه کسی قادرست آنها را شکست دهد؟! Neutron؛ keyvan64 دو نخبه و دو استعداد درخشان تیمی رویایی و باور نکردنی با نام specific Men (آقایان خاص) :ws47: آقایان خاص میگم این خاصی ه دقیقا چه میزانه؟....فکر کنم زیادیش خوب نیستا 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تیمی که تا ابد در یادها باقی خواهد ماند... آخرین خبر شرکت قماربندی «راجر فاکر» اعلام کرد تا این لحظه 1 میلیون دلار بر روی تیم "آقایان خاص" شرط بندی شده است... :jawdrop: آسوشیتدپرس اعلام کرد: ارزش سهام تیم آقایان خاص در بازار بورس جهانی 20 برابر شده است. :jawdrop: همین قمار باز ها و صهیونیست ها از شما حمایت میکنن من اطلاعات دقیق دارم این تیم از طرف موساد تغذیه میشه :icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ داور رفته گل بچینه :4chsmu1: داورم حذفتون نکنه آقایان خاص، Game OVER تون میکنه:persiana__hahaha: :thumbsdownsmiley::thumbsdownsmiley: 2 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ توجه توجه گروه شکست ناپذیر آمدند ( اینارو مثل آقای هاشمی وقتی تبلیغ میکنه، بخونید) . . . . . . . . یعنی کی میتونه باشه (این موقع شب:persiana__hahaha:) . . . . معرفی می کنم خانوم بهار و peyman2133 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ داورم حذفتون نکنه آقایان خاص، Game OVER تون میکنه:persiana__hahaha: :thumbsdownsmiley::thumbsdownsmiley: فقط دلم میخواد تو فینال بهتون بخوریم که داغ باختن تو فینال رو به دلتون بزاریم 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تیمی [/url]که تا ابد در یادها باقی خواهد ماند... آخرین خبر شرکت قماربندی «راجر فاکر» اعلام کرد تا این لحظه 1 میلیون دلار بر روی تیم "آقایان خاص" شرط بندی شده است... :jawdrop: :viannen_38:ایییییییشششششششششششششششش:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ فقط دلم میخواد تو فینال بهتون بخوریم که داغ باختن تو فینال رو به دلتون بزاریم داداش ما جوانمردانه کار میکنیم..تشکر زیر هر کامنتت گذاشتیم... مثل تیم شما نیستیم:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ گروه خاص رو به صورت خیلی خاص شکست میدیم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ داداش ما جوانمردانه کار میکنیم..تشکر زیر هر کامنتت گذاشتیم...مثل تیم شما نیستیم:persiana__hahaha: والله شما فقط 1 بار نیمچه جوانمردانه بازی کردین 5 تا خوردین بعدش همش ضد فوتبال بودین اینجام دقیقا همونه 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ گروه خاص رو به صورت خیلی خاص شکست میدیم "گروه" خاص رو نمیدونم..شاید بتونی شکست بدی اما "آقایان" خاص قطعاً شکست ناپذیرن :there: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ "گروه" خاص رو نمیدونم..شاید بتونی شکست بدی اما "آقایان" خاص قطعاً شکست ناپذیرن :there: یکی ازون فیلمای ترک 3 بزاریم هواستون پرت میشه ما برنده میشیم 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ pianist , mahnaz.d خودتونو آماده کنید رقابت سختی در پیش دارید... ما به کمتر از اولی راضی نمیشیم... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده