رفتن به مطلب

ثبت نام مسابقه اطلاعات عمومی (دور دوم)

ارسال های توصیه شده

آقا یه قانونی بزارید سئوالات اطلاعات عمومی باشه نه سئوالت سوپر تخصصی:banel_smiley_4: اطلاعات عمومی یعنی مورد سئوال شده حد اقل یک بار برای اکثر مردم رخ دهد:banel_smiley_4:

:gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 638
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آ ماشالا :aghosh:

آخه مارو چه مسابقه با این فکلیا :banel_smiley_4:

خو قهرمان میشیم کیفشون کوفتشون میشه هاااااا :banel_smiley_4:

میگم باسه اینکه افسردگی نگیرن بقیه گروه ها مقام دوم رو هم بگین مثلا اول شده :w02:

خب این مسابقه برای مقام دومیه دیگه ... مقام اول که با تشکیل شدن گروه ما خود به خود از دور خارج شده ...

نههههههه؟:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آقا یه قانونی بزارید سئوالات اطلاعات عمومی باشه نه سئوالت سوپر تخصصی:banel_smiley_4: اطلاعات عمومی یعنی مورد سئوال شده حد اقل یک بار برای اکثر مردم رخ دهد:banel_smiley_4:

از الان بهانه تراشی ها شروع شد...:there:

داور عزیز و محترم

میلا جان؛:icon_gol:

"آقایان خاص" در همین جا موضع خودش رو رسماً اعلام میکنه و انتخاب نوع سوالات رو به داور لایقی چون شما واگذار میکنه...هر طور امر بفرمایید ما عمل میکنیم...:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب این مسابقه برای مقام دومیه دیگه ... مقام اول که با تشکیل شدن گروه ما خود به خود از دور خارج شده ...

نههههههه؟:ws3:

آره باو

به این جوونا بگو که آرزو به دل موندن و خیالات خام در سر میپرورانند :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینو موافقم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من از همین الان به همه ی حریفان اعلام میکنم برای کسب آمادگی بیشتر و شکست آبرو مندانه برید مطالعاتی در زمینه ها ی علوم مهندسی و پایه ، علوم انسانی و تجربی و هنر ، و همچنین آشپزی و ملیله دوزی و گل دوزی و کوبلن دوزی و ... داشته باشین

با تشکر

روابط عمومی گروه p MEHDI [/url]& MEHDI q:icon_pf (17):

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببخشید یه سوال برای من ایجاد شد .. اینجا مسابقه اطلاعات عمومیه یا مسایقات فوتبال لیگ آزادگان؟

:JC_thinking:

• Like 5
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

قهرمانان آمدند!!!!

حمید و ونوووووس

ما متعلق به مردمیم!!!

تشویق نکنید!!!

:ws3:اسم تیمو گذاشت قهرمانان:ws3:

لینک به دیدگاه

تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل (w58.gif) : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : yt7wszzhp3mkqd8suhs.gif

تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : i9rthg1k0d493wpvif3.jpg

نظر من به این دو تیم نزدیکتر است....

تیم بصیرت هم من حاضرم راه بندازم فقط یک یار بابصیرت تمام عیار میخوام. :ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

همه دیدین که اسی مدالظله العالی از کی حمایت کرد.

اونایی که هم دنیا و هم آخرتشون رو میخوان بهتره از ما حمایت کنن.

• Like 5
لینک به دیدگاه
:gnugghender:
از الان بهانه تراشی ها شروع شد...:there:

داور عزیز و محترم

میلا جان؛:icon_gol:

"آقایان خاص" در همین جا موضع خودش رو رسماً اعلام میکنه و انتخاب نوع سوالات رو به داور لایقی چون شما واگذار میکنه...هر طور امر بفرمایید ما عمل میکنیم...:icon_gol:

مرد باشید ، مثل مرد مبارزه کنید و مثل یک مرد ببیازید :banel_smiley_4: این رفتارهای ناجوانمردانه و چاپلوسانه یعنی چی؟:banel_smiley_4:

ناپلئون بناپارت:‌ یک تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل را میتوان کشت اما نمیتوان شکست داد :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

احساسات من به قدری جریحه دار شد از این رافت و معرفت اسلامی که میخوام همین الان به نفع این مرجع بزرگوار کنار بکشم :4564: ولی حیف تعهد اخلافیم به آن بزرگوار مانع میشه :4564:

• Like 6
لینک به دیدگاه
:w58:

شادمهر و پلاریس اول شدند

من و فرانه دوم شدیم

مهناز و همتیمشو با ممد ادمین و هیلدا سوم شدند

مرحله اولشو میگماااااااا :ws3:، ما اولین تیمی بودیم که به مرحله بعدی صعود کردیم، ولی دیگه خبری نشد

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...