Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ آقا یه قانونی بزارید سئوالات اطلاعات عمومی باشه نه سئوالت سوپر تخصصی اطلاعات عمومی یعنی مورد سئوال شده حد اقل یک بار برای اکثر مردم رخ دهد :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ آقایان خاص؛ تیمی محبوب در میان کاربران انجمن نو اندیشان Specific men به لینک زیر سر بزنید: http://noandishaan.com/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=372 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ آ ماشالا :aghosh:آخه مارو چه مسابقه با این فکلیا خو قهرمان میشیم کیفشون کوفتشون میشه هاااااا میگم باسه اینکه افسردگی نگیرن بقیه گروه ها مقام دوم رو هم بگین مثلا اول شده خب این مسابقه برای مقام دومیه دیگه ... مقام اول که با تشکیل شدن گروه ما خود به خود از دور خارج شده ... نههههههه؟ 1 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ آقا یه قانونی بزارید سئوالات اطلاعات عمومی باشه نه سئوالت سوپر تخصصی اطلاعات عمومی یعنی مورد سئوال شده حد اقل یک بار برای اکثر مردم رخ دهد از الان بهانه تراشی ها شروع شد...:there: داور عزیز و محترم میلا جان؛ "آقایان خاص" در همین جا موضع خودش رو رسماً اعلام میکنه و انتخاب نوع سوالات رو به داور لایقی چون شما واگذار میکنه...هر طور امر بفرمایید ما عمل میکنیم... 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خب این مسابقه برای مقام دومیه دیگه ... مقام اول که با تشکیل شدن گروه ما خود به خود از دور خارج شده ... نههههههه؟ آره باو به این جوونا بگو که آرزو به دل موندن و خیالات خام در سر میپرورانند 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ آقا یه قانونی بزارید سئوالات اطلاعات عمومی باشه نه سئوالت سوپر تخصصی اطلاعات عمومی یعنی مورد سئوال شده حد اقل یک بار برای اکثر مردم رخ دهد اینو موافقم 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من از همین الان به همه ی حریفان اعلام میکنم برای کسب آمادگی بیشتر و شکست آبرو مندانه برید مطالعاتی در زمینه ها ی علوم مهندسی و پایه ، علوم انسانی و تجربی و هنر ، و همچنین آشپزی و ملیله دوزی و گل دوزی و کوبلن دوزی و ... داشته باشین با تشکر روابط عمومی گروه p MEHDI [/url]& MEHDI q:icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ حتما این لینک را ببینید: کنفرانس مطبوعاتی تیم های رقیب: ما با وجود تیمی قدرتمند مانند آقایان خاص امیدی برای قهرمانی نداریم. 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ روابط عمومی گروه p MEHDI & MEHDI q:icon_pf (17): :aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ حتما این لینک را ببینید: کنفرانس مطبوعاتی تیم های رقیب: ما با وجود تیمی قدرتمند مانند آقایان خاص امیدی برای قهرمانی نداریم. ببخشید یه سوال برای من ایجاد شد .. اینجا مسابقه اطلاعات عمومیه یا مسایقات فوتبال لیگ آزادگان؟ :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ قهرمانان آمدند!!!! حمید و ونوووووس ما متعلق به مردمیم!!! تشویق نکنید!!! اسم تیمو گذاشت قهرمانان لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل () : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : نظر من به این دو تیم نزدیکتر است.... تیم بصیرت هم من حاضرم راه بندازم فقط یک یار بابصیرت تمام عیار میخوام. 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نظر من به این دو تیم نزدیکتر است.... تیم بصیرت هم من حاضرم راه بندازم فقط یک یار بابصیرت تمام عیار میخوام. همه دیدین که اسی مدالظله العالی از کی حمایت کرد. اونایی که هم دنیا و هم آخرتشون رو میخوان بهتره از ما حمایت کنن. 5 لینک به دیدگاه
میهن ساز 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خوب ولی این هم گروهی گرام چه جوری تعیین میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ :gnugghender: از الان بهانه تراشی ها شروع شد...:there: داور عزیز و محترم میلا جان؛ "آقایان خاص" در همین جا موضع خودش رو رسماً اعلام میکنه و انتخاب نوع سوالات رو به داور لایقی چون شما واگذار میکنه...هر طور امر بفرمایید ما عمل میکنیم... مرد باشید ، مثل مرد مبارزه کنید و مثل یک مرد ببیازید این رفتارهای ناجوانمردانه و چاپلوسانه یعنی چی؟ ناپلئون بناپارت: یک تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل را میتوان کشت اما نمیتوان شکست داد 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نظر من به این دو تیم نزدیکتر است.... تیم بصیرت هم من حاضرم راه بندازم فقط یک یار بابصیرت تمام عیار میخوام. احساسات من به قدری جریحه دار شد از این رافت و معرفت اسلامی که میخوام همین الان به نفع این مرجع بزرگوار کنار بکشم ولی حیف تعهد اخلافیم به آن بزرگوار مانع میشه 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ شادمهر و پلاریس اول شدند من و فرانه دوم شدیم مهناز و همتیمشو با ممد ادمین و هیلدا سوم شدند مرحله اولشو میگماااااااا ، ما اولین تیمی بودیم که به مرحله بعدی صعود کردیم، ولی دیگه خبری نشد لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ حالا منم بخوام بیام همگروهی ندارم که.............. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده