::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 31 مهر، 2011 با تشکر از همکاران خدوممان در واحد گرافیک حفظ و نشر آثار آن بزرگوار که زحمت شکلک رو کشیدند با تشکر از هم تیمی عزیز البته همکاران خوبمان صحیحه 3
keyvan64 3123 ارسال شده در 31 مهر، 2011 چه کسی قادرست آنها را شکست دهد؟! Neutron؛ keyvan64 دو نخبه و دو استعداد درخشان تیمی رویایی و باور نکردنی با نام specific Men (آقایان خاص) تیمی که تا ابد در یادها باقی خواهد ماند... آخرین خبر شرکت قماربندی «راجر فاکر» اعلام کرد تا این لحظه 1 میلیون دلار بر روی تیم "آقایان خاص" شرط بندی شده است... :jawdrop: 6
Ssara 14641 ارسال شده در 31 مهر، 2011 نه همينجا كفايت ميكنه !!!! هم تيمي نبود ؟ خب اعلام آمادگی کردم دیگه!! 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 31 مهر، 2011 این گروه آقایان خاص دو تا ازون ماء الشعیرا بخورن دیگه هیچی 4
keyvan64 3123 ارسال شده در 31 مهر، 2011 با تشکر از هم تیمی عزیز البته همکاران خوبمان صحیحه به جهت نشر اکاذیب؛ دروغ، افترا، تهمت و توهین به مقامات بلند پایه؛ اعم از لشکری و کشوری و همچنین ترویج فساد، فحشا، انتخاب لوگویی مستهجن و انتشار صور قبیحه؛ بنده تقاضای انحلال تیم محارب و مفسد فی الارض شما را از داور محترم مسابقه تقاضا دارم... 2
Neutron 60966 ارسال شده در 31 مهر، 2011 شرکت قماربندی «راجر فاکر» اعلام کرد تا این لحظه 1 میلیون دلار بر روی تیم "آقایان خاص" شرط بندی شده است... :jawdrop: آسوشیتدپرس اعلام کرد: ارزش سهام تیم آقایان خاص در بازار بورس جهانی 20 برابر شده است. :jawdrop: 5
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 31 مهر، 2011 به جهت نشر اکاذیب؛ دروغ، افترا، تهمت و توهین به مقامات بلند پایه؛ اعم از لشکری و کشوری و همچنین ترویج فساد، فحشا، انتخاب لوگویی مستهجن و انتشار صور قبیحه؛ بنده تقاضای انحلال تیم محارب و مفسد فی الارض شما را از داور محترم مسابقه تقاضا دارم... داور رفته گل بچینه :4chsmu1: 4
hodaa 5488 ارسال شده در 31 مهر، 2011 چه کسی قادرست آنها را شکست دهد؟! Neutron؛ keyvan64 دو نخبه و دو استعداد درخشان تیمی رویایی و باور نکردنی با نام specific Men (آقایان خاص) :ws47: آقایان خاص میگم این خاصی ه دقیقا چه میزانه؟....فکر کنم زیادیش خوب نیستا 3
El Roman 31720 ارسال شده در 31 مهر، 2011 تیمی که تا ابد در یادها باقی خواهد ماند... آخرین خبر شرکت قماربندی «راجر فاکر» اعلام کرد تا این لحظه 1 میلیون دلار بر روی تیم "آقایان خاص" شرط بندی شده است... :jawdrop: آسوشیتدپرس اعلام کرد: ارزش سهام تیم آقایان خاص در بازار بورس جهانی 20 برابر شده است. :jawdrop: همین قمار باز ها و صهیونیست ها از شما حمایت میکنن من اطلاعات دقیق دارم این تیم از طرف موساد تغذیه میشه :icon_pf (44): 5
keyvan64 3123 ارسال شده در 31 مهر، 2011 داور رفته گل بچینه :4chsmu1: داورم حذفتون نکنه آقایان خاص، Game OVER تون میکنه:persiana__hahaha: :thumbsdownsmiley::thumbsdownsmiley: 2
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 31 مهر، 2011 توجه توجه گروه شکست ناپذیر آمدند ( اینارو مثل آقای هاشمی وقتی تبلیغ میکنه، بخونید) . . . . . . . . یعنی کی میتونه باشه (این موقع شب:persiana__hahaha:) . . . . معرفی می کنم خانوم بهار و peyman2133 5
El Roman 31720 ارسال شده در 31 مهر، 2011 داورم حذفتون نکنه آقایان خاص، Game OVER تون میکنه:persiana__hahaha: :thumbsdownsmiley::thumbsdownsmiley: فقط دلم میخواد تو فینال بهتون بخوریم که داغ باختن تو فینال رو به دلتون بزاریم 3
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 31 مهر، 2011 تیمی [/url]که تا ابد در یادها باقی خواهد ماند... آخرین خبر شرکت قماربندی «راجر فاکر» اعلام کرد تا این لحظه 1 میلیون دلار بر روی تیم "آقایان خاص" شرط بندی شده است... :jawdrop: :viannen_38:ایییییییشششششششششششششششش:viannen_38: 3
keyvan64 3123 ارسال شده در 31 مهر، 2011 فقط دلم میخواد تو فینال بهتون بخوریم که داغ باختن تو فینال رو به دلتون بزاریم داداش ما جوانمردانه کار میکنیم..تشکر زیر هر کامنتت گذاشتیم... مثل تیم شما نیستیم:persiana__hahaha: 3
El Roman 31720 ارسال شده در 31 مهر، 2011 داداش ما جوانمردانه کار میکنیم..تشکر زیر هر کامنتت گذاشتیم...مثل تیم شما نیستیم:persiana__hahaha: والله شما فقط 1 بار نیمچه جوانمردانه بازی کردین 5 تا خوردین بعدش همش ضد فوتبال بودین اینجام دقیقا همونه 5
keyvan64 3123 ارسال شده در 31 مهر، 2011 گروه خاص رو به صورت خیلی خاص شکست میدیم "گروه" خاص رو نمیدونم..شاید بتونی شکست بدی اما "آقایان" خاص قطعاً شکست ناپذیرن :there: 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 31 مهر، 2011 "گروه" خاص رو نمیدونم..شاید بتونی شکست بدی اما "آقایان" خاص قطعاً شکست ناپذیرن :there: یکی ازون فیلمای ترک 3 بزاریم هواستون پرت میشه ما برنده میشیم 5
pianist 31129 ارسال شده در 31 مهر، 2011 pianist , mahnaz.d خودتونو آماده کنید رقابت سختی در پیش دارید... ما به کمتر از اولی راضی نمیشیم... 8
ارسال های توصیه شده