رفتن به مطلب

یکی از بزرگترین مشکلات جامعه حل شد

jonny depp

ارسال های توصیه شده

گفتین خون یا یه جریانی افتادم...

این فلسطینیا همه زندگیشون از پول ایران تامین میشه بعد یه مدت از ایران خون میفرستادن واسشون جالبه وقتی فهمیده بودن خون ها از ایران میره می گفتن اینا نجسه ما خون ایرانی تزریق نمی کنیم....:w00:

• Like 13
لینک به دیدگاه

امروز تو بازار بودم دیدم بالای بازار یه پرده زدن روش نوشتن

آیت الله مکارم شیرازی ( پدر قند و شکر ایران ):

کاسب حبیب خداست،حبیب خدا سد معبر عبد خدا رو نمی کند....

اگر کاسب حبیب خداست پس مهمان تکلیفش چیه؟!

• Like 7
لینک به دیدگاه
آیا تزريق خون مرد به بدن زن نامحرم يا بالعكس اشکال دارد؟

با سلام

انتقال و تزريق خون زن به مرد و بالعكس جايز است و اشکالی ندارد.

آیة الله فاضل لنکرانی (رحمة الله)

آیة الله مکارم شیرازی

منبع:http://www.askquran.ir/showthread.php?t=26850

خدایا مردم دنیا تو چه فکری هستن و مردم ایران تو چه فکری:w74:

همه چیز آروم شده

من چقد خوشبختم23t06dg.gif

این فلسطینیا همه زندگیشون از پول ایران تامین میشه بعد یه مدت از ایران خون میفرستادن واسشون جالبه وقتی فهمیده بودن خون ها از ایران میره می گفتن اینا نجسه ما خون ایرانی تزریق نمی کنیم....:w00:

یکی از فامیلامون پرستارِ ِ میگفت زمان جنگ لبنانو اسرائیل یه عده از لبنانیان اومده بودن بیمارستان ِ ایران و و قتی میخواستن بهشون خون بدن ،اجازه نمیدادن و میگفتن خون ایرانیا نجسه!!!.....بی ادبا!:icon_razz:

• Like 7
لینک به دیدگاه
هرچه به مخ لاکردار فشار آوردم هیچ مایع شگفت انگیزی درونم نیافتم!!

لطفا روشن گری کنید!

به مخت فشار نیار:w16:

منظورش آب مماخ بووده:w16::ws28::ws28:

:ws47::ws47::ws47::ws47:

:persiana__hahaha:

چه بی جنبه بوده طرف !

حیف که نمیشه حرفید ......:icon_razz:

خیلیییییییی

من اون روز تا شب همش به این فکر میکردم که صدااز پشت گوشی هم میتونه انقدر اثر گذارباشه؟:w127:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یکی از فامیلامون پرستارِ ِ میگفت زمان جنگ لبنانو اسرائیل یه عده از لبنانیان اومده بودن بیمارستان ِ ایران و و قتی میخواستن بهشون خون بدن ،اجازه نمیدادن و میگفتن خون ایرانیا نجسه!!!.....بی ادبا!:icon_razz:

سنی ها به خاطر این خون ایرانی ها رو نجس می دونن چون شیعه ان!

تعصب دینی تا کجا؟!

• Like 5
لینک به دیدگاه
سنی ها به خاطر این خون ایرانی ها رو نجس می دونن چون شیعه ان!

تعصب دینی تا کجا؟!

ببخشید این قانون تو کشورای عربیه یا کلا سنی ها خون شیعه ها رو نجس میدونن؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببخشید این قانون تو کشورای عربیه یا کلا سنی ها خون شیعه ها رو نجس میدونن؟

ولی لبنانیان شیعه ان ا؟ :jc_thinking:

همه ی لبنانی ها شیعه نیستند.

لبنان معروفه به هزارمذهبی بودن.

بله وهابیون سنی، خون شیعیان را نجس و زنان شیعیان را بر خود حلال می دانند.

کلا از نظر این گرو سنی شیعیان مشرک هستند.

محمّد بن عبد الوهّاب مجدّد ناشر افکار ابن تیمیّه می گوید:

«وإنّ قصدهم الملائکة والأنبیاء والأولیاء یریدون شفاعتهم والتقرّب إلی اللّه بذلک، هو الذی أحلّ دماءهم وأموالهم»(2).

(همانا هدف آنان وسیله تقرّب به خداوند و شفیع قرار دادن پیامبران، و صالحان است، به همین جهت خونشان حلال و قتلشان جایز است).

چیزی که ابن تیمیه بنیانگزار فکری وهابیت در آغاز دعوت خویش مطرح ساخت متهم ساختن مسلمان به کفر و شرک بود.

او رسماً اعلام کرد: هر کس کنار قبر پیامبر یا یکی از افراد صالح بیاید و از آنان حاجت بخواهد مشرک است، پس واجب است چنین شخصی را وادار به توبه کنند، و اگر توبه نکرد، باید کشته شود.

«من یأتی إلی قبر نبیّ أو صالح، ویسأله حاجته ویستنجده... فهذا شرک صریح ، یجب أن یُستتابَ صاحبُه ، فإن تاب، وإلاّ قُتِل»(1).

یه نفر مکه رفته باشه میدونه که شرطه های مسجد الحرام چه رفتاری با ایرانی ها دارند.

ضمن اینکه یه سری افغانی وهابی هم فارسی با ایرانی ها در مورد شیعه و شرک بحث میکنند.

دل خوشی هم از زنای ایرانی ندارن.

میگن زنای ایرانی فاسدن!

• Like 5
لینک به دیدگاه

اینجا رو داشته باشید:

اعلام رسمی جهاد بر ضدّ شیعة

از شیخ عبد الرحمان براک از مفتیان سعودی استفتا شده: «هل یمکن أن یکون هناک جهاد بین فئتین من المسلمین (أی: السنة مقابل الشیعة؟».

آیا امکان جهاد میان اهل سنت و شیعه وجود دارد؟

وی پاسخ داده: «... إن کان لأهل السنة دولة وقوة وأظهر الشیعة بدعهم ، وشرکهم ، واعتقاداتهم ، فإن علی أهل السنة أن یجاهدوهم بالقتال...(5).

اگر اهل سنت دارای دولت مقتدی باشند و شیعه برنامه شرک آمیز خود را اظهار نمایند (مانند اعتقاد به وصایت علی (علیه السلام) بعد از پیامبر گرامی و مراسم عزاداری برای امام حسین (علیه السلام) و توسل به امیر المؤمنین و حسین (علیهما السلام)). در این صورت بر اهل سنت واجب است که علیه شیعه اعلام جهاد نموده و آنان را به قتل برساند.

شیعه ها هم در مقابلش مراسم عمر کشون رو دارن که هنوز شنیدم تو کاشون و اون سمتا برگزار می شه. بخصوص توی سالگرد ابولولو.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اهل سنت شامل 4فرقه میباشند

1- شافعی

2- حنفی

3- حنبلی

4- مالکی

که وهابی ها از این چهار گروه جدا هستند و همه میدونیم تفسیر ها و روایات این گروه را نباید به اسلام و اهل سنت نسبت دهیم چون فرقه وهابیت ساخته استعمار پیر است

من خودم مذهبم شیعه هست اما به نظر من نسبت دادن موضوع وهابیت به اهل سنت توهین به مذهب آنها میباشد

اونها اهل سنت هستند یعنی پیرو سنت حضرت رسول و به امامان ما ارادت و احترام فراوان دارند

باز گو کردن بعضی از مسائل و جبهه گیری علیه اهل سنت باعث دو دسته گی و تفرقه بین هموطنان عزیزمان میشه

از نوترون عزیز تقاضا میکنم در این خصوص بیشتر توضیح بدن چون بدون شک در این زمینه. دانششون از من بیشتر هست

• Like 7
لینک به دیدگاه

شیعه ها هم در مقابلش مراسم عمر کشون رو دارن که هنوز شنیدم تو کاشون و اون سمتا برگزار می شه. بخصوص توی سالگرد ابولولو.

جلوشو گرفتن ابولولو رو هم بستن الان گردنش کلانتری:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

باز گو کردن بعضی از مسائل و جبهه گیری علیه اهل سنت باعث دو دسته گی و تفرقه بین هموطنان عزیزمان میشه

از نوترون عزیز تقاضا میکنم در این خصوص بیشتر توضیح بدن چون بدون شک در این زمینه. دانششون از من بیشتر هست

یه بنده خدایی قبلا از مرکز پاسخگوئی به سوالات دینی شیعیان پرسیده.

اونا هم جوابشو این دادن:

وهابيت يک گروه تندرو و متعصب اهل سنت است که خود را پيرو راستين اسلام مي داند، ساير نگرش هاي اسلامي را باطل وانحرافي مي­انگارد.

اينان هر كس را كه بر خلاف تفكر و گرايش آن ها باشد، مشرك مي­دانند و خود غالباً «حنبلي» هستند، ولي به خاطر تفاسير خاصي که از توحيد وشرک دارند، بسياري از مسلمانان را کافر و مشرك مي­دانند.

مباني اين فرقه ريشه در افکارابن تيميه دارد:

در آغاز قرن هشتم هجري فردي به نام احمد ابن تيميه، به برخي از سنن و عقايد رايج مسلمانان اعتراض كرد و گرايش به آن ها را مايه شرک پنداشت، مثلاً مدعي شد درخواست شفاعت از اولياي خدا و معصومان شرک است. از آغاز قرن هشتم افکار مخرّب وي ظهور و بروز يافت؛ خصوصاً زماني که ساکنين حماه از وي خواستند آيه «الرحمن علي العرش استوي» را تفسير کند. در تفسير اين آيه براي خداوند جايگاهي در فراز آسمان‌ها که بر عرش و سريري است، تعيين کرد. انتشار مباني وي در دمشق و اطراف آن غوغايي به راه انداخت، به طوري که علمايي همچون جلال‌الدين حنفي، قاضي وقت، محاکمه وي را خواستار شدند. قاضي او را احضار کرد، ولي او در محاکمه حاضر نشد.

اين گروه امام علي (ع) را به عنوان خليفه بلا فصل رسول خدا قبول ندارد .امامت ديگر امامان ما را نيز قبول نداشته و شيعيان را رافضي و حتي برخي آنان شيعيان را مهدور الدم مي دانند.

بين اين گروه و ديگر فرقه ­هاي اهل سنت اختلاف وجود دارد. علماي ديگر فرقه ها مسير آنان را ناصواب مي دانند. اين فرقه به برخي از اصول ومباني عقيده دارند که بيش تر فرقه­ هاي اهل سنت آن ها قبول ندارند. از اين رو است که مباني و سياست هاي وهابيت از سوي برخي از انديشمندان اهل سنت نقد و آنان با عقايد اين گروه مخالفت کردند.

البته اين مطلب که هرکس ده شيعه را بکشد ،به بهشت مي رود، جزو عقائد آنان به حساب نمي آيد و آنان حضرت علي (ع) را خليفه چهارم مي دانند و امامان شيعه را محترم مي شمارند .

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...