jonny depp 8297 ارسال شده در 30 مهر، 2011 آیا تزريق خون مرد به بدن زن نامحرم يا بالعكس اشکال دارد؟ با سلام انتقال و تزريق خون زن به مرد و بالعكس جايز است و اشکالی ندارد. آیة الله فاضل لنکرانی (رحمة الله) آیة الله مکارم شیرازی منبع:http://www.askquran.ir/showthread.php?t=26850 خدایا مردم دنیا تو چه فکری هستن و مردم ایران تو چه فکری:w74: 37
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 30 مهر، 2011 ببین مشکل از کیه به نظرت؟ مشکل از مردمه یا مشکل از این افرادیه که به این چیزها جواب میدن. والا این مردم هرچی سرشون بیاد حقشونه !! اینها کار و زندگی که ندارند،کارشون شده فقط نماز خوندن و روزه گرفتن و عربی خوندن و عزاداری و اشک ریختن. محدوده عقلیشون هم در همین حدوده،زیاد نباید جدیشون گرفت. 17
sweetest 4756 ارسال شده در 30 مهر، 2011 واقعاااااااااا هر روز یه حرف جدید یه ایده نو خلاقیت تا این حد............................................ :w00: ببین به چی نشسته فکر کرده 7
Neutron 60973 ارسال شده در 30 مهر، 2011 من که حاظر نیستم خون نامحرم توی رگهام جریان پیدا کنه ... آخه از درون یه جوری میشم ... دی: 19
viviyan 12437 ارسال شده در 30 مهر، 2011 واسه امتحانای پایان ترم، میرفتم تو نمازخونه خوابگاه درس میخووندم. یه بار که نماز جماعت برگزار کرده بودن، نشستم نگاهشون کردم، بعد نماز آخونده پرسید کسی سوالی نداره؟ یه دختره برگشت گفت: حاج آقا ایرادی داره اگه بعد از صلوات پشت تشهد بگیم وعجل الفرجهم؟ 12
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 30 مهر، 2011 من تو استفتاعات اغا خوندم. یکی گفته بود اگه ماه رمضون یه مردی از پشت تلفن صدای یه زنی رو بشنوه و مایع شگفت انگیز ازش خارج بشه حکم روزه اون مرد چیه.... 19
Anarchist 1419 ارسال شده در 30 مهر، 2011 من تو استفتاعات اغا خوندم.یکی گفته بود اگه ماه رمضون یه مردی از پشت تلفن صدای یه زنی رو بشنوه و مایع شگفت انگیز ازش خارج بشه حکم روزه اون مرد چیه.... هرچه به مخ لاکردار فشار آوردم هیچ مایع شگفت انگیزی درونم نیافتم!! لطفا روشن گری کنید! 5
سارا-افشار 36441 ارسال شده در 30 مهر، 2011 از دوحالت خارج نیس یا سوال کننده , سوال شونده رو سرکار برده یا برعکس 6
jonny depp 8297 سازنده ارسال شده در 30 مهر، 2011 وظیفه ی من اطلاع رسانی بود حالا با خیال راحت برید خون نامحرم به خودتون تزریق کنید 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 مهر، 2011 وظیفه ی من اطلاع رسانی بود حالا با خیال راحت برید خون نامحرم به خودتون تزریق کنید واقعا من یکی رو مدیون کردی اینو گفتی....هی داره به بصیرتم اضافه میشه این روزا 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 30 مهر، 2011 من تو استفتاعات اغا خوندم.یکی گفته بود اگه ماه رمضون یه مردی از پشت تلفن صدای یه زنی رو بشنوه و مایع شگفت انگیز ازش خارج بشه حکم روزه اون مرد چیه.... :ws28: 1
jonny depp 8297 سازنده ارسال شده در 30 مهر، 2011 واقعا من یکی رو مدیون کردی اینو گفتی....هی داره به بصیرتم اضافه میشه این روزا خدا خیرت بده :ws54: واقعا لذت می برم می بینم تونستم مشکلات جامعه حل کنم و روز به روز به بصیرت جوانان این مرز بوم اضافه کنم 4
jonny depp 8297 سازنده ارسال شده در 30 مهر، 2011 از دوحالت خارج نیسیا سوال کننده , سوال شونده رو سرکار برده یا برعکس هیچ کدومش سوال کننده مغزش تاب داشته جدیدا فیلم مارمولک دیدم وقتی این سوال دیدم یاد این فیلم افتادم 2
Nightingale 10531 ارسال شده در 30 مهر، 2011 من تو استفتاعات اغا خوندم.یکی گفته بود اگه ماه رمضون یه مردی از پشت تلفن صدای یه زنی رو بشنوه و مایع شگفت انگیز ازش خارج بشه حکم روزه اون مرد چیه.... :persiana__hahaha: چه بی جنبه بوده طرف ! حیف که نمیشه حرفید ......:icon_razz: 7
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری