samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلام سومین مسابقه عکس رو آغاز میکنیم موضوع 1. یک عکس برقی با موضوع قطعات برقی (دیود .خازن .......) عکس میتونه از نت هم باشه تا تاریخ 25مرداد فرصت ارسال دارید 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ لازمه جوایز رو اعلام کنم نفر اول 100 نفر دوم 75 نفر سوم 50 امتیاز میدیم چون عکس از نت آزاده مدال نداریم این دوره 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سعی میکنم شرکت کنم ....... ولی کاش عکس نتی رو آزاد نمیذاشتید ....... 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سعی میکنم شرکت کنم .......ولی کاش عکس نتی رو آزاد نمیذاشتید ....... حالا یه شماره بزار ملت روحشون جلا پیدا بکنه 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ حالا یه شماره بزار ملت روحشون جلا پیدا بکنه آخه با عکس اینترنتی حتی اگه اولم بشی چون مال خودت نیست حال نمیده........... 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ آخه با عکس اینترنتی حتی اگه اولم بشی چون مال خودت نیست حال نمیده........... هرکی اول بشه ثابت بشه عکس مال خودشه من بهش مدالم میدم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ هرکی اول بشه ثابت بشه عکس مال خودشه من بهش مدالم میدم ..... آق مدور خودمونه ها.ببینین چه دست و دلبازه........... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ وقت داره تموم میشه ها بیاین عکساتون رو بفرستید ....... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ چرا ندیدم تاپیکو میشرکتم:gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده