IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ دوچرخه سواری در این هوای پائیزی. 13 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ وقتی تو این عصر اتم با خواهرت گل یا پوچ بازی میکنی و کلی می خندی 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ دوستامو تو دانشگاه ببینم باهم شوخی کنیم 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ یکی از استادایی که داری و از اون استاد مزخرفاس، جلو بچه ها ضایع بشه! آی بخندیم سر کلاس!!!!! 7 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ نگاه کردنش وقتی حواسش نیست.... 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ چند تیکه از موهام رو بنفش کنم 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ قدم زدن اونم زیر باران 7 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ به یه دختربچه گیر بدم که بوث بده! خسته ش کنم! تا وقتی می ره، خوشالم باشه که داره میره! پشت سرشم نیگا نکنه! 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ لذتهای زندگیم. درکنار خانوادم... و خواهرزادههای عزیزمه.... ایشالله سلامت باشن. 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ با مامان بزرگم تلفني حرف بزنم و بگه كه دلش برامون تنگ شده عاشقتم 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ وفای به عهد... . . . هر بار که سر موقع به عهدی که دادم عمل می کنم...لذت می برم... همیشه یک خط قرمز دارم واسه خودم...اگه وفای به عهد در زمان مقررش اتفاق نیافته...مثه نون سنگگک بیات می شه.... پس تا می تونم ...نمی زارم عهدم بیات شه... 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ گاهی از انسانیت دور شدن هم میتواند لذت بدهد . . . 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ یه لحظه کوچیک زندگیمم. بودن درکنار دوستان در نواندیشانه... 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ بابام با شوق و ذوق خاصی از بچگیام تعریف کنه و آرزو کنه کاش الان 3سالم بود 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ اينكه توي خونه تنها باشي و وقتي يه فكر مياد توي ذهنت و لبخندو مياره رو لبات...كسي نباشه كه با تعجب ازت بپرسه به چي ميخندي؟!... و تو مجبور نيستي كه اون لبخند لذت بخشو پنهان كني 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ بری خیابون خرید کنی واسه خودت اونم کلی چیز کوچیک و بانمک و خوشگل. یه عالمه دستبند های رنگی شفاف! یعدم بیای از در و دیوار آویزونشون کنی.:hapydancsmil: وقتی نور میزنه توشون خیلی قشنگ میشن 6 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ بعد از دو هفته بفهمه که چرا بی خبر در رفتم! خیلی شیک... اصلا از اولشم با این دخملای خودخواه، خوب نبوده رابطه م! یکی دوتا نیستن بخدا.... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده