.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ حس اینکه فردا جزء اولین نفرایی باشی که 1 نی نی کوچولویی که فردا قراره به دنیا بیاد رو میبینی:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ نه اینکه مردم ازار باشم....نهههه فقط خیلی لذت میبرم با این نرم افزار جعل پیامک دوستامو اذیت میکنم البته بعدش بشون میییییییییگم 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ آغوش مادر امن ترین جای دنیاست :5c6ipag2mnshmsf5ju3بهترین لذت زندگیم تو آغوش مادرم خلاصه میشه 13 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ یه لبخند واقعی بزنم...نه مصنوعی! 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ مراسم عقد دایی کوچیکه :hapydancsmil: همونی که همیشه با هم تو باغچه گِل بازی می کردیم :hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ عاشق باش فقط همین.... اون موقعه لحظه لحظه ی زندگیت شیرین میشن.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 13 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ دلم براي يكي از دوستاي دانشگام خيلي خيلي تنگ شده سرش انقدر شلوغه كه حتي فرصت نداره تلفني حرف بزنيم...منتظرم كلاسا شروع بشه،بهش بگم كه چقدر دلم براي ديدنش تنگ شده بود( البته بهش گفتم) 11 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ خندیدن از ته دل شاید به چیزی که اصلا خنده نداره یا شایدم به هیچی :ws28: 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ دوستت حواسش نباشه که سرما خوردی برات بستنی بگیره تو هم روت نشه بهش بگی برات خوب نیس بستنی رو بخوری بعدش گلوت منفجر شه 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ پیدا کردن کسی در جایی که فکرشم نمیکردم.....:hapydancsmil: اینجاس ه میگن..کوه به کوه....ادم به ادم..... 13 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ اینکه ساعت یک نصفه شب آبجیم اومد خونمون و منم تو اوج خواب بیدار شدم چون شب تولدش بود منم رفتم کیک فنجونی(ما میگیم فنجونی شما رو نمیدونم)از تو یخچال آوردم وکبریت گذاشتم روشون و آهنگ تولد هم گذاشتم و براش جشن گرفتم خیلی حال داد دامادمون اینجوری شده بود از کارهای من 17 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ فقط برای چند ساعت برای خودت خلوت کنی 11 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ فقط برای چند ساعت برای خودت خلوت کنی دقيقا خلوت كني و آهنگي كه دوست داري رو گوش بدي آخ چه حالي ميده 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ وقتی استاد میگه خسته نباشید بقیه بحث بمونه برا جلسه بعد 12 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ باحال ترش اينه كه بشيني سر كلاس.يه هو بهتون خبر بدن كه استاد نمياد.واااااااااااااي انقده حال ميده:ws28::hapydancsmil::hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
(عسل) 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ من از بازی کردن با برادرم و عروسکهاش لذت میبرم از خوندن فال حافظ و دیدن دوستان هم لذت میبرم :w70: 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ هر لذتی بود...کوتاه بود...خیلی کوتاه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده