MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ وقتايي كه فيلم بوي پيراهن يوسف رو مي بينم تنها هستم & ميتونم راااااحت گريه كنم ... وقتي ميريم شمال & لحظه شماري مي كنم براي رفتن كنار دريا ... وقتي كه شعر ميخونم ... وقتي آهنگ ترنج محسن نامجو رو گوش مي كنم ... وقتي دسر بيسكوئيتي دنت ميخورم ... با اينا احساس خوبي پيدا مي كنم 14 لینک به دیدگاه
شيوايي 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ از ديدن ماه تو شب لذت ميبررررررررررررررم 14 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی این تایپیک میخونم و میبینم آدما چقدر ساده میتونن از زندگیشون لذت ببرن ،لذت میبرم.:2eaoapgxehimkak1y7e وقتی خواهرزاده هامو میبینم لذت میبرم.:ha5t4lmd53df3cpu2lq وقتی نی نی کوشولوووووو ناز میبینم خیلی خیلی لذت میبرم.:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v وقتی به مهربونیه خدا فکر می کنم لذت میبرم.:heartshape2: از اینکه این ماه رمضون هم بودم و 3 تا شب قدرو دیدم لذت میبرم. وقتی لذت میبرم خیلی زندگی شیرینه واسم!!!:dancegirl2: 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ بچه که بودم هر وقت بیکار می شدم و تنها، می رفتم پشت بوم دیوار رو خیس می کردم و چونم رو می ذاشتم لبه دیوار و هی بو می کشیدم چه لذتی بود ... الان هم از یاد آوری دیوار خیس و عطرش لذت می برم 11 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ * لذت نوشیدن یه استکان چای شیرین ولرم سر سفره ی افطار * لذت استشمام بوی زُخم دریا وقتی یک کیلومتری دریا هستی و از دور داری بچه های کوچیکی رو میبینی که مایو پاشون کردن و دارن آب تنی می کنن * لذت خوابیدن پشت بوم خونه و تماشای ستاره ها ی آسمون توی نیمه شب و کشیدن پتو روی خودت از سرما وسط چله ی تابستون 12 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من وقتی شیر با بیسکویت مادر می خورم لذت میبرم واقعا خوشمزست 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ از دیدن شکست قلعه نوعی لذت میبرم.. ولی بیشتر اوقات ناکام میمونم :lol: 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ ازسکوت شب لذت میبرم از نفس کشیدن توی یه هوای بارونی طلوع خورشید و اسمون نیمه روشن قبلش رو دوست دارم و ارومم میکنه 9 لینک به دیدگاه
anne 114 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ از دیدن شادی آدما فرقی هم نداره کی 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ از گوش دادن آهنگ های مازیار فلاحی لذت می برم...حتی اگه تو اوج اعصاب خوردی باشم...یه جور حاصی آرومم می کنه 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ نگاه کردن به البوم خاطراتم به خوشی هایی که یه روزی از داشتنشون لذت بردم 13 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ انتظاری شیرین!خواندن نوشته ها!دیدن عکس ها!شنیدن صدای ضبط شده! 12 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ صدای اذان رو گوش می کنم خیلی دوست دارم مخصوصا زمان غروب افتاب رو پیاده روی زیر بارون فکر کردن به خاطراتی که با بهترین فرشته زندگیم داشتم.... با مامانم شوخی کردن خدایا شکرت هم که خیلی برای لذت بخشه میگم پیروز باشید 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ دیروز نشستم حساب کردم با 3 هزار میلیارد تومن چند زوج جوون خوشبخت میشن.... هیچی دیگه آخرش مجبور شدم از ته دل چند نفر رو لعنت کنم. همین لذت بخش بود 9 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ايناهنگ مارك آنتوني كه با پيت بال خونده خيلي بهم انرژي ميده لذت مي برم وختي برنامه 90 رو ميبينم از اول تا آخرش لذت مي برم وختي ميبينم پرسپوليس ميبازه لذت مي برم فيلم ترسناك همه جورش بهم لذت ميده وختي يه چيزه جديد ياد ميگيرم لذت ميبرم 11 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ جایی خوردن :mornincoffee: به به 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی می دونی یکی کنارت که حتی اگه چیزی نگه... آرومه آرومی 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ من از رانندگی با صدای بلند موسیقی اسپم رقصیدن و آهنگ گوش دادن و خونه وقتی که مامان بابا می رن بیرون و می شه پاتوق خیلی لذت می برم :hrqr6zeqheyjho1f9mx 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده