پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کادو گرفتن ِ بی مناسبت . . . . 19 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ یه خواب راحت و بدون دغدغه امتحان و کار و فرادی تعطیلی.......... 14 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ با آبجی کوچیکم صدامونو ضبط کنیم بعد باهمدیگه گوش کنیم و کلی بخندیم!:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ گوش دادن صدای سیاوش قمیشی . . . . 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ لاک زدن به انگشتای عسل کوچولو که 2 سالشه :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ ساعت ها کنار دریا نشستن و گوش دادن به صدای امواج.............. 10 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ سیاه مستی البته اینکه تو خونه باشی و به موسیقی بلند گوش کنی 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ یه نفس عمیق........ بعدشم گرفتنِ یه فال حافظ....... به نیت وصال.... 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ مگه لذتی هم میذارن واسه آدم بمونه 14 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه با بچه ها جمع بشیم پیش پل جلوی دانشگاه وحسابی آب بازی کنیم وبخندیم ومن همشونو مثل همیشه خیس کنم که دیگه روشون نشه از جلوی حراست رد بشن واقعا عالیه 14 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ یه تیکه شکلات تلخ بذارم دهنم دراز بکشم رو تخت و شروع کنم به خوندن کتاب 18 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ شنا کردن و افتاب گرفتن ............ 14 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ ی غریبه ازت تعریف کنه توی برخورد اولت....و حقایقی رو از زبونش بشنوی ک از نزدیکانت نشنیدی یا اینکه شنیدی و واست عادی شده +درواقع از صداقت اون غریبه خوشم اومد 12 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ شنیدنِ یه خبری که میدونم محاله اتفاق بیفته... 13 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ یکی از لذت های زندگی نگفتن اسم واقعیت به یه سری آدمهاست..... این امریکایی ها خیلی خنگن ولی روحیه ی انتقادشون خیلی زیاده. تا یکی بهشون می گه بالای چشمت ابرو می گن: اسمت چیه؟ رئیست کو و.... تریپ چُقُلی... حروف " خ" و "ق" رو هم نمی تونن بگن اصن یکی از رئیسا دمه در بود داشت لباسا رو مرتب می کرد یکی از مشتریا اومد همه ی اون لباسهای تا شده رو به هم ریخت...رئیسمون هم گفت شما هر کدوم رو می خواید بگید من بهتون می دم...اینم گفت: اسمت چیه تو؟ رئیسمون هم یه اسم الکی گفته: کاترامالونگا اسم یه گیاهه که توی مالزی رشد می کنه فقط طرف هم گفته اِسپِل کن.... اینم به ترتیب اسپل کرده..... از اون روز بهش گفتم ببین هر کی اسم من رو پرسید می گم: خَموتخِه بِرِخِر حواستون باشه سوتی ندید. 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ شارژ2 تومنیت 1هفته بمونه (ولی خودمونیم الان نمیدونم باید دقیقا ذوق کنم یا ناراحت باشم از که اینقد همه سراغمو میگیرن) 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ زدن توو دهن کسی که زیادی حرف میزنه 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه یه روز حسرت بخورم که چرا اینقد بیهوده ناامید بودم یکی از بزرگترین لذتها میتونه باشه برام.... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده