شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو اتوبان چمران .... تو ماشین .... با صدای بلند گریه کنی :w821: 15 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو اتوبان چمران .... تو ماشین .... با صدای بلند گریه کنی :w821: منم میخوام 10 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو خیابون راه بری و گریه کنی.همه هم نگات کنن 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا چرا همه اینقد فضولن که ادم نتونه راحت گریه کنه ؟ منم گریه میخوام، بلند ؛ جیغ ، از ته ته دل 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو خیابون راه بری و گریه کنی.همه هم نگات کنن وسط اتوبانم با سرعت 120 تا هم که بری همه نگات میکنن اصن آدم آسایش نداره:w821: اسپم نکنین 9 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حس کردن حضور کسایی که دوستشون دارم 13 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوابیدن بین ساعتِ 12 ظهر تا 1 :mornincoffee: 14 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پیدا کردن یه بسته آدامس نعنایی ازتو کشوی میز تحریرم 12 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بری خیابون و اونو اتفاقی ببینی........... ولی هیچ کاری جز ی نگاه نتونی انجام بدی..... هرچند ک از اول نداشتیش و حالا هم نداریش ولی باز هم........ 14 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سعی کنید جلوی ملت گریه نکنید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 .. ولی نه بیخیال حرف و حدیث مردم.. بحث در مورد تفاوت گوچه سبز و آلوچه با اینکه میدونی جریان چیه 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه فرجی بشه فردا رو بگن نرم سرکار 18 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوردن آبغوره با نمک حل شده . . . 20 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داشتن دوست هایی که باعث لبخندت می شن. 21 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوش دادن به موسیقی ، نقاشی کشیدن . موسیقی نواختن . خلوت کردن با خودم . راز و نیاز با خدا . وقتی که حوصله داشته باشم آشپزی . دیدن برنامه هایی که دوس دارم . شاد دیدن خانواده و بودن با دوستای گ..................... بخوام همرو بگم زیادههههههههههههه :biggrin: 16 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوش دادن به موسیقی ، نقاشی کشیدن . موسیقی نواختن . خلوت کردن با خودم . راز و نیاز با خدا . وقتی که حوصله داشته باشم آشپزی . شاد دیدن خوانوادم . بودن با دوستای گلم و .............. ...... بخوام همرو بگم زیاده :texc5lhcbtrocnmvtp8:w16: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 6 ساعت خواب مفید. اصلاً نه... یک ماه بمیرم و دوباره زنده بشم :164: 19 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تشویق دکتر تغذیه ام ازینکه دختر خوبی بودم و مواظب وزنم بودم :hapydancsmil: 20 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زیر درخت اقاقیا با اون بوی شیرینش راه بری و فروت نینجا بازی کنی. 12 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهونت بگیره و نری سرِ کار :biggrin: 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده