moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نشستن تو انباری که پُر خاکه! بوی خاکش برای من لذت داره!!....یادِ خاک گرفته لذت داره...هم بوش...هم تصویرش... 22 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شنیدن ترانه ی "با من قدم بزن" مهران آتش 21 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ یه مسافرت دو نفره تو این روزا که فرصتش پیش نمیاد 26 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ یه مهمونی که بخاطرت انداخته باشنش امروز که تو هم هستی... 19 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شنیدن صدای قلب مادرم یه آرامش عجیبی تو این صدا هست 18 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ :shad:دیدن نتایج پذیرش دانشگاه ها 17 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ بوسیدن و بغل کردنِ برادرزادم تو روزِ تولدش وقتی که میدونم یه تایمِ زیادی نمیتونم ببینمش... الهی خدا پشت و پناهت باشه ؛ دلم خیــــــــلی برات تنگ میشه... 17 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ موقع خواب انقد دلت بگیره که پتو رو بکشی سرت و گریه کنی ولی ذهنتو مرور کنی و اون وسط مسطا یاد یکی بیافتی که ممکنه اون از گریه تو الان ناراحت بشه و دیگه تمومش کنی 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رفتن سرعت غیر مجاز تو شهر و فرار کردن از دست پلیس راهنمایی رانندگی پ .ن: حال گیری بعدش با جریمه ی سنگین 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چند روز پیش حال یکی رو گرفتم اولش خیلی حرص خوردم اما الان که فکر میکنم حقش بود دلم خنک شد شکلک بدجنسی نبود بزارم 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینکه میتونستم روز تولد بهترین دوستمو دقیقا در همون روز بهش تبریک بگم و اولین نفر باشم که بهش تبریک میگم اما خب اون به تلفن دسترسی نداره ودر واقع این برای من لذت کوچیکی نیست اتفاقا خیلی هم بزرگه 13 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قدم زدن زیر بارون بهاری این چند روز هم که داره کلی بارون می باره :2eaoapgxehimkak1y7e 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه فایل 750 مگی رو تو ساعات مختلف بذاری برای دانلود بعد 3 روز که میخوای بری چند درصد آخریشو دانلود کنی و لذت ببری بزنه لینک دانلود منقضی شده. نه بابا این کجاش لذت داشت. اصن خرده خرد شدم. له لهم الان 14 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تموم شدن کلاس یکی از سخت گیر ترین استادا! 15 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوردن ماکارونی(من با فلفل فراوون دوست دارم) با ته دیگ سیب زمینیخدایا چ ک نیافریدی.......... 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه فایل 750 مگی رو تو ساعات مختلف بذاری برای دانلود بعد 3 روز که میخوای بری چند درصد آخریشو دانلود کنی و لذت ببری بزنه لینک دانلود منقضی شده. نه بابا این کجاش لذت داشت. اصن خرده خرد شدم. له لهم الان لینکش درست شدددددددد اصن شور و شعفی گرفت مارو خیلی حال داد 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لینکش درست شدددددددداصن شور و شعفی گرفت مارو خیلی حال داد تابلوی کائنات اینجا من خودم برام تو چند مورد ثابت شده برا اینکه اسپم نشه دانلود تم های جدید 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده