!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ گوش دادن آهنگ هایی که تو رو یاد آدمهای خاص میندازه... 11 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ فعال کردن اس ام اس بانک. هر گونه تراکنشی که تو حسابت اتفاق بیوفته برات از طرف بانک پیامک میاد. وقتی از عابر بانک پول بگیری دیگه آخر سر نمیخواد رسید چاپی بگیری که کاغذ مصرف شه سریع برات اس ام اس میاد که چقدر پول برداشت شده و چقدر با قیمانده حسابت شده. 13 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ اینه که با عشقت داری یه آهنگ آروم و ملایم رو گوش میدی..بعد تو آهنگی حواست نیست... یهو میاد از پشت دستاشو دورت حلقه می کنه.. سرشو میذاره رو شونههات و آروم با آهنگ زمزمه میکنه..اون آهنگ میشه خاطره..عشقت میشه خاطره..اون آغوش .. اون سر رو شونه.. میشن خاطره... 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بازي ورق اووووووووووووووووووف ميزان ورق ِ خونم كم شده.. حالم خوب نيست كسي نيست مرا ياري رساند؟ شِلِم پايه هستم حكم نيز ايضاً 9 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دیدن شادی دوستم.. و بدونم که خوشحاله و راضی.. 13 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بازي ورق اووووووووووووووووووف ميزان ورق ِ خونم كم شده.. حالم خوب نيست كسي نيست مرا ياري رساند؟ شِلِم پايه هستم حكم نيز ايضاً پایه بزنیم ؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ حکم :hapydancsmil:عشقه :hapydancsmil: از لذت های زندگیم یه زمانی این بود که پسر باشم و صبحا برم کله پاچه بعدشم با دوستام بشینم تو پارک ورق بازی کنم هیچکی هم چپ چپ نگاهم نکنه ظهرم با دوستام برم دیزی شبشم بریم جیگر بخوریم 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سرما خورده باشی بعدش با دستمال کاغذی آب بینی تو بگیری و گرماشو حس کنی یعنی یه حس خیلی خاص و قشنگیه هاااااا ..... درون بدنت 37 درجه بیرونش حدودا 25 درجه و حس کردن گرمای درون بدنت .... قربون قدرت خدا برم ..... هنرنمایی کرده با خلقتش 11 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بزن باران بهاران فصل خوون است بزن باران که صحرا لاله گووون است ... بابلسر بارون میزنه به به. لذت شنیدن باران از حبیب وقتی بارون می آد 23 لینک به دیدگاه
امیـــــر علی 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ تلاش برای خوردن پسته در بسته 18 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دیدن سریال پایتخت و نقی.ینی خدایا اینا رو باید از دم اسکار بهشون داد. باور کنید من تو هیچ سریالی انقدر نخندیده بودم که با دیدن این سریال میخندم. اصن بمب خنده ان. من تو طنز خیلی سخت گیرم ولی این سریال کامل منو راضی میکنه. همه چیش به اندازه است!!! دمشون گرم واقعا عالی بود سریالش کاش همینطور تا پایتخت 40 یا 50رو بسازن وکل دنیا رو بگردن البته کلاه قرمزی که دیگه فوق العاده است 14 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ زیر بارون خیسه آب توی پارک قدم بزنیم... بهم بگه دووووووســـــــتــــــ دارمــــــ... تا بیام جواب بدم،با صدای بلندتری جمله شو تکرار کنه... دوباره تا بیام جواب بدم با داد بگه دوووووســــــتــــــ دارمــــــــــ... همه نگامون کنن.... تو دلشون به من حسودی کنن... بگم: هیـــــــــــــس آرومتـــر...... بگه: میخوام همه دنیا بشنون....و باز تکرار تکـــــــرار ... کل پارک از صداش پُر شه... بعد من جلوی دهنشو بگیرم و بگم: منـــــــــــــم دوووووووســـــــــــت دارمــــــــــــــ..... 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ داشتن حس کنکور بعد از چند سال 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نداشتن لذت خودش لذته 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی از بیرون میام خونه، پدرم رو ببینم 9 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سردرد شدید داشته باشم بعد یه ایبوپروفن بخورم بعد 5 دقیقه کم کم خوب شه سردردم!:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ گوش دادن به آهنگ مورد علاقم اونم با صدای بلند:music: ذهنمو از دغدغه های بیخودی و روزمره خالی میکنه 9 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سردرد شدید داشته باشم بعد یه ایبوپروفن بخورم بعد 5 دقیقه کم کم خوب شه سردردم!:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده