laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ الانه که مامابزرگم تو خواب شیرینه برم بهش بزنگم اونم کلی داد وبیداد کنه دختر تو شب و روز نداری.وای که چه کیفی میده:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ صدای اس ام اس ..جیریــــــنگ 13 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ اینکه مثل الان انقدر خوابم میاد که توان ندارم به چیزی فکر کنم 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ از خواب بیدار بشی و یه چایی پر رنگ بخوری !! و سکوت مطلق توی خونه ..... 10 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ الان نشستم تو اتاق ناهار خوری روبه دریا و تماشای دونه های سفید برف و دریای کاملا یخ زده...چه لذتی داره دنیای واقعی:coffee: 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ وقتی هوا خیلی سرده کنار بخاری بخوابی...خیلی کیف میده. 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ ذوق کردن و خنده از ته دل پدرم وقتی بچه داداشم از بغلش بغل کسی نمیره و از بغل همه زودی میره بغل پدرم 19 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه صدای شکستن قلبمو شنیدم بهترین لذتـــــــــــــه :| 16 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ از خوشحال بودن خونوادم واقعا لذت می برم 17 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ دلم گفت از رضا صادقی.. :girl_yes2: 15 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه بیخیال باشم و یک روز قید همه برنامه هامو بزنم و هیچ کاری نکنم 15 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه راه بیافتم تو خیابون، با خیال راحت واسه خودم پیاده روی کنم به هیچ چیم فک نکنم 11 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ به پسر دایی 1 سالم لواشک ترش بدم اون بخوره من نگاش کنم!:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ الانه جایی هستم که شاید از 16 سالگی دلم میخواست برم و اونجا را ببینم ..اینجا بخدا که بهشت کره خاکیه:hapydancsmil: منتظر عکسام باشید 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده