Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ خوندن یه متن ادبی مثل شعر یا گاه نوشته های نواندیشی... 12 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ صبحم رو با صدای یه بچه دوساله که با صدای بچگونه اش صدام میکنه بیدارشم.... 13 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ در يك هواي باروني ، آهنگ داريوش غم زده رانندگي كني !! 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ توهوای بارونیه الانه تهران...... شونه به شونه کسی راه برم که دوستش دارم 13 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی بدون چتر تو بارون راه می ری ، و از خیس شدن باکی نداری + وقتی تو بارون موهات خیس میشه و حالت قشنگی میگیره . 9 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی تو فکری ... و هرچی تو سرت میگذره به زبون بچگی میگی ... مثل اون زمان که می گفتی : تانم معلم . :5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی تنها میشم ... همه جا سکوته انقدر سکوت زیاده که نمیتونم به چیزی فکر کنم جز خود سکوت 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی بالاخره تصمیم میگیرم و از دو به شک بودن در می آم 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ شنیدن اولین کلماتی که یه بچه یه ساله به سختی و شیرینی میگه 7 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ گوش دادن به آهنگهای احسان خواجه امیری 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ یک خوابه راحته راحت ازون خوابایی که قبلش به خودت بگی ای کاش دیگه بیدار نشم . . . 12 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ یک خوابه راحته راحت ازون خوابایی که قبلش به خودت بگی ای کاش دیگه بیدار نشم . . . اینو که من خیلی وقتها ارزو میکنم 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ یک خوابه راحته راحت ازون خوابایی که قبلش به خودت بگی ای کاش دیگه بیدار نشم . . . اینو که من خیلی وقتها ارزو میکنم منم همین خواب رو آرزو دارم. هر سه قاط زدیم 8 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ منم همین خواب رو آرزو دارم. هر سه قاط زدیم دقیقا:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ قدم زدن تو یه مکان قدیمی و شلوغ 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ منم همین خواب رو آرزو دارم. هر سه قاط زدیم منم :hapydancsmil: 4تا شديم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ دهن همتون صاف با این آرزوتون اتمام خوب یک کار از نظر خودم برام لذت بخشه ، بقیه هم برن به جهنم:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ یک خوابه راحته راحت ازون خوابایی که قبلش به خودت بگی ای کاش دیگه بیدار نشم . . . نه من اصلا از این لذت نمی برم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده