sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ گاهی آنقدر از دست آدمها شاکی میشوی که دیدن یک انسان واقعی و محترم میشود برات جای امیدواری . 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ صُحبت کردن راجع به کسی که دوسش دارم 11 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ زنگ زدم مهد پسرم گفتن آروم خوابیده 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ تو تنهایی فکر کردن به کسی که میخام مال سودی باشه زدن عکسش رو تابلو کائناتم 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ وقتی هر دوتاییمون همزمان یه حرف میزنیم بعدش میگیم ((چه باهم)) وبعدش میخندیم 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ هزاربااااااااااااار گوش دادن به آهنگی که باهم کلی ازش خاطره داریم 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ وقتی امتحانمو خوب میدم و بعدِش قرارِ بریم بیرون 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ زنگ بزنم به دوستم بگه: وای مهناز فلان موضوع رو miss کردم...بهش دلداری بدم و گم: اشکال نداره بازم هست...یه فرصت دیگه....:there: 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ وقتی آهنگ مورد علاقمونو گوش میدم به ماه نگاه کنم....... چون مطمئنم اونم همین لحظه داره همین کارو میکنه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ از حموم بیام بیرون یه دلستر خنک بخورم... آی می چسبه 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ بهترين روز در طول هر ترم: روز آخرين امتحان بهترين ساعت: بعد از آخرين امتحان و... بيام خونه تخت بخوابم!بي دغدغه امتحان! 16 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ اندکی آروم بگیرم از این همه هول هولکی سر زدن به هر کاری.... تمام ذهنم بشه برای یک منظور.... چهار کلوم حرف بی تکلف با یک نفر که عین خودمه....تو رویا نیستا..هست، موجوده تو بازار زندگی من 16 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ ماااااااچ آبدار رو لپ مامانم:shad: 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ سرمو بذارم رو پاي مامانم...بعد مامانم با موهام بازي كنه و بهمشون بريزه! 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ رفتن قسمت ارسالای عزیزی و واسه کلی از پستاش تشکر زدن 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ گوشیتو بذاری رو ساعت بعد که زنگ خورد بدون اینکه نگران زود بیدار شدن باشی خفه ش کنی هرچقدر دلت خواست بگیری بخوابی :bigbed: 12 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لذتهای کوچیکمونم گرون شده ! 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ اینکه تموم بشه این استرس شب امتحان........فرداش بری بگردی واسه خودت.......... 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ بهت میگه چقد دوست داره و چقد براش ارزش داری بهترین لذت دنیاس 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده