Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ وقتی یکی از دوستات که قصد رفتن داره .پشیمون میشه و دوباره برمیگرده پیشت. 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ اینکه بدون ِ کارت جلسه بری امتحان بدی ،هیچکی بهت گیر نده 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ شیر با بیسکوییت مادر..:دیییی 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ داشتن دوستايي كه هرگز نديدمشون ولي بزرگي روح ديدن نمي خواد!!فقط بايد حسش كني!!من حست ميكنم عزيزم... البته اينا جزء لذت هاي بزرگ من محسوب ميشن! خدايا ممنونم ازت... 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ همين الان يه كار لذت بخش جديد يافتم!!! برم صفحه اصلي انجمن...برم پروف بچه هاي تازه وارد!ياد اون وقتي افتادم كه خودم تازه عضو شدم!اولين پياما چقدر برام هيجان انگيز بود! (آخه انجمن اولين جايي بود كه من عضو شدم!) 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ ازلذتهای کوچک زندگیت بگو..... ندارم 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ برم پروف تازه واردا و بهشون خوش امد بگم 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ وقتي سر جلسه امتحان داري تقلب ميكني ..... چه لذتي داره مثلا ته كلاس نشستي تقلب پرت ميكني 10 متر اون طرف تر ... واي چه حالي ميده ((همكلاسي هاي عزيزم دوستتون دارم)) خوشم مياد دختر و پسر همه باهم شبكه هستيم ، سريع پاسخ سوالات مياد رو شبكه 5 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ وقتی رژیم دارم و کیک نمیخورم , مقاومت میکنم 8 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ وقتی میرسم پشت چراق قرمز و بدون توقف سبز میشه و با سرعت به راهم ادامه میدم 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ ناشناخته ماندن.... که باعث : دردسر های کمتر...توقعات کمتر...غم و غصه های کمتر (در حد صفر)... و تنهایی در خود بودن.... خیلی خوبه....برای من.... از رو من کپی برداری نکن تا وقتی به تمام زوایاش احاطه پیدا نکردی 9 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بعد از یه بیماری چند روزه امروز پسرم فرنی رو که خورده بود بالا نیاورد خدایا یه دنیا سپاسگزارم حالش داره خوب میشه :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بزرگ مرد کوچک مامان از همه چی میخواد بگیره و بایسته لذت کوچکی از این بزرگتر 10 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ از دیدن امتیازهایی که بچه ها لطف میکنن بهم میدن:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ صدای حرکت قطار .. لذت کوچیک و زودگذر 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ يك صبح برفي توي جاده گير كني و نيم ساعت دير به امتحان برسي (اوج لذت توي دير رسيدن هست) بعد تا ميرسي سر جلسه از در و ديوار و كف پوش كلاس بهت تقلب برسه خدايش اين تقلب هم شده اميد به زندگي براي ما 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ وقتی ناهارت بسوزه ، اما همون سوخته رو بخوری بهت بچسبه... اخ که چه حالـــــی داد:hapydancsmil::hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ این توت فرنگیه رو شیرینی هم خعلیییی خوبه.. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده