Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ امروز برا اولین بار لذت سکوتو احساس کردم خدایا شکرت 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ برای خودم باشم ،کسی بهم کار نداشته باشه ،شبانه هندزفری بزارم تو گوشم برای خودم فکر کنم وساعتها تو خونه راه برم واهنگ گوش بدم وقتی همه جا تاریکه عاشق اینکارم یکی از لذتهای زندگیم مهربونیمه ،به همه محبت میکنم خیلی دوست دارم خیلیییییییییییییییییییییییییی یکی از لذتهای زندگیم روحیه ارومم هست 8 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ دور دور با ماشین؛ من و داداشم و خواهرم:girl_in_dreams: 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ دستای مادرمو بگیرم دستم...برم تو آغوش پر محبتش 7 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ بتونم اعتماد اطرافیان نزدیکمو دوباره بدست بیارم 8 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ مامان بزرگمــو هر جا که میخواد ببرم و اون کٌلی دعا کنه واســم 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ مهمونیای زمستونه و شبای بلند 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ خوابیدن بخابی، ب هیچی فکر نکنی:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ وَرجه وُروجه واسه له کردن گوجه برای رُب درست کردن! می گین چه جوری؟! بچه های که ریشه های روستایی دارن(من دارم) باید دیده باشن... که یک دفعه ای تو یک محل خانوم ها جمع می شن و به صورت دسته جمعی از یک وانتی که گوجه می اره..گوجه می خرن ... بعد تشت می زارن و شروع می کنن به رب درست کردن...هم ارزون تر می اد هم دور همن...:w36: پروسه ی جذابی هست... من اون قسمت که بهم می گن برو چکمه بپوش بپر تو تشت برای له کردن گوجهبسیار بسیار لذت می برم..اصن ی وعضی... 14 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ هدیه دادن دامن گل گلی رنگی کوچلو:dancegirl2: آهنگ مورد علاقت با صدای بلند گوش کنی:music: صدای خنده خوردن آدامس توت فرنگی و هندونه 12 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ برادرزادت بهت بگه تو عمه ی شبیه خاله ای خر (بلا نسبت)که شدی قشنگ کاردستیاش انجام بدی ...بزنیش نصف شه گودزیلان 15 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ لذت بخششو هیچی نداره و ارامش بعد اون 14 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اینکه یک کتاب داشته باشی، که خیلی دوستش داشته باشی همه چیزش رو : قطع کتاب، طرح جلدش، اسمش! ، داستانها و شخصیت اصلی داستان و از همه مهم تر اینکه با شخصیت داستان همذات پنداری کنی. و این کتاب کلی صفحه داشته باشه، اونقدر که مطمئن باشی خوندنش کار دو سه روز نیست! و تو خوندنش رو کش بدی... جوری که هیچ وقت تموم نشه! حالا میتونید تصور کنید که هر چند وقت، خوندن چند ورق از این کتاب چقدر میتونه لذت بخش باشه ؟! بهار این کتاب رو خریدم و تابستون شروع به خوندنش کردم حالا پاییز شده شده، و من در این تعطیلات یک هفتهای که به خونه اومدم، از رفتن زیر لحاف و خوندن چند ورق از کتابی که دوستش دارم لذت میبرم. کاش چند بهار و زمستون دیگه هم این لذت ادامه داشته باشه :mornincoffee: این کتاب «آبلوموف»ه و من آبلوموفتر از خود ایلیاایلیچ آبلوموف:bigbed: تشابه اسمیمون هم دوست داشتنیه :4chsmu1: 13 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ جسم سالم داشتن یه لذته تنها نبودن یه لذته با گذشته زندگی نکردن یه لذته 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ بعد از اون سرمای سوزناک یهو هوا بهاری شدن و صبحونه تو حیاط روز تعطیلی با خانواده.:hapydancsmil: بعدشم ناهارپختن تو حیاط با فامیلای مادری و برنامه ریزی گردش بیرون .....و شب با فامیلای پدری...:hapydancsmil: خدایا این تعطیلات رو زیاد کن. 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ یه ابجی داشته باشی که پای همه غر زدنات بشینه و فقط لبخند بزنه بگه دیوونه همینجوری حالت خوب شه... 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده