sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ خوندن متن هایی که ...به جای اینکه واژه های رل اصلی رو بازی کنن....حس نویسنده نقش اصلی رو ایفا کنه.... 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ از این شکلکه لذت بردم: الان دارم آهنگای سزن آکسو رو گوش میدم مثل همیشه لذت بخشه 8 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ از ارامشی قدیمی.... از تلاشی که میدونی نتیجه داره....حداقل واسه خودت.... 6 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ خوردن پفیلا گوجه ای.....:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ خوابیدن توو اوجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــج خستگی:bigbed: 8 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ درود مرسي واسه تاپيك به اين خوبي خيلي چيزا ميتونن لذت بخش باشن برامون. كاش بتونيم وقتي كه لازمشون داريم فارغ از بايدها و نبايدها توي زندگيمون جاشون بديم: اينكه يه نصفه شب يه ليوان چاي برداري بري پشت بوم با دوستت كه دوستته! بشيني چاي بخوري و ستارهها رو ديد بزني. يه كتاب شعرم كنارت باشه و هر از گاهي توي سكوت پر سر و صدايي كه بينتونه يه شعر بخونيد... اينكه خسته از همهي روزمرگي ها بياي پاي لپي بشيني و بدوني گودري هست كه كلي چيزاي خوب خوب توش داري كه بخوني و رها شي... رها! اينكه هر 5 شنبه يا هر دو 5 شنبه يه بار يه دانستنيهاي همشهري، يه همشهري جوان، يا يه چلچراغي ميگيري كه توي غروباي بي مزه و تلخ اين روزاي مثلا تعطيل حالشونو ببري بعدم با اون تاريخ شنبه اي كه روي جلدشون زده پز بدي كه سوژه سريال "در برابر آينده" داره واسه توام رخ ميده اينكه وقتي واقعا دوس نداري بخوابي از مركب! تختت پياده شي و تا دم دماي صبح مقالات شمس بخوني و همش از خودت بپرسي چرا شمسو بايد اينقد دوس داشته باشي؟ اينكه كلي خوراكياي خوشمزه تو كمد آزمايشگاه يوني گذاشتي و ميتوني حداقل به اون بهانه و حتي با زور! همهي آدماي جورواجورو دور هم جمع كني كه چند دقيقه بدون توجه به مرتبه اجتماعيشون، فقط و فقط با هم شاد باشن. اينكه هر وقت دلت بخواد فارغ از ديد بقيه آدما بشيني و نقاشي بكشي... هرچي كه دوس داري حتي وسط يه كلاس مهم يا وسط تمرينايي كه بايد به استاد تحويل بدي. و خيلي وقتاي ديگه 16 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ از تموم شدن یه کلاس طولانی تو روز 5 شمبه و بعدش خودن یه جایی داغ لذت میبرم از به نتیجه رسیدن کارام از صحبت کردن با بهترینای زندگیم از خوابیدن تو روزای سردو بارونی بیشتر از همه از شعر خوندن لذت میبرم 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ از همکلامی با کسی که شبها تو خیالمون با هم ستاره می چینیم 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ از اینکه شب رو با خستگی بخوابم !! این یعنی روز پرکاری داشتم....:bigbed: (البته 4 صبح نه شب) 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ لیوان بنفشم با قهوه ای که با یه لبخند می خورم 9 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ ازخوردن نون خامه ای وقتی ناراحتم وقتی یه تلویزیون میاد وواسه باراول تعمیرش میکنم کلا از تعمیرات لذت میبرم 9 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ برف بیاد ... یه فنجون نسکافه داغ برداری بری کنار شومینه بشینی نسکافه بخوری و از پنجره برفو ببینی 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ پدرم بدون اینکه بهش بگم واسم لواشک بخره! 9 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ وقتي ميرم سر جلسه امتحان ميبينم همه سوالارو بلدم ووووووووووووواقعا لذت ميبرم وقتي ميبينم مامانم قايمكي خوراكي ميزاره تو كيفم خيلي لذت ميبرم 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ وقتایی که میشینم پشت نت و سیب گاز می زنم و می خورم خیلی لذت بخشه 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ وقتی یه مطلب درسی سنگین رو مهار کنم/ امروز صبح یه مطلب سنگین رو مهار کردم 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ صبح بیدار شی از خواب...ببینی نیم ساعت دیگه می تونی بخوابی....آی می چسبهههههههههه 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ امروز چه روز خوبیه همه چی ابیه عالیه 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ وقتی که یادم میاد دارم عمه میشم بال درمیارمممم... :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ حرف زدن و شیطونی کردن با یکی مثله خودم مخصوصا که خیلیم دوسش دارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده