ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ این روزا هوای خنک و دلپذیر تبریز .......... اوخه:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ داشتن یه برادر....همدم...دنیات باشه.... 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ یه عالمه مهمون داریم..:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ دسته جمعی آلبوم عکسهای قدیمی خانوادگی رو نگاه کردن 6 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ شبا تو باغمون که هوا سرد می شه آتیش روشن کنیم هم گرم شیم هم سیب زمینی کباب کنیم بخوریم 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ همراه با آهنگی که دوسش دارم کارای کلاسمو انجام بدم 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ یه دوست که قراره بعد از 4سال ببینمش دوست دوران بچگیم __________________________________ مریم تحویل بگیر 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سکوت مطلق....تنها تو اتاقم... 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ نتیجه کنکور خواهرم خوب بشه البته لذت بزرگیه واسم 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ مسخره بازیهای ظاهریم برای شادی بقیه 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ وقتی آبجی جارو میکنه و مامانم میگه بسه بسه اتاق تمیز شد منتهی من که جارو دست میگیرم،میگه راضیه اون یکی اتاقا هم هستنا اون روز اونقدر کار بهم داد،گفتم مسجد هم هست میخوای برم یه دست هم به اونجا بکشم؟ ولی هیچ لذتی مثل این نیست که شب وقتی میری بخوابی و یکی یکی دارن چراغا رو خاموش میکنن،مامانت بگه دست گلت درد نکنه خونه برق میزنه 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ بیام انجمن...دیدن سپاس و پ.خ و ... عاااالیه... 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ یه سایت عالی در مورد همون مباحثی که دوست دارم پیدا کردم:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ شنیدن ِ اهنگایی که مربوط به وقتای ِخاص ِ زندگیم هستن...(: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ خوندن قرآن بعد از نماز...لذت بزرگیه... 6 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ فیلم نگاه کردن فعلا داره بهم حال میده 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ تنهایی و سکوت . . . خودم باشم و خودم . . . 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده