- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مراسم عقد همکارم رفتم کلیسا :hapydancsmil:خیلی برام جالب بود مراسمشون 14 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وقتی که حالم خوش نیست و یکم از دنیا و آدماش دلگیرم با خدای خودم راز و نیاز کنم عجیب آروم میشم از هزارتا مسکن تاثیرش بیشتره 16 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خمیر دندونت تموم بشه و مجبور بشی از خمیر دندون ژله ای داداش کوشولوت استفاده کنی... 14 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بارها وبارها فیلم یه حبه قند رو بخاطر لهجشون نیگا کنم 12 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کسی که میخواد تو اتوبان ازت سبقت بگیره رو ضایع کنی 12 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اینکه تنها برم پارک .... الکی با گوشیم حرف بزنم !!! :icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اینکه یکی بی دلیل برات کادو بخره یا حتی گل بگیره نیم ساعت تفکر زیر دوش حموم! 9 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ صبح از خواب بیدار شم و پیام صبح بخیرشو بخونم:girl_yes2: 9 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این تفکر به آفرینش خلقت زیر دوش حموم واقعا لذتی داره 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اینکه تعطیلی مثه امروز بخوابی تنها کسی هم نگه پاشو داری خور و پوف میکنی 10 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الکی بدون موزیک هندزفری روی گوشت کنی و حرف بقیه رو گوش بدی و ببینی از تو هم حرفی میزنند و مچشونو بگیری ... 13 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الکی بدون موزیک هندزفری روی گوشت کنی و حرف بقیه رو گوش بدی و ببینی از تو هم حرفی میزنند و مچشونو بگیری ... ای زبل خان 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چند روز پیش داشتم از سرکار برمی گشتم هوا خیلی گرم بود خونه رسیدم به خانوم گفتم کاش آبدوغ خیاری بود میزدم زنده میشدم خانوم گفت از شانست امروز سوپ سرد داشتیم ابدوغ خیار آخ منو میگی نفهمیدم کی رفتم سراغ یخچال کی انداختم بالا جاتون خالی چسبیددددددددددددددها:gnugghender: 13 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ لحظه هایی هستند که واقعا لذت بخشند و این لذت رو دوست نداری با هیچی عوض کنی...لبخند کودکانی که برای گرفتن چند تکه اسباب بازی و شکلات بارها تقلب میکردن تا معاینات پزشکی ازشون گرفته شه،چقدر اون خنده هاشون بهمون آرامش میدادند. 11 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه صبح زیبای بهاری.. صدای گنجشکا.. :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وقتی یه بچه فسقلی داره گریه می کنه و مامانش درمونده شده، یه کپل از کیفم در میارم و بهش میدم. آخ که چه ذوقی می کنه!!!! عاشق خوشحال کردن بچه هام 8 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کشتن پشه رو هوا ... و دیدن تصویر له شدش کف دست فوق العادست حس انتقام داره اصلا 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اینکه ریحانه صبح اینقد از سرو کولم بالا میره تا بیدارم کنه...آخرم اگه بیدار نشم میگه یا بیدال شو یا گازت میگیلم --------------------- اینکه ریحانه کوچولوم همیشه میشینه بغلم تا حتما از غذام براش لقمه بگیرم...حتی آب هم بخورم لیوانمو ازم میگیره 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده