Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ درد گرفتن تمام عضلات پام بعد از ورزش.. :| 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوردن نون گوجه خیار 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ناصر نمیشه درمورد خوردن نزاری؟ منم مث ناصر خوردن نون گوجه خیار 12 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اینا کوچیک نیس... خیلی بزرگه... لذتهای کوچیک زندگیه که بزرگترین خوشی ها رو داره بارون شستن شیشه روبرو منظره سکوت چایی لیوانی بخار چایی روی اینور شیشه بعد بستن چشمها رفتن تا ..................................... بابا سهند شاعر موافقم عالیه! خوردن نون گوجه خیار خوردن نون پنیر و خیار بهتره کههههه!!!! 9 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دیشب فایلهای عکسام رو مرتب میکردم با دیدن اولین عکسهای مشترک عیدمون کلی دوباره ذوق کردم (البته عکس مشترک داشتیم ) :hapydancsmil:خیلی لذت بخشه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خدایا شکرت 12 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زیر بارون باهم راه رفتن.....آخ خیلی کیف داره... 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ته دیگ سیب زمینی!!! برشته شده باشه و پرچرب! 10 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوردن نون گوجه خیار ناصر نمیشه درمورد خوردن نزاری؟ منم مث ناصر خوردن نون گوجه خیار لذتهای کوچیک زندگیه که بزرگترین خوشی ها رو دارهموافقم عالیه! خوردن نون پنیر و خیار بهتره کههههه!!!! ته دیگ سیب زمینی!!! برشته شده باشه و پرچرب! یعنی قطعه قطعه کردن تمام گوشتای تن شما جایز! خندیدن از ته دل به کوچکترین چیز. قبل اینکه بیام اینجا پیش خونواده بودم.موضوعی پیش اومد ک از خنده دل پیچه گرفتیم... جاتون خالی شام:پنیر-نون روغنی و خربزه داشتیم. 93/02/17 میخوام یادم بمونه 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حیف نباید نقل قول رگفت ، ینی خوبه به شما بگن در مورد چیز خوردنی صحبت نکنید تا آدمو نکشید دست بر نمیدارید ............................ تو شهر غریب از شهرت یه مهمون اشنا داشته باشی که بیاد دیدنت ، خیلی حس خوبیه ، خــــــــــــــیلی 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای دوستم بنوازیم بفهمی یه غریبه ازت تعریف کرده 12 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گذراندن دوره ی درمان و سلامتی دوباره... 14 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اردیبهشت. یه پنجره باز رو به درختا و نسیم بهاری... 14 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دیدن سلامتی دوستان و رفقا 14 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یکی از لذتهام اینه بیا اینجا یه لذت کوچیک زندگیمو معرفی کنم,,تا هنه بدونن که این هم میتونه لذت باشه 13 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یکی از دوستای قدیمی که خیلی وقته خبر نداری بزنگه بگه نمونه کاراتو دیدم عالیه سفارش داریم:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای دوستم بنوازیمبفهمی یه غریبه ازت تعریف کرده دیروز تو اوج خستگی و غم و دلتنگی بودم که مریم بهم زنگ زد و کلی برام پیانو زد به قدری اون موقع لذت بردم که لذتشو با هیچی عوض نمیکنم چقدر خوبه همچین دوستی داشته باشی وسط اشکام که میخندیدم،میگفت کاملا مشخصه الان تو حسی :دی 14 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بزنیم با هم دعوا کنیم و من قهر کنم بعد بیاد منت کشی و من زوووود آشتی کنم:wubpink: 14 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دیروز تو اوج خستگی و غم و دلتنگی بودم که مریم بهم زنگ زد و کلی برام پیانو زدبه قدری اون موقع لذت بردم که لذتشو با هیچی عوض نمیکنم چقدر خوبه همچین دوستی داشته باشی وسط اشکام که میخندیدم،میگفت کاملا مشخصه الان تو حسی :دی دختر اشک منو درآوردی یاد گذشته هام افتادم 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه اتاق تاریک ساکت و خلوت های های گریستن ........... می دونین بعضی وقتها گریه کردن بهترین دلخوشی ادمه تا خنده اینو قبول دارین یانه؟ 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گذراندن دوره ی درمان و سلامتی دوباره... انشالله دعای ما هم همینه دوست عزیزم 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده